Written by AbangNara | March 19th, 2015

Comelnya cahaya mata hasil perkahwin Radhi OAG dan Shahira Ayu yang bernama Nur Aishah ini. Ketika sesi penggambaran yang dilakukan oleh Camora Arts ini, Aishah baru berusia 1 bulan. Menggunakan tema ‘simple’ dan penuh emosi, penggambaran diadakan secara kandid. Jelas terserlah kebahagiaan dan kegembiraan Radhi OAG sekeluarga, lebih-lebih dengan kehadiran si comel ini.

anak radhi oag

Selain konsep di atas, Camora Arts juga menggunakan konsep puteri Jasmine daripada kartun Aladdin untuk menyerlahkan lagi kecomelan Nur Aishah. Memang dah comel tambah jadi lagi comel. Puas hati sungguh Abang Nara melihat hasil bidikan Camora Arts ini.

anak radhi oag

Kalau anda berminat untuk menempah sesi penggambaran untuk anak anda atau bakal anak yang akan lahir, bolehlah hubungi Facebook Camora Arts. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak radhi oag

anak radhi oag

anak radhi oag

anak radhi oag

anak radhi oag

anak radhi oag

anak radhi oag

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to (10 GAMBAR)Nur Aishah, Puteri Radhi OAG & Shahira Ayu

  1. Diha says:

    1st!!

    0

    0
  2. Diha says:

    1st!!!

    0

    0
  3. minah jambu sayang nenek says:

    comel n cute ..

    0

    0
  4. anon says:

    super cute especially gambar ke3 n ke4, mancung hidung dia…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Cutenya baby. Kalau dipakaikan baju bila bergambar lagi cute.

    0

    0
  6. Rosianto says:

    INGIN MERASAKAN KEMENANGAN DI DALAM BERMAIN TOGEL TLP KI JAYA DI NMR (_0_8_5_3_2_1_6_0_6_8_4_7_) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB KAMI SUDAH 20 X TERBUKTI
    TRIM’S ROO,MX SOBAT

    0

    0
  7. pantang undur kecuali operasi says:

    Nyampah aku tgh pantang baru sebulan dh pakai sleeveless bagai. Byk lg baju longsleeve yg cantik2 boleh wat fotoshoot. Bukan lama sgt..44 hari jew. Pastu kau nk naked ke apa, suka hati kau la

    0

    0
    • rose says:

      huk alohhhhhhhhhhhhhhh…dah kenapa ko????yg aku nak ckp ni bukan fokus psl aurat..kalo psl aurat 100% mmg dia bdosa lah kan…ni aku nk fokus psl BERPANTANG ..apsal xleh ke pakai baju gitu dalam pantang?wajib ke pakai baju tebal2, lengan panjang dlm pantang?44 hari semua tu adat melayu je…aku tgk dia pakai baju gitu tak mati pun dia…ok je hidup sampai harini…suka hati dia lah nak pantang baju lengan panjang ke, nk naked ke..badan dia..ko xyah sibuk2 nak “nyampah tengok”.. dahla pantang org dulu2 byk sgt cekadak..tp aku tgk m.cik2 melayu xde jugak slim…suma perut buncit jugak..tp pantang bagai nak rak..lg 1, dunia zaman dulu sejuk..skg panas weh..pokok pun xbyk mcm dulu2..perubahan cuaca sama..kalo ko jenis tahan panas gasak ko lah…puihhhh..fasha dulu ms 1st bersalin kuar hospital pakai skirt pendek kan?tp badan solid sampai skg…ko ce tepek skit gambar ko skg?lalalalala~~~~

      0

      0
      • miss ynwa says:

        rose oit. engko dah buta hati ke tak tahu halal haram…

        0

        0
      • rose sgtla says:

        Amboi sedapnya berkata2.Jangan kutuk pantang orang melayu,Orang melayu yang pantang betul2, badan solid dan cantik mcm mak aku.Umur dh 60,tapi masih cantik dan muda.Kalau org yang tak pantang betul2,ibadan boyak dan nampak tua. Kalau nak kira slim,diaorg artis byk duit,pergi je mana2 pusat slimming tp jgn bdn je cantik tapi bawah berair,tak ketat.Cukup masa suami lari cari lain.Kalau tak caya,nnti kakak rose kawen tak payah pantang yer.Bukak kipas and aircond 24 jam.Tgkla mcmne hasilnya lpstu

        0

        0
      • rose...sak says:

        Woi rose. Yg kau tgk mkcik2 tak slim tu sb tak pantang betul2 la. Kau ni penah beranak ke nk sound org cam hapa je. Mmg aku slim sb aku pantang betul2. Kang aku tepek gamba aku, takut kau melutut mintak maaf plak menyesal. Aku tak ckp pun pakai longsleeve tu boleh kurus..tapi untuk jaga badan dalaman supaa x masuk angin bagai. Skng mmg la takde effect. Kau tunggu la lagi 10 tahun. Aku nk tgk skit muka kau yg ckp besar ni.

        0

        0
  8. Anonymous says:

    Bukan ke bini dia ni pakai tudung ke?hmmm

    0

    0
  9. MANLAMBONG says:

    eh…eh…bukan ke bini dia nie bertudung????
    mana tudung nyer?????
    suda nampak tiakkkkkkk
    anak comel……be good girl yer baby

    0

    0
  10. Anonymous says:

    i suka gambo2 baby natural…
    i kesian tgk buat photoshoot baby…n i x sokong benda ni…
    sorry…
    baby nampak sgt cute bila candid… trust me

    0

    0
  11. ugly nara says:

    Bini dia bukan bertudung ke dulu? … Konpius aku…

    0

    0
  12. aliska says:

    wife dulu sopan bertudung rasanya…pon penah baca radhi dapat isteri yg muslimah…tp yg ni?? kejutan budaya kot..

    0

    0
  13. Poppy says:

    Wah cutenyer baby…… Tahniah yer..

    0

    0
  14. aki says:

    Makin Allah bg rezeki,makin jauh pulak kita dariNya..sedihh..

    0

    0
  15. anna says:

    Bila sya google. mmg asalnya shahira ayu ni bertudung. org makin hari makin baik. Ntah2 laki dia suruh kot. kan laki dia yg tggung dosa2nya

    0

    0