Written by AbangNara | October 18th, 2013

Melihat gambar-gambar Memey Suhaiza yang dikongsikan menerusi akaun Instagramnya membuatkan Abang Nara rasa seronok. Selain daripada makin cantik berseri, Abang Nara dapat rasakan betapa bahagianya mereka sekeluarga. Tambah-tambah lagi dengan kehadiran si comel anak sulungnya. Memang nampak sweet sangat!!!

memey suhaiza

Malah kecantikan Memey jelas lebih terserlah selepas bertudung. Tiada lagi kontroversi yang melanda pasangan ini. Hubungannya dengan Abby Abadi juga semakin baik. Mereka berdua telah menyambut Hari Raya Aidiladha bersama-sama baru-baru ini. Cool kan?

memey suhaiza

Semoga Memey Suhaiza akan terus kekal bahagia di samping keluarga tercinta. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

memey suhaiza
memey suhaiza
memey suhaiza
memey suhaiza
memey suhaiza
memey suhaiza
memey suhaiza
memey suhaiza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to (10 GAMBAR)Memey Suhaiza Semakin Cantik Berseri Selepas Bergelar Ibu

  1. Janda Vogue says:

    motif ?

    0

    0
  2. adikmimi says:

    pic no 7 tu lawa sangat memey ni.

    0

    0
  3. dydy says:

    dye ni mmg cantik. kurus tinggi. cantik sgt.

    0

    0
  4. Pilih kasih says:

    bagus la kalau dh bahagia n berdamai cam tu…harap2 berkekalan…

    0

    0
  5. annis says:

    minat memey ni dr dulu… lembut jew…. smoga bahgia berkekalan dunia akhirat

    0

    0
  6. anis says:

    minat memey ni dr dulu…. cntikk n lembut jew…. moga berbhgia dunia akhirat

    0

    0
  7. Anonymous says:

    anak pompuan abby ngan norman comel kan….pic no 3 tu mimie nmpk sekeping j pakai baju cam tu..dh mcm papan plywood…

    0

    0
  8. ninie says:

    yg gambar diorng 4 org tu..mata aku fokus kat memey&norman je..
    sori la makcik abby…keh3

    0

    0
  9. lili.amini says:

    pic no 5 tu,si laki abby tu mcm seronok je pengang pinggang anak abby.nasib baik bukan kat ****** budak tu.

    0

    0
  10. Invisible Me says:

    Alhamdulillah :)

    0

    0
  11. Tun says:

    pasangan tue kalau di terbalikkan br nmpak padan…hahahaha…memey ngan farhan, norman ngan abby…

    0

    0
  12. maya says:

    suka tgk muka Abby. Muka dia nmpk fresh n pinkish la. Pic no. 2.. pasangan mna lbh romantik?

    0

    0
  13. memek says:

    artis tak berdu..pasangan yang terbalik patut memey ngan farhan baru padan..

    0

    0
  14. meGurL says:

    Dah macam muka wife mr arrogan dah aku tgk…

    0

    0
  15. DIANDRA says:

    mulianye hati abby abadi. dari bermusuhan, akhirnye jd baik mcmni. Syukur. gembira melihat mereka.

    0

    0
  16. cili padi says:

    abby tetap ayu…pic no 2 si memey tu bukan main pelok tangan norman, takut kene kebas ker??

    0

    0
  17. Dupa Cendana says:

    ada hikmahnya kenapa diorang dulu bersengketa.. ALLAH bg pelangi yg indah rupanya sekarang… alhamdulillah :)

    0

    0
  18. damia says:

    gambar mereka berempat tu dh nmpak mcm mak bapak ngn ank teruna n ank dara dah..memey n laki abby dah jd mcm ank abby ngn norman..hehehe

    0

    0
  19. Makcik KJ says:

    kenapa Makcik rasa muka husband Abby mirip Norman?

    Hmmmmm…hahahha.

    0

    0
  20. Blueberry says:

    sukanyer nengok ..Hilanglah sengketa, bahagia akhirnya. Moga berkekalan. Aminnn

    0

    0
  21. miss s says:

    mcm indon pun ad..xpelah jgn jd mangsa fesyen je

    0

    0
  22. Elly says:

    Haaa comelnya family dorang! :)

    0

    0
  23. […] sekeluarga Tambah tambah lagi dengan kehadiran si comel anak sulungnya Memang nampak sweet sangat Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Bergelar, Berseri, Cantik, GAMBARMemey, […]

    0

    0
  24. dah berbaik nampaknya dua family tu

    0

    0
  25. putri says:

    alhamdulillah…dah bahagia dorang..

    0

    0
  26. minah jambu merah biru says:

    emmmmmmm pasal si memey ni dh bertudong lah banyak yg puji cantek la cute la dia cantek bertudong la…kalau takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sampai mampos pon ramai yg akan cakap kutok memey muka macm siak PERAMPAS laki orang !! PERAMPAS PERAMPAS PERAMPAS huh bwekk !!! malas betol minah jambu nk komen niari huh pigi dh !!

    0

    0
  27. i love u stupid says:

    kemaafan ialah sebuah dendam yg terindah..

    0

    0
  28. minah jambu merah biru says:

    muka abby yg gambar no 7 tu macm nenek nenek hehe bwekk !!

    0

    0
  29. KAREM says:

    Sekali aku tengok laki baru abby tu macam sesuai dengan memey, dan abby sesuai dengan norman. Muda dengan muda, tua dengan tua. Tengok gambor macam tak balance, kah kah.

    0

    0
  30. mama cute says:

    2-2 cantik..tpi npak mcm abby lgi cantik skit..mgkin seri bru kwin lgi kot.. :)

    0

    0
  31. huzz says:

    tahniah sudah berbaik…abby nampak cantik dan berwajah lembut..

    0

    0
  32. mak jemah 2nd wife says:

    Alhamdulilah, syukur,

    0

    0
  33. Hidayah says:

    Cantekkknyeeeeeeee..
    Bahagia sgttt… sebak tgk mcm ni…
    Hidayah Allah tu untuk sesiapa sahaja.
    Semoga dua keluarga ini terus mendapat limpahan RahmatNYA dan terus menjadi keluarga yang mawaddah warrahmah. Amin

    0

    0
  34. shaeren lye says:

    cntik ker . sory . . bukan nak mngata lh . . tak malu ke yang suami tu suami og dlu. ? snggup nya nak rampas hak org . . btw,cntek mmg cntek lh . .

    0

    0