Written by AbangNara | February 23rd, 2015

Wah,wah,wah. Gembira Abang Nara membaca perkhabaran tentang kehamilan Lisa Surihani di suratkhabar Pancaindera semalam. Mana tidaknya, dikatakan pelakon kesayangan ramai ini sedang hamil anak kembar. Yeah!!! Excited sangat-sangat Abang Nara membacanya. Inilah yang dikatakan rezeki. Memang rezeki murah buat mereka yang bersabar.

lisa surihani hamil anak kembar

Menurut tulisan itu juga, Lisa Surihani dan Yusry telah berusaha mendapatkan cahaya mata sendiri menerusi kaedah IVF. Satu langkah yang amat bijak dan wajar dilakukan. Selagi ia tidak bertentangan dengan hukum Islam, tak ada salahnya. Yang penting usaha.

lisa surihani hamil anak kembar

Kalau betul Lisa Surihani bakal menimang anak kembar, pasti havoc jadinya. Rezeki jangan ditolak kan? Sama-samalah kita nantikan pengesahan daripada empunya badan. Lagi beberapa gambar pelakon jelita ini dengan membaca artikel sepenuhnya. Sumber Utusan Malaysia.

lisa surihani hamil anak kembar
lisa surihani hamil anak kembar
lisa surihani hamil anak kembar
lisa surihani hamil anak kembar
lisa surihani hamil anak kembar
lisa surihani hamil anak kembar
lisa surihani hamil anak kembar
lisa surihani hamil anak kembar
lisa surihani hamil anak kembar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 responses to (10 GAMBAR)Lisa Surihani Yang Dikhabarkan Hamil Anak Kembar

  1. Anonymous says:

    kawan aku jatuh cinta & dah mabuk kecibung dengan Habib Ali Zainal Abidin semenjak dier tengok syarahan2 Habib di youtube. tolonggggg………………..

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku pun suka tengok Habib Ali Zainal Abidin biler bersyarah. He looks so gentle cair………………..

      0

      0
      • rembulan says:

        Habib Ali Zainal Abidin ohhhhh Habib Ali Zainal Abidin………….

        0

        0
        • Anonymous says:

          Tq for d info. I’ve searched him @ YouTube just now after reading ur comment. I’ll watch him n listen to his ceramah. Thanks again.

          0

          0
        • nasi kunyit says:

          pertama kali dengar dier bersyarah di Singapura terus minat ikuti ceramah dier di you tube.lemah lembut tutur bicara Habib Ali Zainal Abidin. Ceramahnyer padat, berilmu dan berisi.Walaupun Habib Ali tak kelakar cam Ustaz Ustaz yg lain, Habib tetap ada karisma daya tarikannya yang tersendiri.Thumbs up Habib Ali.

          0

          0
      • Akulah says:

        Aku pun mint hbb ali tp hati dah hncur lps jumpa wife dia.. Haha.. Hakikat yg perlu diterima dia dah beristeri dan anak.. Walupun tahu xkn dpt memiliki dia tp bila tgk wife dia tetap jeles.. Haha.. Hentk kepala kt dinding.

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku pun tahu dan terima hakikat yg Habib Ali tersayang dah beristeri dan ada 3 anak tapi kalau ader jodoh boleh jadi nombor 2 ker 3 ker or 4 ker. tak salahkan kalau berangan hehehehe

          0

          0
        • Anonymous says:

          mesti bini dia pun keturunan arab & cantik eh?

          0

          0
    • dutch lady says:

      xde salahnya buat ivf ni pun. yg penting usaha kan…. org yg cemburu tu mungkin sbb dia xde duit nk buat kan. ye la ivf ni beriban jugak duit habis….

      0

      0
    • amboi hang says:

      di sebalik itu
      Yusry dan adik beradiknya tidak menyintai ulamak
      sayang seribu kali sayang, minat ku hilang, filem mu akan terus ku boikot
      walau kau sekeluarga menafi sekeras batu
      sorry laki bini aku boikot jua
      #putihdilautanhijau

      0

      0
    • adui says:

      adui tak faham apa kaitan dgn Habib Ali Zainal Abidi????

      0

      0
  2. cermai says:

    ni mesti cucuk utk bagi hamil… ape pun tahniah..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    alhamdullilah.. apa pun cara jika x bcanggah dgn islam apa salahnya.. tu salah satu iktiar jgk.. sape xnk ank kn.. lg pun lisa ni sweet sgt.. suka tgk dia.. dia pun mmg suka bdk2..

    0

    0
  4. haryati hayati says:

    cuba terangkan sikit ivf tu ape??

    0

    0
  5. Saya minat Lisa Surihani says:

    Rasanya bukan kembar kot. Cuba tgok IG yusry wish anniversary dorg hari ni. Dia tulis InsyaAllah next year akan celebrate anniversary bertiga plak. Kalau kembar, mesti berempat.

    0

    0
  6. ayooo says:

    jgn2 air mani orang lain tak?? hihi.. kalau tak, awal2 dah buat dgn erra dulu.. lalala…

    0

    0
    • Anonymous says:

      jaga2..takut2 fitnah ye ayoooo yoooo yooooooooo….

      0

      0
    • orang singapore says:

      waktu muda berkerja keras sgt sampai diwaktu tua susahkan bini. hehe!

      0

      0
    • wAwA says:

      harapnyer ko bukan dr produk air mani org len… istigfar bebanyak tau ayooo

      0

      0
    • Anonymous says:

      Klu takde bukti, jgn suka2 hati wat fitnah…takut seksa nk cari diorg kat akhirat nanti nak minta maaf.

      0

      0
    • ayooo says:

      mohon maaf.. kata2 tadi hanya bergurau sahaja.. please dont misunderstand.. jangan libatkan parents aku boleh tak? mereka tak de kena mengena dalam hal ni. aku mohon maaf sekiranya aku keluarkan statement mcm tu agak melampau..gurauan kasar.. lupa org malaysia ni sensitif and suka maki..aku insan lemah.. abg nara, mohon delete comment di atas. sekian.

      0

      0
      • Anonymous says:

        nk mintak maaf pun sempat menyindir… LOL.. hati2 sebelum menulis…

        0

        0
      • Anonymous says:

        x semua benda ko boleh buat gurau..sengal…nk point ” org malaysia ni sensitif and suka maki”.. nape xckap skali yg orang malaysia ni kuat menfitnah sesuka hati tanpa pkir hati owg yg difitnah

        0

        0
      • Ayoo's parents useless says:

        Blahlah kau Ayoo. Mak bapak kau pun useless mcm ko. Sbb produce anak mulut lancang mcm ko. Biadap. Tak skolah. Lain kali nk type pikir dulu. Ayoo’family semua benih tak elok.

        0

        0
  7. yana says:

    Ivf xbcanggah pn…n jgn jd bodoh plak mcm xde agama…xkan la dorg nk guna sperm org lain…..if komen stakat nk mgutuk..baik xpayah…

    0

    0
    • orang singpaore says:

      there is such thing as guna sperm orang lain if really sperm suami tak kuat. Peace ye.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Yeah, there is such a thing but Is it legal to do it in Malaysia? Do u think the Doctor would be so unethical?

        0

        0
        • orang singapore says:

          of course doctor takan buat selagi patient tak benarkan. ader btol? :):) so klaw patien benarkan ape cer plak? masih unethical ke?

          0

          0
        • hjjjy says:

          untuk ivf, tak kesah pun sperm tu kuat ke tak kuat ke. yang penting bentuknya normal.. dont care pasal kelajuaan sperm tu bergerak laju ke tak, sperm tu tahan lama ke tak, kuantiti sperm cukup atau tak cukup ke.. semua tu dont care.. as long as at least ada 1 sperm yang bentuknya normal, doctor akan ambik dan senyawaan diluar guna kaedah makmal.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Org spore bodoh, ko ye la xde agama. Jgn nak bodohkan diri sendiri pls. Sperma gagal bapak ko telah menjadikan ko bodoh. Pls laaa

          0

          0
      • Anonymous says:

        dalam Islam haram tu………………

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ivf x salah pun dlm islam asling the sperm and ovum belongs to the couple itself. Jgn laaaa bodohkan diri sendiri, tak tau belajar jgn jd bodoh sombong..

          0

          0
        • Anonymous says:

          what I meant kalau IVF pakai sperm jantan lain bukan suami sendiri tu hukumnya haram so mulut jgn celupar nak cakap orang lain bodoh.cam kau sorang pandai. am replying to orang singapore tu punyer statement so I said dalam Islam haram tu…………

          0

          0
  8. kiahkiut says:

    tolongggggg laaaa pengkomen2 yang negatif tuuu.. tu sume kerja tuhan..mengapakah kalian nk ckp yg bukan2??? atleast die ngandung ank sah ade somi.. sedeh betul la dengan molot2 jahat nie.. pelek betul ak dengan pikiran c molot2 jahat nie.. hadeiiiiii bertaubatahhh wahai c molot2 jahat !!!

    0

    0
  9. QASEH SUCI says:

    X salah buat IVF tu cer blja ilmu agama byk skit..kawan saya kawen 6 tahun xde anak, dieorg buat ivf alhamdulilah dh dpt baby dn bersambung sambung pulak smp ank ketiga dh skrg ni..apa2 pun usaha dn doa..tahniah yusry dn lisa..Lisa dn yusry ni mmg minat budak2 tg IG lisa dia sgt sukakn budak mgkn jugak sbb tu ALLAH bg rezeki kt dieorg..

    0

    0
  10. pahiram ng sandali says:

    Bodoh & bngangnya wartawan tu ckp tkejut bila diorg buat ivf… bahlul ke apa ivf pn xtau… yg haram ialah ibu tumpang la ngokk…

    0

    0
  11. orang singapore says:

    kelakar sungguh bila anonymous sentap. ape kebenda jelah. sembang kosong2 kedai kopi je kot.

    0

    0
  12. Anon says:

    nampak macam moden sangat dah korang2 ni 24jam mengadap internet. rupenye IVF pun tak tau. kahkahkahhh

    0

    0
    • anony says:

      ko ni duk komen je dari tadi.. org yg sama tapi nama lain2 kan? macam aku tak tau.. setiap emel sama ngn dp/icon corak dia.. sekian..anon,anonymous & orang singapore org yg sama.. hakhak..

      0

      0
      • icon kelabu innocent says:

        anony ko baru balik dr bertapa ke nie….skg da boleh komen tanpa emel….
        icon kelabu tu means masa ko komen tu ko x ada letak emel…try le.
        Da bertahun da pon mcm tu, lama sunggoh ko pi bertapa anony oii…

        0

        0
    • moumo says:

      xde button like 44 juta kali ke?
      hahahahaha.kannnnn.pantang org update cte trus nk comment first.nmpk sgt ngadap internet 24/7.tp ivf pn tarak taw.
      kelaka ooo

      0

      0
  13. Anonymous says:

    aaaaaaaaaaaa

    0

    0
  14. kui3 says:

    test2

    0

    0
  15. hurm says:

    test3

    0

    0
  16. bunga cengkih says:

    Tahniah lisa n yusri.kalau betul kembar alhamdulillah.allah kurniakan rezeki berlipat ganda.kalau x kembar pun alhamdulillah.at least allah izinkan lisa utk jd seorg ibu.atas kebaikan dan kasih syg lisa pada kanak2 lain..ignore kata2 dari manusia2 x berilmu.walau mcm mana pun kaedah yg lisa guna tu semua rezeki.take care lisa

    For pembaca this post jangan selalu mengata org.kita x tahu nsb kita nsb keluarga kita kelak.kekadang bls tu datang dlm pelbagai bentuk. Tak kena kat kita,mungkin nt kena kat anak2 kita. Bersihkan lah hati

    0

    0
  17. beebee says:

    Congrats yusri n lisa…i’m sure ur kids would b as beautiful as both of u…take care of lisa ok…muackkk…

    0

    0
  18. mimi says:

    Dato ct cubala buat.. sayangnye xde anak…

    0

    0
    • noni says:

      tok ti dah buat 8 kali dah. Tapi gagal. Kesian tok ti. Takot2 tok ti di sihir je. Penah bace blog orang yg penah buat ivf. Tp sampai bulan ke3 gugur sbb rahim die xtahan. Jumpe ustaz kate die disihir. Jahat sungguh malaun2 yg dengki sampai sihir2 orang ni. Kejam! Semoga tok ti dijauhkan dari segala bencana & hasad dengki syaitan bertopengkan manusia. Semoga giliran tok ti pulak lepas ni mengandung & menimang anak sendiri. Inshaa Allah..

      0

      0
  19. kg girl says:

    Tahniah… semoga semuanya selamat.. hentikanlah komen2 negatif… rezeki semua dtg dr Allah.. bila2 mase Dia boleh beri bila2 mase boleh ditarik.. semuanya pinjaman.. rezeki masing2 x same.. ada yg dpt rezeki lebih dr segi kewangan ada yang dpt rezeki anak.. allahuma yassir wala tu’assir..

    0

    0
  20. karok lah kau says:

    fikir tu biar positif bole tak? dah sah2 la guna sperma laki dia. kuat sgt sedut asap ekzos gitu la jadinye sewelllllllllllll nk mampos. tp tak mampos2 jgk, sampai ke BN ni sewel ko tu ko bawak.
    nway tahniah LISA & YUSRY.. mdh mdahan smua selamat :)

    0

    0
  21. AZ says:

    yang mulia tengku puan aminah maimunah isteri tengku mahkota pahang anak dia dari ivf. dia penaung persatuan ivf malaysia lagi. dia xblh pregnant ambik anak angkat lepas tu buat ivf. skrng beliau tolong ibu ibu yang xblh pregnant utk buat ivf. ikhtiar yg penting.

    apa la korang ni. usaha dah tawakal la.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Lepas ni mesti Tok Ti gi jumpa Lisa nak tau pasal IVF. Memangla mahal….kalau ada duit, bukan saja anak , nak buat apa semua boleh. Sampaikan nak pilih jantina dan rupa anak pun dah boleh sekarang ni. Dari segi hukum Islam, kena la tanya alim ulama.

    0

    0
  23. szana ukz12 says:

    tahniah

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Kenapa cik t tk buat ivf ye…..tk kan tk mampu kot…..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    sibuk je org peknen guna cara apa. cemburu la tu.

    0

    0
  26. Makcik kg says:

    betul ke KRU x suka ulamak. Moden sgt pikiran .apa pun setiap ujian yg kita lalui adalah tanda kebesarAn Allah .pada lisa tahniah.

    0

    0