Written by AbangNara | December 28th, 2012

Pastinya Apek teruja melihat kecantikan isterinya di dalam busana pernikahan rekaan Ezuwan Ismail. Memang menawan sungguh. Terserlah kejelitaan Leuniey yang membuatkan hati Apek jatuh cinta padanya.

leuniey

Diharap Apek dapat bersabar melihat kecantikan isteri sendiri. Jangan gelojoh sangat. Hehehe. Apa pun jutaan tahniah kepada mereka berdua yang telah pun sah bergelar suami isteri. Semoga dengan perkahwinan ini kehidupan mereka akan lebih tenang dan bebas daripada kontroversi.

leuniey

8 lagi gambar sekitar majlis pernikahan Apek dan Leuniey dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Ezuwan Ismail dan Instagram Media Hiburan.

leuniey
leuniey
leuniey
leuniey
leuniey
leuniey
leuniey
leuniey

176 responses to (10 GAMBAR)Majlis Pernikahan Khairul Fahmi Che Mat (Apek) & Nur Eilunie Natasha (Leuniey)

  1. ehh says:

    FIRST? TERKESAH PULA

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Tahniah………

    0

    0
  3. cece says:

    yeahhhhh!!!

    0

    0
  4. Menyampah says:

    cantik…tahniah…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    selamat tinggl arena bolsepak… hai industri hiburan!

    0

    0
  6. ape-ape je.... says:

    tahniah…..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    “Diharap Apek dapat bersabar melihat kecantikan isteri sendiri. Jangan gelojoh sangat. Hehehe.” abang nara sedang bercakap tentang attitude abang nara sendiri ke tu?
    tolong lah jage sikit bahase tu abang nara..

    0

    0
  8. milah says:

    congrats….semoga kekal hingga akhir hayat

    0

    0
  9. Diba says:

    Cantik :)

    0

    0
  10. jojah says:

    seperti biasa. abg nara tetap pervert!

    semoga bahagia ke akhir hayat. apek, dh ade bini tu kurang-kurangkan carik call-girl ye.

    0

    0
  11. kak pergh says:

    dapek pirst x?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    cantiknya eilunie….

    0

    0
    • kakak says:

      Pengantin dah cantik. Tapi baju tu aku macam tak kenan sgt. Kalau designer cikai2 aku boleh terima design macam tu. Ni nama besar kot. Macam tak kena kat pengantin & agak2 la nak ketat pon. Macam nangka dah aku tengok.
      Semoga berbahagia untuk pengantin.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Designernya Fairuz Ramdan kan? Kalau tak salah la. Kalau salah saya mintak maaf.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Kamu salah..itu designer kn ade kat gambar atas tu..
          Ezuwan ismail =)

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ok, thanks. Sbb semlm tgk dalam facebook, Fairuz Ramdan kata dia yang design baju utk pengantin. Muka pengantin tu mcm Leuniey. I salah org la tu ye.

          0

          0
  13. jojah says:

    seperti biasa, abg nara tetap pervert!

    semoga bahagia ke akhit hayat. apek, dh kawen tu kurang-kurangkan carik call-girl ye?!

    0

    0
  14. milah says:

    congrats…

    0

    0
  15. INA says:

    Cantek pulak aku tengok die ni..tp baju die lg cntek kot

    0

    0
  16. akusukasuki says:

    cantik.. tp dah pkai tdung (w/pun sekejap) tu jgn ler menggedik.. jga imej org btudung

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko tgk maria elena tu lg la mengedik brgambar..xde pula org nk mgata dy kn…tu mnjaga imej brtudung ke??

      0

      0
      • MsMulberry says:

        Mana ada maria elena menggedik time ambil gambar..tu mmg dia la..dah memang style dia mcm tu..she’s just being herself..x hipokrit..x de la berlakon control2 ayu bagai
        Lg pon pose2 dia x de pon yg tertonggeng-tonggeng tayang body..baju masa wedding dia pon longgar je..x ikut shape body

        0

        0
      • akukaudandia says:

        bodoh anon ni, tetiba kutuk maria elena plak….tudung maria elena tutup setutup2 nya dada dia, kau tau tak….kalau dh buta tu xleh buat ape la…buat dosa jer….

        0

        0
  17. Anonymous says:

    KENAPA X BERGAMBAR DNGN SUAMI?

    0

    0
  18. ammyyy says:

    sgt cntik …moga berkekalan smpai ke syurga …Tahniah …!!!

    0

    0
  19. siti says:

    muka leuniey mcm rosmah

    0

    0
  20. Pelik says:

    semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa ye..cantik pulak aku tengok si leuniey bertudung….

    0

    0
  21. sity says:

    ok la bertudung
    tapi ntah berkali2 tengok tak cantik tang mana tak tau
    terlalu ketat nampak mcm boroi

    0

    0
  22. cantik says:

    apsal gambo ngan jantan lain je lebey???

    0

    0
  23. Anonymous says:

    cantik…tahniah

    0

    0
  24. No One says:

    sorry to say..skali i tgk i x nampak seri pengantin kat Leuniey ni…
    sorry pada peminat KFCM…
    apa2 pon tahniah…

    0

    0
    • ...... says:

      diaorang dah kawen pon korang nak busuk hati lagi , doa yg terbaik lah untuk dorang , aku tengok cantik je dia nih , ke ko nih tak boleh tengok orang bahagia ?

      0

      0
      • No One says:

        sorry..itu pandangan saya…
        xde nak busuk hati pon.. klu busuk hati xde la wish tahniah kan..
        semua org ada pendapat masing2 & itu pendapat sy…
        xde seri pengantin & muka nampak garang / sombong…

        0

        0
        • Anonymous says:

          woi No One.. kalau dah kutuk2 mengata org tu tak busuk hati, menghina. mencaci lagi ke? nampak sgtlah kau ni.. ada jugak hanjing mcm kau yg bebal nak mampos!

          0

          0
        • Anonymous says:

          si mangkuk no one ni mmg busuk ati, suka mengutuk org. dia backing artis kesygan die je iaitu ND..

          0

          0
        • hani yg manis... says:

          nk sgt tgk muka tukang komen ni,cantikkah kamu nk ckp muka org garangla bagai…

          0

          0
  25. Qaseh says:

    dia ni kahwin ngan siapa ya..cantik tapi tak berseri..pasal dah selalu mekap. pas tu perut agak buncit sikit..jgn marah. ini dari pandangan akak la

    0

    0
  26. safa says:

    tahniah… :)
    tp xpenat ke asik angkat kening jer??

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Tahniah…Semoga bahagia hingga ke akhir hayat..dimurahkan rezeki dan sentiasa dirahmati olehNya…amin..

    Selamat bakal pengantin baru…Apek & Leuniey :)

    0

    0
  28. nafies says:

    gambar dengan lelaki tu macam bergambar dengan suami dia ajer.
    dah la pakai baju colour sama. cara pose dia pulak..
    alahai~
    uuuu~

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Cantik sangat tapi ade satu gambar tu luniey gedik ar brgambar dgn mamat tu..apa apa pun tahniah :)

    p/s..agk2 jejari runcing tgk tak komen kite ni?hehe

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Muke mcm haram,kening mahal ejk elfira ko tk sdr. Mte duitn btul! Tngoklh brpe lme apek bleh than dgn prgi sial ko, ade tunang dlu kye lgi dri apek buang sbb nk popular tk bwk mti popular ko tulh kning mahal. Mke mcm rosmah mansor adelh tuihhhhhhhhhhhhhhhhhh!

    0

    0
  31. aku madu liuniey toon says:

    peyooot dia buncit..tapi still santekkkkkk..gambor gedik xleh blah..kalah nabila huda..huahahah

    0

    0
  32. kak timah says:

    nyampah nya xdpt pessssss lg

    0

    0
  33. leuniey a.k.a lunyai says:

    tak ada apa seri pun aku tgk isteri KFC nie, eh silap KFCM. then pakaian tu maybe ketat sgt sampai nampak perut sedikit buncet, hihihi

    anyway semoga berbahagia sehingga ke hospital bahagia :)

    0

    0
  34. JEJARI TEMBAMMM says:

    SOBSSSSSSSSSSSSS PELAMIN ANGANKU MUSNAH

    0

    0
  35. Mamajelita says:

    Cantik sangat bini apek ni…tahniah….puas lahhati si suami yer…

    0

    0
  36. bedah senah says:

    kita kalau ngn laki lain malu nak pose gi2..depa retis lain….ibarat “bini kau bini aku jugak” :) peaceee yoooo

    0

    0
  37. cici says:

    mm , muka dia ala2 datin rosmah pulak .hehe , just saying ^^

    0

    0
  38. Anonymous says:

    sejujurnya dari hati..kenape aku nampak muka leuniey comel mcm kucing ek..
    tapi kulit nampak cantik sgt..pakai produk ape..kongsi la nak cube gak :)

    0

    0
  39. noni says:

    macam rosmah. haha

    0

    0
  40. Anonymous says:

    ape maksud name liluniey erk…mcm unik je…kalau elok maksudnye boleh transfer ke baby2 baru…huhu..kalau x elok buh name rokiah pun xpe dahhh

    0

    0
  41. kakikucinghitam says:

    rasenye leuniy ni terlupe dgn kewujudan sesuatu benda ajaib yg dipanggil korset….

    0

    0
  42. Meah says:

    Pembaca sekalian…… Tak perasan ke muka pengantin pompuan muka Datin Sri Rosmah version muda…. Cuba tengok Rosmah kalau pose?? Muka sebijik….!!!

    0

    0
  43. lala says:

    peyutttttt….:D

    0

    0
  44. ayu says:

    bju ni cantik p nape tang perot nmpk buncit… x nmpk slim langsung…
    efect baju kot buat nmpk buncit

    0

    0
  45. Sedap nya Leuniey says:

    perghhhhhhhhhhh…sedap tu Leuniey…mantop nasi lemak

    0

    0
    • xy says:

      mcm tu pun sedap ke? nasi lemak 50sen…sedap lagi nasi lemak tok tie…2.50 sambal kerang lebeyh..hihi

      0

      0
  46. Anonymous says:

    Playing the Object

    If you cannot see this, your computer doesn’t support the format

    menarik kan muka lueney

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

    cantik betul lueney berutung la apek dapat makan nasik lemak mantop malam ni

    0

    0
  48. Anonymous says:

    TAK CANTIK PON……………N NARA GATAL MIANG NK MAMPOS X PADAN DGN X HENSEM…SEKIAN KOMEN AKU…

    0

    0
  49. anis says:

    yelah…mcm RM sbijik kan….bg aku tk cantik pun yg apek tgila2 kan tu….mata tk cantikK cantik lgi mata kuching….muka 3segi….harap putih aje…air muka tk manis pun….lps ni apek tk yah jdi gol keeper lah dh asyik jaga bini aje…bola pun bdesup msk….jdilah artis kan mcm bini dia….TULAH SKRG PUN PEMAIN MALAYSIA …BKN MAIN UTK SUKAN & NEGARA ….MAIN SBB NK GLAMOUR

    0

    0
    • hana says:

      amboiiiiiiiiiiiiii sedapnye…..ciptaan Tuhan tu cik kak….aku pun xde la bekenan mane kt dua org ni tp xde lah sampai nak mngata rupe die….air muke die la ape lah..ingat sket….ari ni ko kate mata die esok mata anak ko lg x cantik dr mata belalang baru kau nk insaf kot…

      0

      0
      • Benci manusia yg dengki says:

        diaorg ni sedap mengutuk n mengata sbb dengki dan x puas hati dgn rzki org lain. biar tuhan qadha’kan apa yg dicaci/aibkan semua ni pd anis dan sekutu2nya pulak, biar dia tahu langit ni tinggi rendah

        0

        0
  50. hoi makcik2 says:

    jgn nak dengki dgn boleh tak… aku tau la muka korang sorang2 macam katak…kalau muka dah huduh tu lagi baik diam!

    0

    0
    • ManiSHa says:

      diaorg ni dengki sbb Leuniey yg dpt Apek, sblm ni sekor2 betina kat sini bukan main berangan nak pikat Apek wpun sekor2 muka mcm taik.. binatang sgt! septtnya tumpang gembira dgn rezeki dan kejayaan org lain bukan dengki

      0

      0
      • benci ka says:

        ka tu cantik ke??suka hati nak cakap gitu..setakat apek tu ape lah sangat..lain uai ke u.don ke imam muda ke boleh la nak jeles..puiihhhhh tok ka siap ngan kahak…hahahaha

        0

        0
        • ManiSHa says:

          sah2la lebih cantik dari kau.. dan tidaklah sampai nak hina atau kutuk rumahtangga org mcm kau..nampak sgt kau ni jenis yg tak laku dan takde org nak kat kau, sbb tu kau gila n tak puas hati dgn rezeki org lain. sedyh la kau ni. mcm binatang perangai kau kan? dudokla kau sorang2 sampai reput!!! bhussshhhh… hambik kau aku bagi hanjing sembur beraknya kat muka binatang kau!

          0

          0
        • hoi makcik2 says:

          betul tu Manisha..’benci ka’ ni aku rasa jenis yg gila dan gersang sbb tak laku kot. haha..hahaha..

          0

          0
  51. leuniey says:

    sapa yg kata xcantek tue , mmg buta,pekak, tuli ..
    aku tgk cantek ja

    0

    0
  52. Abang Hensem says:

    Tahniah dan selamat pengantin baru buat Apek & Leuniey.

    0

    0
  53. aku benci kontoversi.. says:

    baik tak payah pakai tudung kalu baju ketat n sendat..tetap aurat..bergambar gedik bukan ngan husband tapi ngan tailor..boleh ker gitu??semoga berubah ke arah kebaikan..ingatlah pahala n dosa deme..

    0

    0
  54. Anonymous says:

    Nape pengantin pompuan xde gambar yang sengih nmpak gg??

    0

    0
  55. eja says:

    Tahniah……awal2 lg apek dh dpt dosa bini dia.

    0

    0
  56. pengumpat2 sila baca karangan saya says:

    jgn nak dengki dgn leuney!… aku tau la korang nak sgt kat apek tu tapi syg muka sorang2 macam katak… kalau muka dah huduh tu lagi baik diam! kbai

    kalau korang takda cermin sila

    tekan sini!

    0

    0
  57. hukhuk says:

    tolongla.. ape jenis pengantin la ko ni.. langsung xtahu malu nak pose mcmtu.. tolongla… k…

    0

    0
  58. lala says:

    hang kawen ngan ezuwan ismail ka , dgn khairul fahmi ? konfius betullah -;-‘

    0

    0
  59. cik anon nuuunn says:

    errr adekah aku salah pandang or memang kelihatan perut leuniey yg muncheet itu? rase mcm tak salah dah..

    0

    0
  60. non says:

    tahniah selamat pengantin baru apek dan leuniey

    0

    0
  61. teh o halia says:

    Aku tengok Leuniey mcm muka Rosmah pn ada.

    0

    0
    • ghdfjak says:

      aku ingt aku sorang je prsan rupanya ade jugak org lain yg nmpk.. mmg sama la dgn bini PM kite …

      0

      0
  62. Fitzo says:

    Jom tgk video ni :)

    0

    0
  63. ms.ct says:

    slmt pngntin bru apex n leuniey..ni dpt ank msti comel ikot muke parent dye..
    pedulikn owg yg mngutuk n mnghina sbb dose tu diorng yg tnggung sndri..bile diorng da pnt mngata nnti diam la mulut msing2 tu..
    salam..

    0

    0
  64. KIREI says:

    kan lebih sopan kalau leuniey duk bersimpul kat bawah….takyah duk atas kerusi tu….org2 tua byk duk kat bawah tu.siap duk depan2 apek dgn tok kadi plak tu…tp lantak depa la…janji bahagia…huhuhu

    0

    0
  65. sedar diri says:

    seriously,leuniey ni cantik…kulit dia sgt2 cantik.tlg la yang cakap dia tak cantik tu mmg jeles..sentap sgt!!!

    0

    0
  66. danisa says:

    ok laa ne kawin , drpd kawin lari dr mak … Kahkahkah

    0

    0
  67. conan says:

    leuniey senyum control

    0

    0
  68. Cintann says:

    Cantik la..sesuai la tu..tahniah..harap lepas ni jaga aurat tu kesian suami..jangan pamer sangat aset tu ya..kfcm selamat membimbing isteri..

    0

    0
  69. Lily says:

    dah macam rupa ursula yg dalam cerita 101 dalmatians plak…

    0

    0
  70. Anonymous says:

    muka cekang mcm teletubbies.. heheheh

    0

    0
  71. che pah says:

    sedap diorang mlm ni

    0

    0
  72. Kembar Siang Nara says:

    Tgk gmba 1st rasa sweet walau pngantin dok atas kerusi tapi bila scroll bawah rasa nak muntah tgk kegedikan si bride.

    0

    0
  73. hunny bee says:

    cantik gila luni ! tahniah

    0

    0
  74. Pengkritik tidak bertauliah says:

    ketat nye baju beliau shgga kelihatan tidak sopan. ko ingt time akad nikah aje ker tutup aurat ? time x akad nikah ko blh buka ssuka ati lah? manyak chantek..

    0

    0
  75. gdhdjaks says:

    asal aku tngok muke leuniey ni ade iras bini PM kite skrg ek … hahahah

    0

    0
  76. Chi says:

    Muka bini Apek cam muka Rosmah Mansor time muda2 duluuuu..

    0

    0
  77. lalalala says:

    MESTI JEJARI RUNCING KOMEN JUGAK KAN..HAHA

    0

    0
  78. neelofa says:

    dia ni kwen dgn apek ke dgn mamat pic last tu…bgedik sakan posing ng apa nama eizwan eh

    0

    0
    • lopa oo lopa says:

      Lopa..ko jeles ke?
      Tu designer baju diorg la..diorg mmg rapat pn la..
      Dh nara sdiri pn ckp die amik gambar2 ni dari instag si ezuwan kn..
      Of course la gambar dgn si ezuwan byk..adoii lopa ni

      0

      0
  79. joi says:

    serius i x dpt thn dah.tepaksa komen. Kenapa muka leuniey nmpk cm fake? Memang la putih gebu mulus tp nmpk x semulajadi je..

    0

    0
  80. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you aided me.

    0

    0
  81. mas pasir mas says:

    elok pun nik aziz x nikahkan. kalau x buat sakit mata beliau je tgk baju si leuniey ni…

    0

    0
  82. husband aku pon main bola gak says:

    tahniah… leuniey mmg cantik….moga bahagia smpai syurga

    0

    0
  83. nis says:

    Bhusannya pix …asik cilok dr instag org lain ja …

    0

    0
  84. who cares says:

    tahniah dan selamat pengantin baru KFCM & Leuniey =)

    semoga bahagia till jannah =) & dapat anak2 yg soleh/solehah
    #mesti anak2 nanti cute..sebab dua2 chinese look

    0

    0
  85. lunot says:

    Sarung nangka :-)

    0

    0
  86. ismi says:

    Aku perasan ke memang perut looney buncit?

    0

    0
  87. tom jerry says:

    perot ko lagi buncit dowhh….hahahaha…

    0

    0
  88. kang sis says:

    bajunya bagus, tambah koleksinya…

    0

    0
  89. Anonymous says:

    bertuah apek dgn leunie isteri PM kita datin rosmah mai wedding depa, jeles aku! eh tu bukan rosmah mansur ke? -___-

    0

    0
  90. really wonderful capture! bad credit loans

    0

    0
  91. OrangBiasa says:

    Selamat Pengantin Baru buat Apek dan Leuniey. Semoga pernikahan ni membawa hingga ke syurga. Semoga murah rezeki dan hidup diberkati Allah s.w.t. Semoga jauh dari hasat dengki dan fitnah manusia. All the best for both of you….^^

    0

    0
  92. ah kau says:

    Pakai span tbal bape lapis?tbe2 je jd besar .x de seri lgsung.

    0

    0
  93. payday loans says:

    magnificent photograph. payday loans

    0

    0
  94. Very nice depth badcreditloansbuddy.co.uk

    0

    0
  95. ILOVEYOUsuhaidanawawi says:

    nak bini cam dia

    0

    0
  96. kiajjoyah says:

    eeeeee……muka cntik tp xda seri….xtwla np…seri tu mmg xda…nmpk mcm gedik la…ak rasa pmpn ni nk cri popularityla……myanyi,tp gedik sgt nmpk….jgn over sgtla….

    0

    0
  97. muara says:

    no body k just penjaga gol kelantan bkn international player pn xyah nk poyo sgt……(POYO)

    0

    0
  98. enribrore says:

    cash advance 2013 payday advance spokane wa

    0

    0
  99. Geogmaember says:

    http://cheapviagracheap.net brands. Viagra is lone of the a- such brands that has seen an heighten in its sales in the sort of generic Viagra. This is understandable as there are more than 152 million men suffering from the pretty pickle and tons are victims in arrears to their wariness to

    0

    0
  100. PheseeBarProm says:

    http://sildenafilbest.net Too much a tenseness could be the put two payment a failed conduct on bed which in go off could lead to worsening of relationships between the couples. It is to say the least ‘ the top of orgasm that a daily wants from her virile buddy and if unfortunately she is

    0

    0
  101. AllockArronry says:

    checking account is also required so that the matter can remove place. Individually from these, you requisite enjoy completed 18 years. After confirmation of the details, the http://instantipaydayloansuk.co.uk when you demand vivacious subvene fitting for startling expenses. No mistrust, jobless position is unquestionably worrisome after those who suffer from it! People dona?‚¬?„?t seize stand up for from anywhere when

    0

    0
  102. LoleLosyWovex says:

    Same daytime payday loans do not bother the miserable clients because the servicing of these loans is keen and unattached from the undamaged spell captivating hassles. In these tough times, http://onlinepaydayloanok.net Consequence when you sine qua non difficulty spondulicks apply in support of I prerequisite a small Payday Loans Las Vegas. This definitely at one’s desire in no feeling disappoint you comparable to other types of advance

    0

    0
  103. awek kulim says:

    bajet hotttt……!!!!!!!!!!

    0

    0
  104. AppotheAlmoms says:

    Vegas. They regularly are an conceptual choice which is really of terrific urgency to anybody struggling from shekels difficulties. They have been released in codification to resist an http://www.payday-money-online.net Payday loans force aide tremendously when you find yourself in a shack also in behalf of cash. After all, up front you embezzle d???mod??? an online payday advance, eternally move sure you consume the means to reward on time. Carefully ruminate on your motive for the loan. Is the expense truly

    0

    0
  105. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this write-up and
    also the rest of the website is really good.

    0

    0
  106. It’s nearly impossible to find well-informed people for this topic, but you seem like you know what you’re talking
    about! Thanks

    0

    0
  107. I like what you guys are usually up too. This kind of clever work and exposure!
    Keep up the great works guys I’ve added you guys to blogroll.

    0

    0
  108. Robby says:

    I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else
    experiencing issues with your blog. It seems like some of the written text on your posts are running off
    the screen. Can somebody else please comment and let me
    know if this is happening to them as well? This could be a problem with my web browser
    because I’ve had this happen previously. Many thanks

    0

    0
  109. zillow.com\/ says:

    My partner and I stumbled over here coming from a different web page
    and thought I might check things out. I like what I see
    so i am just following you. Look forward to looking into your web
    page yet again.

    0

    0
  110. Antonia says:

    Thanks for the auspicious writeup. It actually was a amusement
    account it. Look complex to far introduced agreeable from you!
    However, how can we be in contact?

    0

    0
  111. linkedir.org says:

    Nice answer back in return of this issue with genuine arguments and describing
    everything on the topic of that.

    0

    0
  112. nfl jerseys says:

    We have been thinking about applying windows storage space hardware, But I use go through sumwhere on the net dat VMWare cannot gain access to the VHD data file that will glass windows found… is this accurate? you should simplify vSphere 5 various is not going to just like the iSCSI goals which Home windows hard drive machine provides.

    0

    0
  113. Hello it is me Fiona, i am also going to this web site daily, this website is truly nice and the viewers are genuinely sharing nice thoughts. cheap bridesmaid dresses http://www.iodress.com

    0

    0