Written by AbangNara | February 1st, 2012

Walaupun nama Neelofa meletup macam bom atom tahun lepas, filem Azura ini adalah penampilan pertamanya di layar perak. Rasanya tahun 2012 ini ada 3,4 filem jugak yang akan dibintangi oleh Neelofa. Dan dengar-dengar orang kata, lakonan Neelofa dalam filem Azura agak outstanding. Tahniah Abang Nara ucapkan.

neelofa azura

Lagi 9 keping gambar Neelofa semasa malam gala tayangan filem Azura 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Syoknyegambar.

neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

155 responses to (10 GAMBAR)Neelofa Di Malam Gala Tayangan Filem Azura 2011

  1. Anonymous says:

    dia memang lawa.

    0

    0
    • pinky says:

      dye mmg lawa, tp malang nyer prangai nye x se’lawa’ orang nyer…

      0

      0
      • This&That says:

        There’s something about her that makes me dislike her, but i just couldn’t find out why?

        0

        0
      • me says:

        Cantik! Muka melayu =) xde mix mix

        0

        0
      • merlin says:

        neelofa ada mix pakistan-cina belah bapanya..dia bukan berdarah melayu tulen :)

        0

        0
      • aduhai says:

        mcm mn tau? serumah ngan neelofa ka?

        0

        0
      • mak milah says:

        setuju! dia mmg lawa. tapi kann…kalau nak kata perangai dia x berapa nak lawa…aku rs tak berapa betul tu. mmg aku akui dia seksi (pasni jgn la seksi sgt ye dik non oiii) tapinya dari segi perangai lain..dia okay jer..pasal kontroversi pun, x melibatkan sikap/behavior dia, kontroversi benda lain lah kira nyerr.

        neelofa kalau ko ‘decent’ sikit bila berpakaian mesti lagi ramai orang suka. ^_^ Y

        0

        0
      • awek aku! mesti la ada yang mendengki kata “aku tak suka,… lawa lagi nenek aku,…” normal le bila kita tak dapat sesuatu yang kita nak.

        0

        0
      • red3ye says:

        lawa dah lawa..tapi sayang………

        0

        0
      • red3ye, tapi sayang, yang lawa tu Neelofas, bukan ko. bahahaha

        0

        0
      • Cik Ketom says:

        Kontroversi mmg sengaja dicetuskan oleh pihak produksi utk naikkan nama dia cepat, tak payahlah kita membenci orang tanpa sebab musabab yang tidak kita ketahui kebenarannya… Media esp paper n majalah turut sama mainkan peranan. Percayalah, benda ni mmg dirancang tp kalau Neelofa mmg berbakat dan hebat dalam lakonan tanpa bersandarkan rupa paras dia tak perlukan publisiti melampau sehingga mencetuskan rasa kurang senang di kalangan peminat terhadap diri dia.

        0

        0
      • Sang Bedal says:

        Aku kerja jadi krew belakang tabir, pnah jumpe Neelofa ni beberapa kali di set penggambaran, salah satunya filem Hantu Kapcai terbitan KRU Studios. Dakwaan awak cik pinky ni keterlaluan. Jangan cepat menilai buruk baik orang.. pergi la kenal-kenal dulu baru anda tau seseorang tu baik atau tak baik.. Macam jugak kes Memey & Fasha Sandha.. Ramai orang di luar sana dengan mudahnya membenci mereka hanya kerana sedikit ‘kesilapan’ yg dorang buat dulu. Padahal, bagi mereka yang pernah bekerja dengan artis2 yg aku sebut tadi, artis2 yg tidak disukai ramai ini lah selalunya paling disukai dikalangan orang seni sebab diorang murah senyuman, peramah, mudah memberikan kerjasama & tak sombong dgn orang. Awak bukannya perfect sangat pinky, tentu pernah buat salah sebelum ni.. Berbaik sangka la dengan orang len k?

        0

        0
      • NGLEBES AQ TIUK says:

        BETOL20000X…alyah lg bgs..eh tibe2 babit alyah plak..Biasa r sawan kisah hati mganas..

        0

        0
      • hello jembes, sayangnya lu tak lawa macam lofa. ada tona kejelesan. biasalah……

        0

        0
      • aku rasa kalau pinky di tempat neelofa, dengan kenyataan di atas, dia barangkali takleh cari makan, tiada ruang di kaca tv sebab semua orang bahan, dah la tu takde rupa plak tu, bakat lakonan jauh sekali. tau mengomen kat page nara je. ko pegi berak di tepi pantai lah pinky.

        0

        0
      • broken heart says:

        die cntek…tp anda2 di sini xptut kot nk trlalu buruk sangka kt die…kte ni kdg2 xsdr ape yg kite ckp kt org tp dri kite sndri pn 2×5 jer…biar la die mnjd diri die….tp klu die ni kuat hipokrit xtau la kn…huhu…nobodys perfect….

        0

        0
    • zozoz says:

      muka lebih kurang mcm SURIANI ABDUL RAHMAN penyampai berita RTM tu je..

      0

      0
    • shahz jaszle jambu says:

      memang cantik.. klu tinggi sket mcm rozita che wan or erra, lg ngam..
      penah bace sblm ni yg dier ni pon brilliant jgk dr segi education..
      harap awak pandai bawak diri ye cik neelofa yg manis..

      0

      0
    • ye la, alex. cantik. mereka semua tak pandai menilai ciptaan Allah.

      0

      0
      • Wartawan Zubir Tercekik Mikrofon says:

        cik Aila, kenapa awak persoal org brilliant & pandai jadi artis? tak buleh ke? tak pernah berlaku ke sebelum ni? Allahyarham Tan Sri P Ramlee kan brilliant sampai orang bagi dia anugerah falsafah kedoktoran pada tahun 2007. Allahyarham Sudirman tu pon brilliant gak, belajar undang-undang, macam Lisa Surihani. Ar Razi ilmuan Islam terkenal tu pon ahli muzik, siap buleh cipta alat muzik gambus lagi.. walaupon budak Neelofa ni x boleh la kita bandingkan dgn diorang2 yg masyur tu, at least ia fakta yg menunjukkan x salah org brilliant nak terbabit bidang seni..

        0

        0
  2. sape2 says:

    lainnye muka shahrizal?oops…tgeli plak nak sebut nama shahrizal a.k.a shah jazle..b.t.w, baju lofa cantik.

    0

    0
    • moshi moshi says:

      Aku agak si neelofa ni suka warna biru tau pasal baju dia kebanyakan warna biru.tk taulah kalau di asyek ri-cycle baju tu aje.tk prasan plak.he..he..

      0

      0
    • AKU says:

      totally agreed!! lebey krg same baju ngn fazura time ffm..

      0

      0
  3. lia says:

    sweet la warne baju dia..

    0

    0
  4. nelly says:

    kenapa most of the pics mesti tgk ke atas…??hmmm…..

    0

    0
  5. jelita says:

    juz the dress is beautiful..no the person who wearing it..sorry :)

    0

    0
  6. lia says:

    sweet warna dress dia.. love it!!

    0

    0
  7. kakiku di mukamu says:

    Cntiknye ko nih :)

    0

    0
  8. ProfHariz says:

    Neelofa sangat gojessssssss!

    0

    0
  9. Ammar Yasir says:

    Cun lah awek ni. Huhuhuhhuh

    0

    0
  10. lee says:

    mata juling O- 0

    0

    0
  11. yesss says:

    i x nmpk kt neh kcntikan dia ni..x cntik lngsung..

    0

    0
    • yesss says:

      mesti la i x nampak, sebab i dengki kat dia… ngeh ngeh ngeh

      0

      0
      • kankankan says:

        kalau dah x minat tu mcm2 kluar..tp jgn menafikan yg dia cantik..aku pun x minat dia..tp mmg mengakui..dia cantik..

        0

        0
    • Pergh... says:

      Cuba ko letak gambar muka ko ngn gambar muka lofa, klw dia nampak lebih cantik dari ko mmg sah ko mg ketegori huduh tahap gaban, sbb muka dia pon ko dah kata tak cantik. kan?

      0

      0
  12. 2say says:

    nampak macam tiada apa2 dekat dier. to dull n no colours. mungkin sebab terlalu banyk exposure tentang dier yg buat dier dah tak “WOW”. dier buat diri dier dah x exclusive. tengok pon dah tak berapa cantik compare ngn awal2 kemunculan dier. coz nothing special about her anymore.

    0

    0
  13. LALA says:

    LOFA NIE TAK LA CANTIK SGT PUN…DIA MACAM BUDAK KELATE YANG KECIK2 MOLEK SAME SEBIJIK MACAM LOFA…MUKA LICIN GILA LAH…SPORTING LAGI..OK LAH DIA…SHAHZ JAZSLE PUN SPORTING GILA…OK JE 2 ORANG NIE..

    0

    0
    • fanabangnara says:

      Dia kelantan ke? Org ckp perempuan kelantan muka cantik tapi jenis bersepah. Tak kemas. Betul ke?

      0

      0
      • OBSERVER says:

        Totally agree with u. and the answer is CORRECT!!!! Saya dulu ada sis in law dari Kelantan yang sangat la SUPER BITCH. Pengotor nak mampos. Bilik air , kalau nak suruh dia basuh kat rumah dia…. hampeh…. My brother willingly washed the bathroom, rumah… and that is EVERY WEEK, OK…. Sebab manusia biasa macam kami ni ( dari semenanjung) jenis pembersih. thank god my bro ceraikan dia, sebab dia tak nak anak… badan rosak, konon… and she used to call my bro ‘ hamba dia’… anyway noniey if you are reading this…. FUCK YOU, KELANTAN BITCH!!!

        0

        0
      • kikilala says:

        agree sangat dgn OBSERVER….i pernah ada roommate dr kelantan
        dia punya pengotor memang tak leh tahan
        baju sanggup biar menimbun sangkut sana sini sbb pemalas nak basuh
        pastu kasut memang bau najis! yang pelik kuat agama okeh….setahu i agama kita pentingkan kebersihan, tapi dia neh stokin yg kaler beige tu smpai jadi itam keras laa tapaknya tuu..pastu jubah leh pakai 2minggu tak basuh pon okey lagik..uuuwwweeekkkkss! PENGOTOR GILA!

        0

        0
      • bErfikir says:

        Jap nak fikir.. ada tak kawan kelantan yang pembersih? ehmmm tak jumpa lagi kot. :)

        0

        0
      • rooney macaroni says:

        x semua kelantan macam tu..tapi kebanyakan kawan yang aku kenal macam tu la, pengotor…but ada pakcik aku kawen ngan org kelantan…yg ni sgt2 pembersih hokay…ni la orang ckp, kerana nila setitik, rosak satu negeri kelantan..huahuahaha

        0

        0
      • nak jugak says:

        haha same goes to me, hari tu ada orang sewa rumah family kat kampung, orang kelantan. gila tungkik punya bersepah. pengotor lagi. bibik aku cakap tak boleh masak, nak jugak masak kat dapur. pastu biar pinggan bersepah. memang jenis bebal agaknya hahaha

        0

        0
      • twist says:

        ni semua pengomen yg dengki dgn nelofa … apa daaaa ..!!! yg sakit hati dgn org kelantan tu apasal …????

        0

        0
      • cikikaka says:

        xbaik la kutuk negeri orang…. kat sini komen pasal artis je la…. (walaupun aku bukan org kelantan)

        0

        0
      • miss roza says:

        eh, uncle i kawin ngn org kelantan ok..umah/baju/persekitaran bersih n kemas!! x baik ckp org kelantan mcm ni (w/pun aku ank jati selangor)…negeri lain rakyatnye ade gak PENGOTOR!!!

        0

        0
      • amoi says:

        aku pun nak share pengalaman sebilik dengan budak kelantan. dia btudung labuh tapi badan bau tengik/hangit. dah la dok b2. aku tpksa buka kps sampai 5 & buka tingkap wpun nak tdo.then, bila time bebday, aku hadiahkan dia satu set pewangi, deodorant, bedak n so on.lama2, aku bjaya pengaruhi dia untuk jd seorang yang boleh dikira pembersih coz aku antara org yg cerewet.

        0

        0
      • what the? says:

        tak semua cenggitu, adik2 oi, tak nafikan aku pon pernah kawan ngan minah kelantan, dia memang comel, tapi hati kemain busuk, dengki kat orang lain yang lebih lawa dari dia, yang sorang tu jela .. yang len ok je ..

        0

        0
      • da princess says:

        org kelantan pengotor? dats STUPID, bukan sbb favour org klatan, tp pembersih atau pengotor, bukan pilih negeri, kena ngk orgnyer, very subjektif ler…siapa yng beragama Islam wajib jadi pembersih, sbb islam adalah agama bersih, thus siapa yang islam tp pengotor tu lu pikirla sendiri….cannot imagine how’s these BN reader is so narrow minded

        0

        0
  14. gadis cute says:

    biasa je…tang mana yg cantiknya…

    0

    0
  15. yg manis says:

    bkn mata juling….tgh stim….. dh tk brapa sweet spt masa DRemaja dulu…

    0

    0
  16. mrLofaLofa says:

    Kalau tengok betul2 gambar kedua last tu nampak mcm muka Azwan Ali kan??

    0

    0
  17. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Bagi haku neelopak nie tgk lama2 sweet lah jugak…tapi yang haku x bekenan imej si shahrizal jazel tueee…nampak tua bebonar ngan spek bingkai itam serta rambut yang kudup mcm dilanggar taupan tue…

    0

    0
  18. nak mengutuk je says:

    Sesape pkai colored contact lense, makeup tebal & pushup bra srmua nampak cantik! Hahah

    0

    0
  19. nanhado says:

    XDE MAKNANYE cantik…

    0

    0
  20. gg says:

    myampahnya tgk muka dia lagi . abg nara suka dia ke hape? meluat tgk muka ketiak hitam. bajet cantekkkkkkk. izara lagi lawaaaa~

    0

    0
  21. ulalala.. says:

    kenyataannye, dia lawa la lagi dari aku. untung laa~~

    0

    0
    • fanabangnara says:

      Eh bagus la awak ni. Jenis sedar diri. Nama sape erk? Saya nak masuk minang. Saya suka perempuan rendah diri ni.

      Hehehe:)

      0

      0
      • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

        Haku pun jenis pompuan yang rendah diri jugak tapi dari segi ketinggian jelah…ngko nak masuk meminang tak……huhuhu!!!!!!

        0

        0
  22. aishiteru says:

    semua makhluk Allah cantik….

    0

    0
  23. Wunan says:

    Mmg cantik la dia ni

    0

    0
  24. Kiroro says:

    Ni lawa la sket. Yg kat runway AJL tu buruk!

    0

    0
  25. FashaNoraFazura says:

    duh!~

    0

    0
  26. Lofa says:

    cantik baju lofa…mcm ni baru la lega ckit mata aku nak mnengoknyer…klu x slalu pesyen can sarung nangka jer.

    0

    0
  27. fanabangnara says:

    Najwa latif lagi comel. Sopan pulak tu.

    0

    0
    • Supermak says:

      eii..tolong laaa!!..ko yg suke najwa latiff ni mesti golongan budak2 hingusan…suara dan bakat x dinafikanla..tapi tang cantik tu…muka budak2 je kot??..

      0

      0
  28. Maria says:

    Tak suka neelofa. I think she’s fake.

    0

    0
    • neutral says:

      I AGREE. HANS ISAAC IS APPARENTLY DATING HER. PLEASE LA HANS, TAK DE PEREMPUAN MELAYU LAIN KE??

      0

      0
  29. Jeng jeng jeng says:

    Kdg2 tengok Lofa ada sikit mcm Erra. Sekali imbas jer ler..

    0

    0
  30. indubajik says:

    TAKDA CITER LAIN DAH KA? ASYIK PASAL PEREMPUAN NIE JER. PLEASEEEEEEE LAH! gambal baka gambal tuk di kumbai bajik..puittsssssss tusu besai baka urg baru udah beranak!

    0

    0
  31. abc says:

    lofa cantek..tapi saya lagi minat izara aisyah…hehe..

    0

    0
  32. wizza says:

    pengalaman saya sebagai suami kepada org klate,
    1) kalau guna dapur kena pastikan bersih & tak berminyak selepas d gunakan.
    2) tandas kena make sure kering & tak ada air kat atas lantai, pelapik tandas duduk tu kena siram n angkat supaya org lain nak guna lepas tu selesa dan banyak lg bini saya punya pantang larang nyee.
    kesimpulannyaa tak semua org klantan nee pengotor. jgn kerana 2@3 org yg pengotor kena labelkan semua pengotor.

    0

    0
    • cicakcomel says:

      Wow wizza, 1st time drg ada kelantan pembersih macam ur wife, rasanya ada beratus kawan lelaki atau perempuan org sana, tak pernah jumpa yang pembersih lagi…

      0

      0
      • cicakuduh says:

        yke ko ad bratus kwn lelaki n prempuan org kltn.npe ko kwn ngn diorg klu ko thu diorg pengotor.nmpk sgt auta..nth2 pegi klntn pn xpnh..

        0

        0
    • cameraman says:

      mmg tak semua…xde orang nafikan tak semua tu cuma yang tak semua itu adalah golongan yg MINORITY…susah nk jumpa. Anda bertuah kerana dpt yang tak semua tu.

      0

      0
    • mi says:

      mana boleh judge org ikut negeri, bangsa, jantina, agama etc.
      lain org lain ragam. ada org kelantan bersih. ada yg pengotor. negeri lain pn sama jgk.

      p/s: mi bkn org kelantan.

      0

      0
    • pizza says:

      setakat ni member2 Kelantan aku suma jenis ok, tade yg pengotor nauzubillah. Dari segi mulut lak, penah come accross org yg hobi suka buat fitnah, they happened to be not just from Kelantan but it spreads all around Malaysia. Ada yg dr Perak, Johor and etc. And skrang ni tgh encounter sorang hamba ALLAH ni, super pembuat fitnah, asal dr Selangor. Hence, it’s not fair at all to paste bad label totally to Kelantanese alone. Manusia pengotor dan hati busuk ada dimana2.

      0

      0
    • reply says:

      reply to wizza: aku pun kenal org kelantan yg macam tu..Tapi… salah satu parents nye orang utara (patutla bersih, ikut parent utara dia). Your wife 100% kelantan kan ? hmmm

      0

      0
    • replytowizza says:

      reply to wizza: aku pun kenal org kelantan yg macam tu..Tapi… salah satu parents nye orang utara (patutla bersih, ikut parent utara dia). Your wife 100% kelantan kan ? hmmm

      0

      0
      • miko says:

        pasni ko kne kawen ngan org klantan baru tau. x pun dapat menantu kelantan ke.. cucu menantu ke.. baru padan muke ko nak kena telan balik semua.ngok!

        0

        0
  33. Maryjane says:

    Cantik n nampak sopan .

    0

    0
  34. fahmi says:

    Betul.. Betul.. Betul

    0

    0
  35. tie says:

    ek eleh. korang yg ckp neelofa tak cantik nih,cuba korang letak gamba korang sebelah gamba dia.. tanya opis mate laki ko sape lagi cantik? aku rasa yg komen duk ckp lopa x cantik nih mesti stok2 makcik2 or akak2 yang tak berapa nk hot tuh.. jeles la tu.. ahakss…

    0

    0
  36. nobody says:

    org kata biar la tak cantik, tapi hati baik kan. dari sesetgh org yg dah lah mmg x cantik, hati pulak ada bangkai. but yeah, dia mmg cantik.kbai

    0

    0
    • kool says:

      mcm ko ler .. pandai bermuka muka .. huhuhu..

      0

      0
      • ron says:

        btol3..aku perati die ni lm dh.. suke muka2..spesis talam la.. jap2 kutuk2 artis tu kaw2 pnye.. jap2 lg komen back-up balik.. sj nk provoke pengkomen len..

        0

        0
  37. mama says:

    asalnya komen gambar neelofa, kemudian melalut crita org kelantan pengotor. saya rasa tak semua mcm tu. rumah sewa saya 3 kelantan. 2 org selatan. yg tukang kemas and pembersih kelantan. yang dua lagi tu pengotor ke tak tak taula, tapi yang pasti suka ke**ing kat shower. kesimpulan pengotor ni perangai bukan asal negeri mana. maaf kalau salah cakap :)

    0

    0
    • oya says:

      kdg tu org ckp diaorang asal negeri lain, padahal asal kelantan tp ada rumah di negeri lain. cth senang kat kl dan selangor ni, bnyk org kelantan. tapi bila tanya asal mana? jawab kl/selangor.. mcm takut sgt nak kata asal kelantan. bagi aku, kalau makpak malah tok nenek dulu dari kelantan, maknanya asal kelantan la.

      0

      0
  38. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    natural..cantek..make up tk la tebal sangat kire2 ok jambu..cute n sweet..

    0

    0
  39. mawar says:

    spjg ke umh mmber2 lain,di kebanyakkan ngeri kat smnjung nih…rmai ja umh mcm tongkang pecah,dapur berselerak….tp nape hya klntn yg jd isu??cermin2 lah umh kita sdri yer…:)

    0

    0
    • neelu says:

      maaf ckp, org kelantan ni merata kat negeri2 lain, maklumla kat kelantan takde universiti atau syarikat besar utk kerja. tapi semuanya pandai undercover. tah2 yg rumah berselerak tu ialah org dari negeri… ? hikhik. jgn mare ye. gurau aja.

      0

      0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      a.a.a.ah lah mawar pesal asek2 dorang kate orang kelantan aje yg pengotor???????????? orang dari daerah lain pn ada yg rabak pengotor nye tapi kenape kelantan????????????????? kenape kelantan ????????????? kenape kelantan ???????????????????????????? cuba terang kn ngan minah jambu sikit wahai peminat2 minah jambuuuuuuuu sayangggggg intan payonggggggggggg………….

      0

      0
  40. aliesya says:

    just my opinion: cite ni xla sehebat yang di war2 kan. cite biase je. mengantuk mase tgk.. huhu

    0

    0
  41. wawa says:

    manis muka neelofa, dahlah bijak,
    suka neelofa sebab tiada perangai negatif mcm artis lain yg mabuk2 di kelab…

    0

    0
  42. amran says:

    lawa lg diana amir, irma….

    0

    0
  43. BUI JUNAIDI says:

    SUBHANALLAH..CANTIK SUNGGUH CIPTAAN ALLAH NI KAN..BUI TAK MINAT SANGAT DIA,TAPI SUKA TENGOK MUKA..CANTIK SANGAT..BERTUAHLAH BADAN..*__*

    0

    0
  44. aku le says:

    masa aku belajar dulu aku ada kawan tapi dari negeri Johor..pengotor ya ampun..geli geleman mak ko…dan masa aku kerja pulak ada kawan asal Selangor.. sama gak..first n last aku tumpang umah dia..korang bayang sendirilah macam mana…so kesimpulannya semua ni terletak pada pembawaan diri masing2..pengotor ke pembersih ke..tak de kaitan ngn mana2 negeri…

    0

    0
  45. cikikaka says:

    bagi aku org yg ckp neelofa ni xcantik semuanya jeles.. hahaha….

    0

    0
  46. kim kard says:

    ape kes bnyak gmbar yg posing mata memandang ke atas…….xcool XXXXX

    0

    0
  47. Mia za says:

    Weyyy korang jeles ek Lofa ni cantik? Bagi aku yg cantik jugak ni (perasan skitlah sebab mmg cantik kot), lofa memang cantik…manis, ayu, cantik semua ada pada dia.

    Aku rasa suka sangat tgk dia lepas Datuk Siti..Both of them ada fabulous smile..bila senyum perghhhh cair satu badan.

    0

    0
  48. TehHijau says:

    manusia adalah ciptaan yg paling terbaik,,,
    dan kita semua sememangnya cantik..tak caya?
    letak kita sebelah Itik, kan cantik kita daripada itik

    0

    0
  49. non says:

    cantik dia nie..cam anak patung aku tgk

    0

    0
  50. nehi says:

    neelofa….she’s beauty with brain…orgnye manis…

    0

    0
  51. Mutia says:

    xpayah la kutuk org klntn….semua ngri same jer…

    0

    0
  52. komen je says:

    pelik la aku tgk org yg ckp lofa ni x cantik…… suke2 je ckp orang x cantik.. jeles la tuh…… hahahaha

    0

    0
  53. razfira says:

    Neelofa ni cantik, pandai, bijak, dan petah berkata2

    Bestnye jadi die. Popular plak tu

    ABP nanti mesti die menang, walaupon aku suke Izara lagi. Manis.. :)

    0

    0
  54. mak jemah says:

    Mcm baju Fazura ms FFM je?!

    0

    0
  55. asam garam says:

    lawa lagi nek jah…..

    0

    0
  56. gaban says:

    aku ada member pompuan satu tempat keje dgn aku, dia cakap neelofa memang cantik, dan hakikatnya member aku tu pon memang agak cantik & comel jugak orangnyer. Ada sorang lagi member pompuan, ofis sebelah, dia tak minat neelofa & slalu kutuk2 neelofa… Dan hakikatnyer pompuan tu memang hodoh nak mam… buruk, tak ada boypren, tak laku as well as andartu..So kesimpulannya yg duk komen x suka neelofa ni bagi aku confirm muka korang pon buruk, tak lawa, jeles, busuk hati, dengki, cemburu buta perut & tak mau redha dgn ketentuan ilahi. Dah Allah nak bagi dia rezeki, bagi dia popular, biarlah… yang nak sakit hati pesal?

    0

    0
    • Efenen says:

      Habis tu neelofa ni ada bf ke? Bukan ke selagi ada jantan semua tak boleh lekat dgn dia? Stick to that old hans la k! Jangan byk cakap.

      0

      0
      • Azwan Ali Punyer Jiran says:

        busuk sungguh hati ko ni kan? dia rampas mak kau dari abah kau ke? dia ader selak kain ko? ko ni baca majalah Mangga banyak sangat ni.. sengal ubi semacam…

        0

        0
  57. xgeti make up says:

    tebalnye make up

    0

    0
  58. miss evo says:

    nape ye kalau komen pasal neelofa mesti kaitkan dgn negeri kelantan..kalau komen pasal artis lain xpula sentuh pasal negeri asalnya?….buat pengetahuan semua kita x perlu bias mana2, coz sikap manusia adalah universal..ada juga org negeri mana2 pun pengotor, aku ckp mcm ni bukan sebab aku ni org kelantan tp komen atas dasar manusia yg universal itu…pada aku neelofa ni cantik..kalau pandai bawa diri boleh maju dlm industri dgn syarat x pakai seksi, pasti dihormati..pasal seksi x fair kita kutuk dia je seksi coz artis majoritiya seksi termasuklah fazura, ayu raudhah dll…lain x kalau nk komen x yah sentuh soal kenegerian..bahaya..apa yg aku dpt rasakan sbg org johor aku rasa bertuah kalau jd org negeri kelantan yg diperintah oleh parti Islam…negeri maju gak! rakyat pandai2 plak tu….

    0

    0
  59. ainman aliya says:

    alahai suke sgt la bergaduh…kalo nk komen, komen jela..heheheheh
    cantik sgt2 dah lofa ni, ada mata, hidung, mulut,telinga…cukup sifat dah tuhan wat..nanti bila dah terbuka hatinya untuk bertudung mcm mak dia lg2 lah cantik dipandang..so jgn gaduh2 ok..sume pon cantik..xkisah negeri mn pon hokek!!!! ngehhhh.

    0

    0
  60. shah says:

    Korang nak tgk byk lg gamba die pg je lah kt page tu,hehe selain gamba pandang atas

    0

    0
  61. miss jambu says:

    yup pandangan masing-masing.
    “beauty lies in the eyes of beholder”

    0

    0
  62. tara says:

    cantik neelofa

    0

    0
  63. geng cari says:

    kecoh la haters neelofa neh. orang yang sama je komen kutuk2 neelofa kat semua entri sini pasal neelofa, aku tau. sok, kalau ada lagi korang kat sini kutuk2 neelofa, aku post semua gambar parut kudis, gambar ketiak basah, gambar peluk2 bf lama pejura kat entri ni. teruskan aktiviti gold-digging tu, jangan sibuk2 nak jatuhkan orang ya raksasa louboutin sumer.

    hahahah

    0

    0
  64. Lagubestbest says:

    Ape lofa buat selain hadiri semua majlis?

    0

    0
    • geng cari says:

      1. Pengacara Nona
      2. Berlakon filem dan drama
      3. Belajar Ijazah berganda
      4. Pengacara Travelogue Air Asia
      5. Menulis untuk Utusan
      6. Promo filem dan drama
      7. Mereka kasut
      8. Berniaga kasut
      9. Melayan peminat di FB dan Twitter
      10. Sesi fotografi untuk majalah dan akhbar
      11. Menjadi jemputan talk-show
      12. Duta barangan Avon

      pajura hado? hahahahahahhah

      0

      0
  65. lin says:

    hahahah..komen provoke nih..boo layanz!!!!

    0

    0
    • geng cari says:

      Baguslah sedar diri tu, jangan cuba nak jatuhkan orang. we’ve got all info and gambar on our side, termasuk gambar dulu dan sekarang pajura. kalau tak nak kitorang hebahkan kat sini, bolehlah berhenti komen mengutuk banyak kali kat sini guna bahasa kesat tu.

      0

      0
  66. takuttt says:

    wooo..takutttttttttttt.hahaha

    0

    0
  67. geng abang besa says:

    aku lak geng abang besa,ade brannnn?ngah3

    0

    0
  68. Kakiwayang says:

    in term of filem ni, aq rasa filem ni x feel la tengok…..tengok trailer cam gempak gila, tapi bila keluar panggung pas tengok cite ni , semua cam muka boring termasuklah aq…..something wrong somewhere pasal filem ni…huhu…

    0

    0
  69. VanilaStrawberry says:

    Ehem!!Ramainya Haters???Tak suka tapi kat SINI juga Menepek tergedik-gediknak Komen jugak kan??Ada Aura jugal Lofa ni..

    Apa-apa pun Lofa ni sangat cantik…setakat ni belum ada kontroversi yang terlampau berbanding Fasha and Fazura..so better la kan..

    Gambar Lofa dalam sebagai Duta Avon sangat Awesome..

    Setiap Wanita ada kecantikan tersendiri…

    kalau tak suka diam-diam sudah…ni mengutuk dah macam karier pulak selalu sgt diamalkan..tak kemana pun..

    think possitive la..janganlah Childish sangat…sorry to say.. ^__^

    0

    0
  70. sapa2 saje says:

    cerita azura xde feel lgsung…bosan….bagi 2 bintang je….tp neelofa sgt cntik dlm cite ney n seksi parok….time lofa nges tak feel lgsg…mybe pelakon baru kot…:)

    0

    0
  71. ucantseeme says:

    bnyk btul mnusia yg HEBAT dn BIJAKSANA mngutuk kat sini. mentaliti org m’sia yg suka mengutuk. hrmmm…

    0

    0
  72. tetek says:

    yg aku tau tetek dia besaq kt dlm filem azura ni…

    0

    0
  73. Nenen says:

    Tipah tertipu dgn padding tetek dgn bumper lopak………

    0

    0
  74. Ati says:

    Kepada yg kutuk2 kpd org kelantan..ingatlah di akhirat nanti di padang mahsyar..anda terpaksa meminta maaf kepada seluruh org kelantan kerana kutukan yg tlh anda lakukan..dunia ni sementara..akhirat kekal abadi..sekadar mengingat kepada sesama saudara seagama..

    0

    0
  75. nara oh nara says:

    geng cari=NARA die je yang bleh post cite kat blog ni,ko brani buat ar nara,siap ko kena dgn tengku!!!

    0

    0
    • dt says:

      tahu tkpe?? nympah plak aku ng GENG CARI yg ugut2 org tuh…tengku, saman dia tengku..hahahahahahahahaha……

      0

      0
  76. Siti Kepoh says:

    Salam ! Kenapa nak kutuk Lofa artis kesayangan saya. Tau tak kau orang lagi di kutuk lagi murah rezekinya . Kan sy dah kata media memang suka orang sexy supaya laku suratkhabar mereka. Insya Allah nanti dia kahwin dia akan pakai tudung dan tak sexy lagi – Tgk hari jadinya yg baru keluarga nya kebanyakan pakain muslimah. Anyway kalau Lofa pakai kasut http://bit.ly/t6wRBW cam ni Cantik tak ?

    0

    0