Written by AbangNara | June 6th, 2013

Semakin murah nampaknya rezeki si kecil molek Izara Aishah ini. Baru-baru ini, Izara telah pun dilantik sebagai duta produk  BRAND’s InnerShine iaitu BRAND’S® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu. Memang padanan yang amat sesuai pada pendapat Abang Nara.

izara aishah

Patutlah wajah Izara Aishah makin berseri-seri sejak kebelakangan ini. Inilah rahsia Izara rupanya. Abang Nara pasti ramai yang akan mengikut jejak langkah Izara dan mengamalkan BRAND’S® InnerShine Pati Prun Dengan Camu Camu selepas ini.

izara aishah

Abang Nara akan kongsikan kelebihan Camu-Camu di dalam entri yang lain. Buat masa ini, layankan 8 lagi gambar si cantik Izara Aishah dengan membaca entri ini sepenuhnya.
ronasutra

P.S: Untuk menambahkan lagi kecantikan dan keserian wajah anda, apa kata cuba gunakan mineral makeup daripada Ronasutra ini? Ia dapat menyembunyikan garis-garis hitam di mata dengan begitu efektif sekali. Kalau dah cuba, baru anda akan percaya. Layari www.ronasutra.com untuk info lanjut dan jangan cuba LIKE Facebook Ronasutra untuk promosi terkini mereka.

izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah

46 responses to (10 GAMBAR)Izara Aishah Dilantik Sebagai Duta Produk BRAND’s InnerShine

  1. Anonymous says:

    macam zombie ada lah..

    0

    0
    • Ramona says:

      ada iras2 Juma . Tak lame lg jd Datin jugeks la kau Ixara .

      0

      0
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        pesal muka dia nampak tua????? solekan dia kemain tebal nak mampos! muda2 dh mekap tebal!

        0

        0
        • laila says:

          a’ah la mekap dia lain macam..tgok dia dalam iklan inner shine kat tv tu pun selekeh je..kalau natural beauty comel kott!

          0

          0
        • Datin Izara says:

          walaupun i mekap tebal..i tetap laku tau…KAK CHAM tua kerepot tu walaupun bersolek tebal belum tentu orang pandang..kalau tak mekap org pengsan terus tgk muka KAK CHAM a.k.a OLGA

          0

          0
        • K.A.A says:

          dalaman dia x de la shine sgt..

          0

          0
        • yi says:

          bkn salah dia..makeup artist tu yg overrrr

          0

          0
      • ddd says:

        org nye cantik…

        tp…

        baju org tua…
        rambut zaman fauziah latip
        mekap tebal mmg nampak tua…

        tp bila kenangkan vanilla coklat…diakui dia cantik

        0

        0
        • Miss.M says:

          Penah jumpa dia sekali kat dalam lift Ikano, Mutiara Damansara.
          Memang kecik molek orang nye. No make up. Memang cantik.
          Mula2 tu rasa mcm kenal je muka ni tapi tak sure sapa nama.
          Then my friend kata dia ni pelakon. Tapi kitorang tak sure sapa nama dia.
          Google punya google rupanya si Izara…
          Memang cantik dia ni.
          Tapi nampak mcm budak tingkatan 3..

          0

          0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      minah jambu betol2 sedih dengan pelatih lumba basikal yg kemalangan dengan lori tu…umur dia baru 15 taon n perjalanan dia maseh panjang tapi Allah lebih menyangi Nye semoga roh Nye di tempat kn di dalam golongan orang2 yg di sayangi Allah amin…

      0

      0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      APE2 PON NEELOFA TETAP MELETOPPPPPPPPP

      0

      0
    • Mika says:

      Alaa sayangnye, muka dia tak comel kalau mekap tebal2.
      tak mekap pun tetap lawa gak..
      sape yg mekapkan dia ni ? :{

      0

      0
  2. kak chah says:

    budak comel..suka character izara ni yg comel..

    0

    0
  3. nimo says:

    izara ni cantikkkk sssgtt

    0

    0
  4. izararara says:

    lagi cantik dari neelofaaaa

    0

    0
  5. mizz nurse says:

    sweet. lakonan pun best.keep it up izara. jauhkan diri dari kontroversi macam si lopak tu

    0

    0
  6. saya ok jer!! says:

    hmm. okla… tak bape nk lawa. sebab nampak tua dari usia.. sory to say.. byeee

    0

    0
  7. .................. says:

    knpe nmpk mcm berusia jer muka izara ni..mgkn pasal make up kot atau pasal rambut dia…tpi iklan d tv dia ttp cantikkkkkk….

    0

    0
  8. Anonymous says:

    NAMPAK MCM MAYA KARIM PON AD GAK KAN

    0

    0
  9. Anonymous says:

    cantik mcm fazura

    0

    0
  10. Mak temah says:

    Make up ngan dress x kna…

    0

    0
  11. MakJemah says:

    tak payah la nak tgk dress dia, make up dia..dia mmg comel pun..yg penting dia yg ori, bukan make up, bukan dressess..saranan aku, akui saje la dia mmg comel..jeles2 ni tak baik untuk kesihatan :P

    0

    0
  12. ma-e-lon says:

    zombi2 pon artis terkenal….ko hado…hahaha

    0

    0
  13. saya lalala.. says:

    kalau tak makeup pon da nmpk cntk.. bile makeup tebal mmg cam pelik sket.. tgk izara nak senyum pun cam susah.. tp kire ok la ni.. tukang makeup kene prihatin sketla ye… mata org laen2.. ade nmpk cntk ade nmpk tak..

    0

    0
  14. miss watever says:

    make up muke and leher ta sama warna lah.. failed lah makeup artist ni.. lupe nak touch up tang leher kaaa..

    0

    0
  15. alam says:

    xnmpk mkin cntik pon… nmpk cm tua dr usia sbnar…. lg cntik lam vanilla coklat, ayu jew, nmpak muda kot… yg nie cm umur dh 25 keats kot…. myb mekap 10inci kot….heheh

    0

    0
  16. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    minah jambu betol2 heran ngan tetek si izara ni lah…ape2 pesen baju yg dia pakai korang ada perasan tk yg tetek dia tu lepehhhhhhhh aje ! pushap la sikit tetek tu baru lah cantek baju yg di pakai huh !

    0

    0
  17. Azra says:

    Innershine maksudnya kecantikan dari dalaman, yng natural..but knapa pulak izara pakai makeup tebal sangat? Especially kat mata. Sbgai duta, dia kalau boleh x payah makeup. kalau makeup pun yng natural shja sbb muka mmg dah cantik. Hahaha last2 jadi ‘outershine’ jer..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    lg suke kalo maya karin jd duta innershine :)

    0

    0
  19. Anonymous says:

    xpaham betul la, kenape kene amik model kacukan utk tunjuk keberkesanan produk? -,-

    0

    0
  20. kak dara says:

    fesyen kampung apakh yang ko pakai ni Izara. orang dah tak pakai bunga2 kerawang ni tu zaman Ramlah Ram.

    0

    0
  21. Roro says:

    Is it just me or muka dia nampak kecik tapi klasik gitew ehehehe

    0

    0
  22. piz says:

    mekap mcm mila kunis

    0

    0
  23. tupai comel says:

    nampak tuaa..takut nak mnum inner shine.. nnti aku awet tua..

    0

    0
    • Eina says:

      Setuju.duta baru nmpk malap x ceria dn berseri.lbih Suka rupa oriental spt Tiz zaqyah dn Carmen soo.nmpk comel,ceria berseri2 sesuai dgn keserian pati prun.

      0

      0
    • Sassy says:

      Stuju duta baru nmpk gloomy,x ceria dn berseri. Lbih Suka muka oriental spt Tiz zaqyah,Carmen soo or siti nurhaliza.nmpk lembut,comel,berseri2 hasil pati prun.saya beli pati prun nur kasih sb Tiz.

      0

      0
  24. Ezra says:

    Rupa pan Asia dn anak mami Cepat nmpk berusia.lbih baik rupa oriental,lembut.

    0

    0
  25. que says:

    izara sesuai sgt jadi duta innershine. pemilihan yg tepat gantikan maya karin.. tp sayang make up yg mcm ni buat dia nampak tua..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    org cantek xmkn brand innershine pun tetp cantek… cubo org tak cntik jdi model pastu mkn n jadi cantik baru aku salute

    0

    0
  27. love loveu says:

    sebenarnya saya yg prg buat server ni…dia org minta oendapat product brands yg baru…lps tu dia bg dua pilahan artis 1 afira loy @ izara aishah…mejoriti pilih izara

    0

    0