Written by AbangNara | September 15th, 2014

Wah~~ Makin berseri-seri dan makin membesar perut Fasha Sandha. Comel sangat-sangat. Sekali tengok pun dah tau ini mesti ‘baby girl’. Tak sabar rasanya nak menunggu kelahiran anak kedua Fasha Sandha hasil perkawhinannya dengan Jejai ini. Mesti comel macam emaknya jugak.

fasha sandha

Berdasarkan pengalaman Abang Nara yang baru diberikan rezeki anak perempuan baru-baru ini, memang berbeza perangai anak lelaki dan perempuan. Yang paling menarik ialah ketika waktu tidur malam. Anak perempuan tidur lama sikit jadi wife Abang Nara tak perlu bangun selalu untuk menyusu. Paling penting, banyak baju-baju yang comel untuk baby girl. Rambang mata memilih masa pergi kedai. Hehehe.

fasha sandha

Suka Abang Nara tengok kebahagiaan Fasha Sandha sekeluarga. Semoga segalanya selamat sehingga hari kelahiran kelak. Semoga dipermudahkan ketika kelahiran bayi kedua ini. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Taman kucing gergasi dibina oleh lelaki autistik


fasha sandha
fasha sandha

fasha sandha
fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

89 responses to (10 GAMBAR)Fasha Sandha Makin Berseri, ‘Baby Bump’ Jelas Kelihatan

  1. Anonymous says:

    Ni bukan jelas kelihatan… Tapi terlebih terjojol kelihatan..

    0

    0
  2. faz says:

    Seri ibu ngandong..

    0

    0
  3. Olga says:

    Patutlah pendatang Myanmar jelessssssssss!

    0

    0
    • Nurul says:

      Tak baik macam tu Olga. Dah la pasah ambil keluarga nora. Tak sampai hati aku nak kutuk2 nora mcm tu.

      0

      0
      • me says:

        X abis2 nk kutuk nora pndtg myanmar..mmg mak dia asl sna. .slh ke..nk ckp kluarga nora low class la tu..x kaji plk bapak nora org mana..kerjaya apa..dia org berpendidikan dan bjaya tau..cuma umur dia x panjang jer..dorg pon org sng..bknnya org merempat tepi jln yg ko nk hina sgt..sbb tu wlau kena maki..kne kutuk..mak dia x melatah..diam jer..bkn meroyan x tentu psl..lg pon bgus apa fmly nora..sdr diri..n x pnh malu gn keturunan mereka..wlau mereka bduit..sdara mara kt kg x lupa..wlaupon bgai langit gn bumi cara khidupan dan pemakaian mereka..tgok masa sedara mara n nenek dia dtg kl..nk p jln2..xde pon dia suh mereka ubah pkaian n pkai yg bgaya..yg mahal2..x malu pon dia bwak mereka bjln gn pkaian myanmar tu..siap bgambar n share gn peminat lg..x yh nk sorok2. .

        0

        0
        • Sha_alyahya07 says:

          Org dh xder xyah nk kaji sgt lah! Dulu Makcik limah n the girls penah meniaga nasi campur kt kajang. Time tu muka masing2 stress jer. Oang sudah la katakan. Skrg mesti la nk ubah hidop kan. Dgn cara? Kau rasa? Heeeee

          0

          0
        • Sha_alyahya01 says:

          Takpe penah melatah kata kau? Kat gambar ig ps masa raya aritu kecoh siot makcik limah ge bash org2 yg kutok nd. Pasah and jejai pun ada masuk sekali. Pasah standard ahh sebab orang kutuk dia dan mak dia harus la dia balas. Yang aku tak faham ni makcik myanmar ni perlu ke nk balas komen haters kat ig bekas besan? Tak tau malu sangat eh? Lepas dah dia telajak aritu baru la sekarang ni dia kurang post2 gambar nk balas komen haters. Sebab dah kantoi kan belagak mcm bawah lindungan kaabah. Atleast mak pasah meroyan kt ig n fb dia sendiri jer. Ni tidak. Meroyan kat ig bekas besan. Malu siak. Aku ni ha saksi. Tak caya tanya aku. Hahahaha

          0

          0
        • Sha_alyahya07 says:

          Xyah la kau nk up sgt nona nenis ko tu. Lagi mau cite pasal bapak dia yg dh passed away tu. Citer dulu dia tolong mak dia meniaga kt sg choh kajang sederet dengan kedai perantau tu ko xnak citer lak. Nd family ni mmg orang susah lah dulu. Sekarang jer yg dh kaya sikit dh belagak. Show off! Tunjuk iphone la, apple macbook la. Chaittt!

          0

          0
        • Bedah says:

          wahhhh uols uolsss….
          sakan bertikam lidah… masing2 PMS ker?

          0

          0
        • Anon says:

          Apa da, miskin pn jadi isu ke? apa hina sgt ke org miskin? agak2 bila brcakap.. pasal hal pendatang plak ko dh kaji ke asal usul kuarga kau sendiri.. ye ND pndtg, tp for sure dia n family dah dpt taraf pnduduk tetap..jgn smbarangan cakap.. kau sure org tulen Malaysia ?? setahu aku kebanyakan org Malaysia mana da yg origin Msia (kecuali org asli senoi n etc.) ..jgn terlampau sedap mulut ckap org pndtg ke hapa oii..FS pn dh bahagia dgn suami tercinta Jejai, yg kau sakit hati sgt ngan ND dh knapa?

          0

          0
        • Anonymous says:

          org myanmar kawen mat saleh, bila dpt anak beranak kat mesia bleh dpt nationality ke? hati2 ngan pompuan myanmar, dia mmg target laki2 org kaya kat mesia ni.. erkk… sampai family laki kaya pun dia hinggap mcm parasit xnak lepas…

          0

          0
        • dadat says:

          Sha_alyahya07 yang pasti ND hidup sng skrg ni bukan hasil curi duit kau kan. so apa mslh kau? dengki ya? so what dia pnh hidup susah dan skrg hidup senang berlagak? aku tak nampak pun dia show off. dia byk job berlakon etc.. kau fikir bayaran RM100-200 je ke? ko tau tak market value dia berapa? mcm rozita che wan, mcmne dia dpt hidup mewah? satu job dpt bayaran puluhan ribu riban. yg ko tu dok komen cni kutuk org dpt apa? dosa je hahaha

          0

          0
        • combi says:

          Sape ckp mak fasha x pnh p merapu kt ig org lain..blambak ehhh..apa jer dia rasa x suka..trus dia serang..ada dia kesahhhh..sape yg nk ptahan knd ia tu..khatam story abis2 dulu eh..aku rasa watak dia la yg plg hot dlm ini story..

          0

          0
        • lily says:

          X smstinya bniaga jual nsi tu org yg dah sengkek sgt..rmai je eh org sng bniaga..yg ko ckp xyh dok sbuk nk ckp psl bapak nora knapa..ooo..bila dah mngal xyh ambik kisah la..apa2 pon dna bapak dia tu tetap ada dlm diri nora..nape ko rasa bdosa nk sbut2 nama org yg dah mngal..yg ko mgata org yg hdup x rasa bdosa plk..sme je lah minah wehhh..mgutuk org..dengki kt org..fitnah ckp org tu gtu gni..namanya ttp fitnah..ttp msuk api neraka lau ko x mtk maaf yo..

          0

          0
        • Anonymous says:

          sekejap combi, sekjap lily sekejap me.. sah2 myanmar pendatang ni!

          0

          0
    • loplop says:

      Hahahaha, pendantang myanmmar menjadi2 gedik..terkedek2 kat family jejai. Rimas! Go back to your estate la…

      0

      0
    • Anon says:

      Olga mesti la sokong spesis keling dia tu. ahakzz

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko ni myanmar ke nak kutuk2 keling?? bodoh. at least keling india pun org malaysia! jgn nak kutuk bangsa2 kat malaysia la bodoh!

        0

        0
    • Bedah says:

      udah jadi medan pertempuran fan ND vs fan Fasha (^_^)

      0

      0
  4. yoyo says:

    Pic pertama tu seramm melihatnya

    0

    0
  5. ponpon says:

    Xpayah kepit perot tu pon org tahu ko mengandung la pashah

    0

    0
  6. ponpon says:

    Takpayah kepit perot tu pon org tahu ko mengandung la pashah

    0

    0
    • ketty says:

      LAA..nk pegang pon salah ke krg ni..

      0

      0
      • NANA says:

        geli la tgk org pregnant yg xde perasaan malu. skrang org bkn peduli…asal pregnant je nk pkai baju sendat n ketat. ingat lawa sgt la mcm tu. kalo nk pakai cam tu baik bogel je…

        0

        0
        • nana nurgayah says:

          Nora dulu peknen pun tersembul atas bawah seksi nak mamp. Tak caya google lah. Bapak aje educated hensem. Tapi nd english berterabur singular plural pun tau. Hancoss.

          0

          0
        • Anonymous says:

          lah mak ko dulu pun pakai baju tersembul perut masa ngandungkan ko, patut la akal ko pun tersembul bodohnye. mengumpat org je kejenye.

          0

          0
        • anom bodoh says:

          Oi anom otak kau tu lagi tersembul sokong spesies banggang si nana mengutuk si pasah. Mak ko pun spesies macam ko kot.

          0

          0
  7. zaza says:

    besarnya. tkleh kene usik sikit ni, mcm nk letop.petanda jejai kene puasa lama ni.hohoho

    0

    0
  8. Mon says:

    Memanjang la kepit menonong perut tu kalo bergambar. Nasib baik ada perut nak tayang, dapat ambil perhatian orang ramai di mejlis itu. Huhuhuuuu.. Kesian tgk mak jejai tu. Anak punya perangai, mak yg kena tanggung jaga hati semua org. Good job ps raja nora. salute.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    dah la sejarah hidup x baik..tangkap pulak gamba cam tu..lagi menampakkan x senonohnya..macam style citer lucah pulak..

    0

    0
    • Esthersiewyen says:

      ND kesayang kau tu lagi la lucahnyer dan teruknyer nk azab. Balik umrah tgkp gmbr utk magazine tayang boobs. Masa kenduri nikah bekas adek ipar siap tgkp gmbr tayang celah bontot. Kononya nk tayang baju. Mengundang sgt. Kang ade org kata nk rogol marah. Bimbo sgt! Die hard fan ND sama bimbo ngan retis kesayanganya. Ahaks~

      0

      0
  10. ramleeposmen says:

    tak perlu d tayang pic camtu to public nara. tak elok.

    0

    0
  11. Sucess says:

    Alaaa Nara,sbuk cite psal pasha..nk gak mnyelit
    psal life dn bini dia.lain ank ,lain ragam daaa

    0

    0
  12. dida says:

    Org perempuan Kalau pregnant mesti posing pegang perut mcm tu…tak tahu kenapa…naturally…bkn sengaja pun

    0

    0
  13. Ini bukan jelas tpi memboyot! Si Nara ni myb tak faham istilah ‘baby bump’.????
    minta maaf….sangat hodoh, dgn baju ketat n stail pakai tudung ntah apa2…..and perlukah ‘sambut’ perut tu as if dah nah jatuh. Less is more…tak payah nak jdi kimora. Nara suka ngampu….fasha x ada seri pon aq nmpak.

    0

    0
  14. Sha_alyahya07 says:

    Fasha cantek sgt. Nmpk elegent sgt2. I love u Fasha!!!~

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      memang betol tu lov u fashaaaaaaaaaaa..

      0

      0
    • Sha_alyahya07 says:

      Cakap fasha cantik, i love u pun ada orang dislike. Nmpk sgt menebal kedengkian fan2 nora dan suku sakat nora denis terhadap kk fasha. Huhu cian retis pujaan kita tau. *nanges*

      0

      0
  15. Adakukesah says:

    NARA NI ANAK ANGKAT MAMASANDA @ PIAN CECUPAK VERSI GIRL.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    FS mcm x kena jer dlm majlis kanwin adik Jejai nampak sgt family dia x di jemput mama Fasha yg gila meroyan tu pun x dijemput ke majlis.. Tapi Nora mmg sgt welcomed dlm keluarga Jejai penuh ig Rajanora gambar Nora.. Mmg mkn ati la si keling Fasha… Padan muka rampas hak org lagi..pengajaran utk Fasha dgn family dia

    0

    0
    • poyonya ko rasa nak lempang laju2 says:

      Welcome lah sangat kan. Tu yang masa raya dulu si nd bergambar sambil terbaring. Mengada-ngada menyampah aku tengok. Perasan sangat. Terhegeh-hegeh aje. Tengok fasha relax aje. Lagipun aku tengok lawa lagi si fasha ni drp si nd tu. Tang hidung aje nd dah kalah.

      0

      0
    • Sha_Alyahya07 says:

      Ko sebut keling2 ni penah xko dgr ratu cantik dunia dtg dr Myanmar? Xpenah kan? Kalau bangsa India? Belambak ratu cantik keturunan India. Salah seorangnya Aiswarya Rai. Mmg terbukti keling yg ko ckp tu ramai yg cantik2 bertaraf dunia. Patut la Fasha cantek giler! Xpaya nk susah2 menonggek sini sana nk tunjuk lawa. Natural beauty sgt! Yeayyy!~

      0

      0
    • Anonymous says:

      myanmar parasit, silap2 nnt ade myanmar rampas laki ko baru tau. pastu abis keluarga ko dia hasut! hati2 myanmar skang mmg aim cari laki org msia..

      keling/india tu org malaysia, lahanat apa yang suka mengutuk bangsa2 malaysia ni?

      0

      0
  17. Korang ni dah kenapa? says:

    Kalau benci fasha pun takpayah la kutuk fasha sangat macam nora tu menantu dari syurga.Adat lah tu kalau manusia ada lakukan kesilapan masa lalu yg penting kita nampak fasha dah berubah pandai je jaga family dia sendiri?pasal mertua tak suka atau apa itu antara dia dgn mertua dia.Dalam hal ni aku rasa jejai lebih tahu kenapa dia pilih fasha dari nora.Tapi jejai sampai sekarang tak pernah burukkan nora kat media.Korang je yg pandai2 buat kesimpulan.Kepada nora,bersyukurlah sbb family jejai masih terima kamu sampai sekarang.Kalau ikutkan dgn lifestyle kamu skrg dgn nedim,malu je tengok.Aku pun taktau celah mana yg perfect sgt si nora tu..

    0

    0
  18. mak ajinamoto says:

    Berpuluh kali ganda eloknya si pasah ni drp nd tu. Lepas kawin life semakin bagus bijak urus rumahtangga. Tak macam yg sorang tu syok sendiri aje. Yang penting jejai sayang fasha setakat mak mentua tak suka ke apa itu no 2 bukan tinggal serumah pun. Jaga mak awak sendiri pasah yang lain jangan fikir. Semoga bahagia selalu. Heeeeee makcik tua gi mekah pun sibuk komen dalam ni uolls! Kelas mak aji rajin bergosip.

    0

    0
  19. Effahaniza says:

    Sebenarnya sebagai seorang peminat Nora Danish kami sangat kecewa dengan nora sekarang. Neno neni sini sana tapi tak kahwin, gadoh dengan bekas bini nedim Kk Bee, pakai seksi2 mengundang org rogol, mrkap tebal, fake, dan lain2. Kami sangat kecewa tu pasal la kami suka burukkan fasha sandha di ig ibu mertuanya. Kerana bagi kami kalau jejai tak ceraikan nora tentu sekarang hidupnya lebih aman. Kami cuma menelempiaskan kemarahan kami kerana nora ke atas fasha sandha, itu sahaja. Maafkan la kami ye. Kamu betul betul kecewa. Nora lawan dengan pasah dari dulu xpenah nak menang. Dh la tinggi pun dh kalah. Huhuhuhuhu!!!!!!!!

    0

    0
    • Sha_alyahya says:

      La tahzan awak. Jangan bersedih. Awak pegi la nasihat nora tu. Suruh dia kawen cepat2 dgn nedim. Habis cerita. Tp kawen nnt jgn cerai pulak yra. Malu kat orang nanti. Sebab terlampau expose sgt sekarang ni. Huhuhu

      0

      0
  20. Orangjauh says:

    Fasha sgt2 berjaya la sekarang ni. Family ok, lakonan, kerjaya mantap. Uolss tgk x cerita selamat pengantin madu sekarang ni? Best siot dia belakon. Mmg ratu air mata sangat. Mmg umum tau Fasha mmg pandai belakon. Tu pasai la aku minat sesangat! Cantik lagi tu bah!! Awww~

    0

    0
  21. Player says:

    Seronot betol main2kan hati fan n kuncu2 nona denis ni. Sebab dengki korang dengan pasah ni nmpk sgt. Walaupun aku xminat pasah. Tp aku tau korang kecewa sgt dgn nona nanis. Boooooooooo’ed

    0

    0
  22. Mayatmay says:

    Fasha semoga bersalin nanti dipermudahkan. Amin. Love u!

    0

    0
  23. Jiji says:

    Pasha nampak macam pegang bola bowling je…

    0

    0
  24. Linzy Longkang says:

    aikkk pic no 6 tuh datuk alif syukri terlajak laris ker pun adaa……

    0

    0
  25. aku says:

    comel jer perut fasha ni.
    best dah dapat sepasang. lengkap sudah keluarga.
    moga diberkati dan diberikan anak yang ramai…comel sgt.
    tak sabar tunggu fasha bertudung sepenuhnya, sbb sgt cantik tau.
    mudah-mudahan soon. amin.

    0

    0
  26. sha says:

    alahai comelnya fasha.. suka tgok muka dia lembut je..cakap pun sopan .. dulu kurang minat tapi sejak dia dah berubah sikit2 kearah kebaikan makin i loikeeee hehe.. love ya xox0 ;)

    0

    0
  27. antiartistpropa says:

    NARA, TOLONG FAHAMI APA MAKSUD BABY BUMP..SBB INI FULL PREGNANCY..PERUT DAH SIZE MCM BOLA SEPAK DAH..BABY BUMP TU MASA BARU2 NAK PREGNANT, NAMPAK SIKIT2 AJE KEMBUNGNYA TU..ITU BARU PANGGIL BABY BUMP..ADOI LAA..PAKAI BELASAH AJE KAU YE NARA..

    0

    0
  28. Abcdefg says:

    Kesian kat jejai, bini mak mertua dok kata kat mak sendiri.. Jejai x leh nk kata apa,tersepit. Mak fasha mmg x reti hormat besan dan fs pula sbg menantu sepatutnya berusaha nk menangi hati mertua tp ape yg berlaku skang fs cuba keruhkan lg keadaan, pastu menyalahkan nd yg smmgnya baik dgn keluarga jejai. Fs x pandai nk bawa diri, mengata mertua sendiri dan paling teruk heret jejai sekali.jgn gunakan kesempatan mengandung dan meraih simpati org… Seorg isteri yg baik tidak akan menghasut suaminya dgn menunjukkan kesalahan pada mertuanya sndiri… Nora mmg rapat itu hal dia..x perlu nk terasa hati dan berdengki lebih2 lagi meraih simpati… Tgk status ig fs terang2 dia salahkan mertua dan nora.. Which make the situation became worst..

    0

    0
  29. Mothers love says:

    Fs x pandai ambil hati keluarga mertua.apa yg dia buat skang menyebabkan keadaan lebih teruk. Jgn gunakan alasan mengandung tuk raih simpati org..malanglah jejai..diluah mati emak…sini bini dan mertua,sana ibu sndiri.. Fs sptutnya x heret jejai skali dlm masalah dia yg x pandai nk jaga hubungan dgn mertua… Terang2 kt ig status fa yg salahkan mertua dan nora… Paling teruk tag nama jejai skali.. Nora mmg baik dgn family jejai x perlula nk dengki dan irihati,let them be like they used to be..dont listen to the negative vibes from ur die hard fans, U should go wit ur own ways, bukan meyalahkan org lain! Sepatutnya u jadi pendamai dan pengerat hubungan jejai dgn ibunya bukan menyebabkan hubungan makin renggang… U urself as a mum, u shuld have know mothers pure love…kesian jejai…

    0

    0
  30. aku says:

    kawan aku cakap, dlm islam when u get married to sumone,ur inlaw tu automatically dh jadi macam ur mak ayah kandung sendiri…
    so… bila dah cerai ikatan tu xputus uols… xde masalah la nora nk baik dgn family jejai… lagipon hanya org dlm family tu je tahu apa masalah diorg… yg luar ni plak kecoh2… must be a reason la kenapa diorg xbaik and so on…korg plak macam tahu citer sebenar dr org dlm…. hebak Malaysia ni.. Malaysia boleh! sepatutnya doa2 je la yg bagus2… semua org ada kisah silam.. xpayah nk tegakkan yg mana betul yg mana salah.. pehtu nak kaitkan dgn mymmar n keling plak… nk jadi racist plak.. malu tgk komen2 negative and secara langsung nmpk peribadi diri kome yg komen ntah hape2… sebok nak selak kain org sampai kain sendiri terdedah…

    0

    0
  31. hell'o says:

    gambar yang paling atas tu membuatkan saya hampir tercekik air kosong!
    seriously sangat x cantik n fasha nampak awefull sangat haggard dengan perut yang mendoyong begitu~~~~~~~~~~~~~~~~~tolonglah!

    0

    0
  32. hot says:

    Kita tak pernah hidup sebumbung dgn ND maupun FS..Kita hanya pemerhati dari jauh,berdasarkan gambar2 yang tersebar di media sosial..hati siapa yg tak sakit bila MIL lebih utamakan exmenantu daripada menantu sekarang..masa kahwin hanya bapa mertua yg attend di majlis..and ND pla btl2 menunjuk2 yg wlu pun dia ex dia masi jd menantu kesayangan, menantu yang rapat dgn semua family exmentua dia…kat instagram hebat sgt upload gambar dia dgn family exmentua..betul2 orang yg tak tau beradab dan pentingkan kepuasan sendiri..tp yg menantu2 skrg taklah mcm ND,azura,fasha,alfi x pla menunjuk2 dgn keakraban family mentua mereka..besederhana itu penting..

    0

    0
  33. MENGANAGIDOP HAKU says:

    AKU X PAHAM MANE Y SERINYA SI PASAH NI…NORA KE PASAH KE SAMA JE DUA2..Y SORANG SHOW OFF Y SORG X SUDAH NK PRINTSCREEN…Y KO G LAYAN FAKE ACC TU PASAL PE BENGONG,..CAS2 NK RAIH SIMPATI ORARG..KO TAW X KO BUAT TU ORG SALAHKAN NORA SIGEDIK TU..KO PK KO NGANDONG SEMUA NK JAGA HATI KO..HAK TUIHHHHLA…BAGI AKU DUA2 NI CEMPAK KAT SUNGAI LEPAS TU JEJAI DUDA BALIK PASTU JEJAI KAWEN N MAK PASHA..BARULAH HARMONI PAS NI AMEK GAMBO MASE RAYE KAT TANGGA…ONEFIRE GITUUWWUWUWUWUW…

    0

    0
  34. Tim says:

    Suka tengok fs ni. Muka lembut. Sejuk mata memandang. Lepas berkahwin perangai sangat terjaga and sangat motherly. Love u fasha!!

    0

    0
  35. tulip merah says:

    hahaha lucu sangat. semua nak salahkan nora, semua nak salahkan fasha. semua nak menangkan nora, semua nak menangkan fasha. perfect sangat ke jejai tu sampai ada yang sampai ni marah dia ceraikan nora sebab fasha and semua happy fasha dah dapat jejai. memang macam tu kan, lelaki memang tak pernah disalahkan, semua perempuan yang salah. perfect sangatlah. hairan.

    0

    0
  36. Anonymous says:

    pic 1 & 2 ..hodohnya

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Aduhai kalo nak berfesyen pun ikut keadaan le.. burok benmor fesyen baju ngandung tu .. aku yg jantan ni pun x sior nengok nye… Hina…

    0

    0
  38. botak chin says:

    Hina? Gambar nora mengandung pakai baju nampak boob siit kain terbelah tu suci ke. Go fasha. Pedulikan kata orang. Peminat nd dengki fasha bahagia sekarang. Kehidupan fasha semakin sempurna. Jangan di layan nd dgn mil tu biarkan. satu hari nanti kebenaran pasti tiba. Doakan yang baik saja buat fasha.

    0

    0
  39. lala says:

    nampak sangat peminat nora ni dengki dgn fasha. Ada aje tak kena nya. Tak paham lah. Susahnya menjadi orang yang bernama fasha sandha ni kan.

    0

    0
  40. irisismail says:

    suka sgt dgn fs..jelita..tak perlu edit2 360 pun..kat camera org lain pun cantik semulajadi…alhamdulillah sejak berkawin fs dah berubah ..rezeki pun murah..anak dah masuk dua..tak mcm nd..pat ig dok tayang gambar ikut jantan swagger keliling dunia..kawinnya tidak..check in hotel in and out..sedih ai sebagai peminat nd..tgk cara hidup nya sgt kebaratan..anaknya pun tinggal dgn nenek,,bukan dia jaga…tapi bagus juga…menjadi si rayqal tu..kalau duduk dgn ND..myanmar parasit la jadinye..i love u fs..moga selamat melahirkan baby girl yg cantik rupa paras seperti ibunya

    0

    0
  41. Ameyra Fadzylie says:

    macam pelik ja perut tu , bulat semacam . pelik lagi bila pakai pakaian macam tu .

    0

    0
  42. Mat K says:

    agak2 la fasha.

    0

    0
  43. huhu says:

    Hodoh dgn rmbut depan klasik giteww! satu Malaysia dh tau ko pregnant la pasa sendat,x perlu nak kepit2 & pgg bwh perut tu bila nak bergambar.anak ko yg nama rayfal tu xda la comel mana..tp part lakonan,ko mmg terbaik!!

    0

    0