Written by AbangNara | June 24th, 2009

10 gambar artis malaysia paling seksi

Jeng jeng jeng. Buat pertama kalinya kami di BeautifulNara secara suka-suka dan bergurau ingin mengeluarkan carta 10 gambar artis Malaysia paling seksi tahun 2009. Kriteria pemilihan sangat mudah iaitu calon-calonnya mestilah terdiri dari artis yang berkaitan dengan Malaysia dan gambarnya mesti pernah dipamerkan di blog ini pada tahun 2009.

Mesti ramai yang dah tak sabar nak tahu siapakah yang bakal menduduki takhta teratas carta 10 artis Malaysia terseksi ini. Kalau berani buatlah tekaan sebelum anda melihat senarai pemenang-pemenangnya. Lupa nak bagitau keputusan adalah muktamad, sebarang surat menyurat tidak akan dilayan melainkan daripada Scha Al-Yahya sahaja.

Untuk part I ini kami akan paparkan senarai pemenang dari tempat ke 10 hingga tempat ke 6 untuk tatapan anda. Kami tahu anda semestinya tak sabar nak tahu siapa di tempat pertama tapi kami memang sengaja nak menyeksa anda. Kami suka buat anda tertunggu-tunggu.

Jom kita sekodeng 5 daripada 10 gambar artis Malaysia paling hangat dan seksi tahun 2009 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Untuk setiap artis yang tersenarai kami ada sediakan link untuk anda membaca artikel asal mereka. Sambil menunggu part II buatlah tekaan anda siapakah yang bakal menduduki tempat top 5.

P.S: Artikel ini adalah dibuat untuk suka-suka sahaja. Segala gambar adalah diambil daripada Internet dan dialog artis-artis yang terlibat adalah rekaan kami semata-mata.

10. Wani Omar – gayanya beraksi di disko seolah-olah lupa daratan hanya melayakkan Wani Omar di tempat ke 10. Sila lihat gambar penuh Wani Omar berdansa untuk melihat sendiri keseksiannya yang tak seberapa.

wani omar seksi

9. Azharina – matanya yang kuyu seolah-olah cuba memanggil para-para Dato’ menghampirinya sejak bergelar janda. Malah Azharina tanpa segan silu mempamerkan pehanya sebagai usaha untuk tampil seksi.

azharina""

8. Arabyrd @ Arafah – anak sedara Camelia ini mempunyai definisi seksi yang agak pelik bagi pendapat kami. Teknik Arabyrd mengangkang sambil menyanyi ternyata amat sukar untuk ditiru. Mungkin ia adalah rahsia turun temurun keturunan keluarga mereka.

arabyrd

7. Siti Maeva – host rancangan Zon Aktif ini bukan sahaja berseksi dengan rakan artis tetapi juga dengan anak orang kenamaan. Sekurang-kurangnya tak sia-sia kerana anak orang kenamaan juga terpikat dengan keseksian Siti Maeva.

siti maeva

6. Lana Nordin – artis yang mengelarkan dirinya sendiri sebagai Pamela Anderson Malaysia ternyata pandai menyeksikan diri dengan menyerlahkan 2 aset berharga miliknya. Pakaian yang dipilih sememangnya memantapkan lagi asetnya dan melayakkan Lana Nordin mendapat tempat ke 6 dalam senarai ini.

239 responses to (CARTA)10 Gambar Artis Malaysia Paling Seksi 2009(PART I)

  1. kira-kira says:

    first…..
    mantap2 sumenye…
    ble part 2 nk kuar???

    0
    0
  2. tyrabanks says:

    bolehhh….
    (sambil angguk2 kepala)…..

    0
    0
  3. kira-kira says:

    tumpang tanye,,,,,,,,
    nara cane nk letak gambo sebelah nikname 2?

    0
    0
    • ooo.tue kena gi http://www.gravatar.com then daftar guna email. nanti dia anto email suruh activate. follow jer tapi dia kuar gambar lambat skit kadang-kadang.so kena sabar

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        muko den tok lawa..malu pulok kalu bubuh kat sini..hehehe..jatuh saham den..biarlah den letok dlm YM jor larrr

        0
        0
        • damia zahra says:

          adeshh sara…ekau tu baek budaknyo…rupa paras tu x ponting…
          klu ekau tanak bubuh pic ekau…
          ekau bubuh jor pic hidung ekau…cuping telinga ekau ko…
          alahhh mcm kak su buek tu lor..lawo mata kak su tu yor?..
          hokhok

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tak po lorr…den nok pinjam dada kak pah..nanti den bubuh dkt ikon den…hik hik hik..ternganga semua tgk pic den….uh uh uh, astaghfirllah

          0
          0
        • jernih says:

          lotak bra kawu pun buleh yo…
          pastu ari2 kawu tuka kaler bra kawu tuh
          baru tau kawu pakai bra kaler per hari ni.. sok.. lusa..
          wakakaka

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          den tak pakai bra lo jerneh…den guna tempurung jor…takdok duit…maklumlah, den org kampung

          0
          0
        • damia zahra says:

          setuju sesangat la kat jerneh tu…letak la sara…letak la…muahahaha…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kang aku plak masuk dlm senarai kak nara…dahlah mulut plg longkang, di tambah lagi pengomen plg seksi..ish ish ish..

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          cayelah ckp sara tuh….lawa ape dia! saje je tuh low profile…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kak zaza…lama menghilang..tetiba muncul ni…mesti tak tahan tgk kami dok merapu pasal seksi kan??? ish ish ish….come-come, join us….

          0
          0
  4. hoho says:

    astaghfirullah al azim.
    apa lah nak jadi dgn orang zaman skrg ni ye.

    0
    0
  5. arnamee says:

    tguu part 2:)

    0
    0
  6. azeL says:

    tinggi imaginasi BNara buat ucapan they all. lawak bu sinis. nampak ngeri je action thy all sume. ni ptdngn seksi body ke seksi n weird post ni.uhukk222

    0
    0
  7. kuntilanak says:

    xsabar nak tengok sape no1!!!ntah2 NEK JIJAH…hihi

    0
    0
  8. Zaza Muhammad says:

    hahah… morning…. nk tnggu part 2 plak. well best gak sesaje tgk list nih stelah sminggu (ari ni khamis, bestnye sok cuti) kebzian tahap maksima huhuhu

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      kak zaza..esok, aku pun cuti…ingat nak gi htr telur masin umah sedara aku ar esok…ngan durian..berlambak kat umah tu org dok htr…hehehe…pastu nak buat taik mata..YEZZAAAAAA

      0
      0
  9. fba says:

    hai

    0
    0
  10. trAnsFormeRs says:

    hu hu hu pagi2 aku dh disajikn ngan gmbar seksi meksi ni…
    apa2 pun aku ttp pilih nek jah…..

    0
    0
  11. jojio says:

    Aku vote Nek Jah…yadaaa…

    0
    0
  12. puteriaquarius81 says:

    nek jah xder dlm snarai ke/// wakaka

    0
    0
  13. eclipse says:

    nek jijah xbrapa mantap lagi…
    anak pontianak tue…yg ptt dpt ranking 1st…

    0
    0
    • x-not-x says:

      aku setuju..anak pontianak tu yg patut dpt 1st sbb keseksian dia melampaui nek jijah…aku sokong nek jijah yg kedua..huhu..

      0
      0
  14. huda hashim says:

    nek jah no 1 kot

    0
    0
  15. jerneh says:

    hehe..
    kalu kasi aq pilih sememangnye Nek Jah…
    hahaha..

    pape pun…
    segala keputusan mesyuarat sy setuju (mcm cikgu shaari punya ayat la..)

    0
    0
  16. damia zahra says:

    askum n morning every1…
    neh da type da ayat ni td…bby aku p tarik plak charger laptop neh…tus blackout laptop aku…huhu
    huishh…interesting topic la..
    alalala…ni x men undian ker?..huhuhu

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      selamat pagi…pagi yg indah bersama makhluk yg plg seksi..yuhuuuuuu

      0
      0
      • damia zahra says:

        tu la pasal…aku tgk pic2 tu..tgn kat muka…tgk melalui celah2 jari jer…hokhokhok…(nak tgk gak tuuu!)

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          aku suruh budak ofis aku ni tlg tgkkan utk aku..malah den nak buet zina mato..den poso haghi ni….den suruh jo pakmat, cleaner tgkkan…

          sentap sekejap cleaner tuu..skarang tgh buat cpr, takleh bernafas..

          0
          0
        • damia zahra says:

          huishhh selamat berposo yo…baik budak saraa neh…
          cleaner ko tu sara…tgk guna ka kanta pembesar kot?..
          tu yg xleh nak bernafas tu…
          bahayer tul penangan pic2 neh…huhu
          pakmat kat opis ko tu saraa…kan men lagi tgk pic2 tu yo…siap tersenyum2 simpul lagi…
          awas pak mat…report kat bini kang…hokhokhok

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          pakmat habaq, bini dia pun takleh buet gigi dio tercabut…si azharina tu menyebabkan terbelalak mato dio…aku senyum jo…biasalah nak hiburkan ht org tuo pepagi…

          tp aku memang tak nengok gambor2 nun di atas..ish ish ish…Duniawi semua tu..laghooooo

          0
          0
        • damia zahra says:

          mcm maner la mata pak mat tu tak terbeliak tgk c azharina tuh…
          muka…alahaiiii~~~
          siap posing lagu tu lgi?…
          ko suh jer bini pak mat tu sara posing lagu tu…
          sure mata pak mat x trbeliak…
          tpi terjojol tus…muahahaha

          0
          0
  17. Kak Su says:

    A’kum semua selamat sejahtera…

    Mak ai…nak join teka…Nara ada hadiah ke..he..

    0
    0
  18. damia zahra says:

    astaghfirullah…kan men lg lana nordin tu ngan kengkwnnyer…
    tu kategori baju dlm da tuh…push up kaw2 pnyer…
    ish ish ish…

    0
    0
    • Kak Su says:

      Hai damia…tak keja ka?

      0
      0
      • damia zahra says:

        huwarghhh kak su…
        keje gak…keje kat umah…kwang..kwang..kwang…
        bz kat umah la kak su…sambil2 tu buat2 bz kat bn neh…hokhok..
        lately neh bz nak bukak bisnes kak su…insyaAllah..ada rezeki…adalah bisnes baru..kak su doakan yer..

        0
        0
        • Kak Su says:

          Alhamdulillah…nnti bagi tau Kak Su erk..

          0
          0
        • damia zahra says:

          no problem kak su…tq…cayang kak su…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          ko jgn buat bisness jual bra cup saiz N hingga Z @ pusat BOTOX islamic @ Pusat Jualan Baju Kurang Kain Plak yerk…

          0
          0
        • damia zahra says:

          aiyaaakkk sara…tu da ada dlm senarai bisnes aku gak tu…mana tau neh?…muahahahaha

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          memang aku tau dh saper yg jadi customer tetap ko yakni :- 5 ketul makhluk plg seksi di atas kot…

          0
          0
        • damia zahra says:

          huishhh…klu dowg kastemer aku…
          aku kene order size plg besr ar tuh…muahaha
          sbb aku jual size kecik n sederhana jer…bsr2 tanak…
          kene hasben aku kat kaunter time tu…mau x terbeliak matanyer mcm mata pak mat ko tuh…huhuhu

          0
          0
  19. jojio says:

    Aku rasa Nara kena split 3 kategori…
    -Remaja
    -Dewasa
    -Veteran

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      salah..kak nara kena split ikut :-

      1- dada matap

      2- cucukan drastik

      3- gaya memukau kalbu…

      0
      0
      • jojio says:

        Tak pun
        – cekang
        – leper
        – lendor
        hihihi…yadaaa

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          ko ni jojio, cakap tak habis tuu…dari aspek apa untuk 3 kategori tu…gaya kangkangan, gaya mendada, atau gaya elastik (dada melekat dimana2)

          0
          0
  20. DelimaSaraa says:

    aku ingat si lana nordin tu pakai bra kot….

    0
    0
    • Kak Su says:

      Cam lumbe2 nak tayang nenen…hah..haha

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        tak cukup duit lor kak su nak beli….itu style kalu tunduk, tut tut akan kuar menerjah…

        0
        0
      • damia zahra says:

        baby aku suka tgk klu nenen mcm neh…
        mintak susu sket…muahahaha

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          bukan setakat mintak…kalu kasi ni, terus baby ko membesar dgn jayanya..kenyang…erkkkk, sendawa, pastu bungbung……itulah kelebihan bersaiz N

          0
          0
        • jojio says:

          Nasib beik baby suke, kalu bapa baby yg suke…naya…hihihi…yadaaa…

          0
          0
        • jed hijau says:

          mamat yang pakai topi tengah dok tengok tu..mesti berangan-angan kan…….

          0
          0
        • jed hijau says:

          aku suke…aku suke….
          KHA…KHA..KHA…HO…HO…HO……HE…HE…HE….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          alaa…ada isi lembut mendarat di dada dia..mestilah kontrol beb…auwwww

          0
          0
        • jed hijau says:

          bukan batang pisang nak kena tebang ke…..KHA..KHA…KHA…

          Astagafirullah….

          0
          0
        • damia zahra says:

          aku… klu bapak dier suka…tak per jer…
          aku siap men baling2 pisau lagi kat dia…muahaha
          nak sgt nenen kaw2 neh…amek kauuuuu….

          0
          0
    • jernih says:

      x besar mananye dibandingkan dgn Nek Jah
      hehe.. cuba Nek Jah pakai push up gitu.. mau nak tkuar gak titiknye tu..

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        nek jah masih kalah ngan si pelepah kelapa tuu (kak Pah)

        0
        0
        • jojio says:

          Kak Pah kategori heavy duty…..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          dada pun heavy gak…punca utama pertambahn berat badan (kg) dia ialah dada…

          0
          0
        • damia zahra says:

          kak pah tu x saket ker tulang belakang dier suport dada mcm tuh?…
          klu dada mcm tu…mcm jatuh dr tingkat 4 gak tu…
          wakakaka

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kalau ada pertandingan kan damia..saper susukan anak terbanyak..mesti kak pah menang kan??

          aku rasa, 20 org pun blh minum dlm satu masa melalui kak pah punyer tut ni…ish ish..urkkkk, kenyang…

          0
          0
        • damia zahra says:

          kak pah vs rozita che wan….
          wlupun kak pah pnyer besr giler…
          tp sure bby nak p kat rozita che wan…
          pasal bby takut tgk muka kak pah tu…
          hokhokhok…

          0
          0
  21. eton(bkn name sbnr) says:

    ala..
    aku da tau da…
    AZIZAH aka NEK JIJAH No. 1!!!!
    HAHAHAHAHHAHAHAHAH

    0
    0
  22. DelimaSaraa says:

    sajer jer..kuar dr topic sat :-

    Di suatu malam yang dingin, di dalam sebuah bilik yang sederhana besar, diatas katil……. sepasang suami isteri yang telah lanjut usia baru masuk tidur.

    Suaminya telah mula mengantuk tapi isterinya terbangkit perasaan ghairah malam itu….

    Si isteri bersuara, “Dulu-dulu tu….. abang selalu pegang tangan saya bila kita nak tido.”

    Suaminya dengan separuh sedar, menggenggam tangan isterinya, lepas tu mula mengantuk
    semula.

    Beberapa ketika lepas tu, si isteri bersuara lagi,

    “Kemudian tu…. abang selalu cium saya.”

    Si suami dengan rasa terganggu, mengangkat kepalanya dan menyentuh bibirnya ke pipi si
    isteri.

    Lepas tu sambung tido balik.

    Selepas beberapa saat, si isteri bersuara lagi,

    “Kemudian tu…. abang selalu gigit-gigit leher saya…….”

    Dengan perasaan marah dan geram, si suami melontar selimutnya dan bangun dari katil
    tu.

    Si isteri bertanya, “Abang nak gi mana tu?”

    Dengan marah suaminya menjawab,
    “Nak gi amik gigi la ni!!!”

    0
    0
    • jed hijau says:

      ewah…..macam ada pengalaman je….jeng…jeng..jeng…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        uk uk uk..batuk pulak….

        0
        0
        • jed hijau says:

          he..he..he..jom minum dulu…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku puasa..korang gi ar dulu..aku tetap setia menanti di sini…

          0
          0
        • jed hijau says:

          selamat berpuasa bulan rejab…

          0
          0
        • damia zahra says:

          lopeh amek gg…atok tu x dtg2 jumpa nenek tu…
          bleh plak atok tu p buat goreng pisang kat dapur…
          jenuhlah nenek neh menunggu…huhuhu…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          alaaa..takkan lah lopah amik gigi pun saraa nak kena cakap kot…kan saraa ni belum kawin lagi…hangpo2 pikiaq lor sendiri..nak gi goreng pisang ko, nak amik tepung main baling2 ko, nak gi main bola ko….

          0
          0
      • bahulu hangit says:

        Sara…ko dh mengalami saat2 kene gigit tu ker…haha..cam berpengalaman jer..
        Sebenarnyer,aku xberapa kenal la artis2 seksi kt atas tu..yg aku kenal Azharina jer..xglamer pon..seksi jer lebih erk..

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          aduhhh lor….ko ni bahulu ada ke soal aku cam gitu..aku islam, muslimah plak tuu…siap berpuasa lg ni…aku sajo jor suka suki…malah nak fokus tang seksi-meksi di atas..kang kuruh pulak puasa den ni…

          0
          0
        • Akak Leen says:

          sara, ko kn puasa kan….x buleh ckp merepek2 tau, nti lg kurus melidi puasa ko tu… hahaha…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          mana ada saraa cakap bukan2 kak..saraa dok menaip jer dr tadi…langsung tak kuar sepatah perkataan lagi tau…

          0
          0
        • Akak Leen says:

          kekeke…bdk ni saje jer nk buat org gelak…nk kena piat ni… kekeke…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aduhhh..sakit lor kak leen..piat org jgn piat tang dada..piat tang kaki tak po..kang kalah kak pah ngan saraa…

          0
          0
        • Akak Leen says:

          dada lg….balik2 zon tu jgk yg ko fokus….apa nk jd dgn ank dara ni…hehehe…. eh, akak x piat ko lg la, yg ko dh ber’aduh tu apsal? hahaha…

          0
          0
    • Kak Su says:

      kah..kah..kah..saraa…ada2 je ko ni….

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        pesanan awal dr saraa utk semua yg hampir2 nak tua tuu..kang dh tua esok, takdok org pesan plakkk…saraa tak per, masih muda awal remaja..hehehe

        0
        0
        • damia zahra says:

          uwekkk…iyolah tu…
          meh cni aku crikn jodoh tuk ko neh sara…
          klu umo ekau neh…da bleh 5 anak da neh…
          amacam ngan anak buah den tu?…ok ko?..hokhokhok

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          ko tlg ar carikan ek…kategori citarasa cam yg aku dh habaq semalam lor :

          – ada umah 1.5 juta (4 tingkat tanpa tangga-takut jatuh nanti patah tulang balakang)

          – ada duit banyak2 (kalu aku nak gi bbotox senang, tak payah kumpul2)

          – ada pusat borox dan spa (jd acuan aku tak sama cam gang2 yang dh renovate)

          0
          0
        • damia zahra says:

          iyo…iyo…
          aiyakkk!!!! aku da reply la klu mcm tu aset2 yg ko ada?..
          ermmm…nnti den tlg iklankn aset ko neh hah ngan ekau2 skali……
          berduyun2 org dtg nakkn ekau bila tgk aset ekau tuh..
          lg 1neh hah…penambahan dl kategori ekau..
          – jejaka yg berbulu dada kerinting n lebat adalah d utamakan…
          wakakaka

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          org banyak bulu romatik kan??? itu kata kawan aku lor…hik hik hik..cam singa plakk banyak bulu

          0
          0
  23. kentuk busuk says:

    busuk dari aku rupanya dowang niiii………………………………eeeeeeiiiiiiii……..

    0
    0
  24. Akak Leen says:

    morning org msia…
    wah2…bkn main lg senarai kt atas tu tp smuanya x glamer mana pun…adakah hanya artis2 yg x glamer shj yg suka berpakaian seksi?

    0
    0
  25. aries_april says:

    PGI SMUA…
    amboi sara….
    jgn lbih sngt…
    actually, page ni sara xleh join la…
    sara kn posa hri ni…
    krng btal lak posa tu…
    bkan krna ktuk bnyak…
    krn tngok bnda yg xptut tngok lak…

    aries rsa msti dpt kat artis favo jerneh…
    dia 2 pn leh than gak…
    @ pn, mak angkt trans tu…
    alah, nek jijah…
    sapa g…

    @ last …
    kak nek nak…
    dia lgi amigos….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aku tak tgk lah aries…aku suruh pakmat cleaner aku tgkkan…aku baik hr ni..sebab puasa 3 benda kan..kena lah banyak bersabar dari zina mata ni..(tp mata terpandang tak dosa kan)kih kih kih

      0
      0
      • damia zahra says:

        eleh ni mesti buat2 terpandang neh…
        muahahaha…
        jap nak menghilangkn diri sat…
        bantuan d perlukan la plak…
        tinggg!!!!

        0
        0
      • Akak Leen says:

        pandangan pertama tu rezeki…kekeke….

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          pandangan pertama – rezeki

          pandangan kedua – zina mata

          pandangan ketiga – dosa

          hehehe, saraa masih kategori pertama..

          kak leen, sok sana kalu puasa berapa jam ek?? saraa nak gi aras saudi ni (ryad)

          0
          0
        • Akak Leen says:

          arab saudi akak x tau….
          tp nz nti bukak puasa dlm pkl 5 lebih gtu la..
          ko nk buat apa kt arab tu?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          nak gi honeymoon..kua kua kua….(perasan tak hengat)

          0
          0
        • Akak Leen says:

          amboi! nk g honemoon….bila ko nk naik pelamin ni sara?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kih kih kih..lawak jer lar kak leen…..aunty n uncle saraa kerja kat sana..tu r ingt nak buat umrah..tp kalu puasa lama malas ar plakkk..hik hik hik..buat ibadat pun berkira..hukaloh larrr

          0
          0
        • Akak Leen says:

          alaaa…pegi ajer la…ingat senang ke nk buat umrah? wkt time ada duit, ada masa, ada tenaga ni la kita nk buat ibadat…jgn dh tua x larat nk jalan baru nk terhegeh2…. (peringatan untuk smua termasuk la akak)

          0
          0
  26. Akak Leen says:

    lepas dh buat senarai artis terseksi, kita minta nara buat artis bepakaian tersopan pulak…hehehe

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      lepas tu senarai, sapa blogger mulut plg longkang… (mesti aku antara pencalonan tu)uh uh uh

      0
      0
      • Akak Leen says:

        aik…mengaku nampak….hehehe
        tp kan, lg syok klu nara buat senarai artis yg terkantoi… x kira la kantoi kena tgkap ke, kantoi tipu peminat ke, atau pun kantoi x puasa…kakaka…

        0
        0
      • tyrabanks says:

        kau masuk dlm ranking top 5 saraa..

        pastu nara bukak undian.. saper jadi juara…hihihi…

        mornin semue..
        .ada sapa2 dicna…di cna…di cna…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          tyra..masuk dulu baru bg salam…bukan salam kemudian..ish ish ish….

          0
          0
        • tyrabanks says:

          asmekum……asmekum…. engkorang ni…

          angin engkorang okay ke x pepagi ni…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku senitiasa ok…sebab miting aku kol 10.30…so, skejap lagi aku takleh dah nak merapu2….TING, jd cam damia..hilang…

          0
          0
        • damia zahra says:

          lorr…umah tyra tak de pintu la…tu yg masuk dlu baru bagi salam tu..kan tyra kan…kan?…
          okla kengkawan…nak cau dlu…
          nak kuwa jenjln…
          nak p lingerie shop japs…
          nak beli push up bra baekkkk pnyer…wakakaka….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          beli push up..nanti boleh lawan kak pah

          0
          0
        • tyrabanks says:

          pagi pagi ni x boley beli bra push2 up ni damia… sebab dia tngah sejuk..jdi kecut…
          baik beli time memlm ckit.. kembang semcm jerr..time tu kau boley larr beli saiz N>>X>>Y>>Z>> ekekekeke…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          mcm zarah minyk petrol pulak..boleh kembang dan kecut..ish ish ish…kesian ko tetek…

          0
          0
        • damia zahra says:

          aiyaakkkk sara…
          akuu rilek jer sara neh…
          aku tunggu kak pah dtg lawan ngan aku dlu…
          baru aku lwn balik..
          yg neh…kak pah tanak nek court..pasal kes ni..bleh d measurekn…nnti owg tau dia pnye x ori…
          muahaha…
          aku neh kan men lagi taw ari neh…istighfar dulu…astaghfirullah…
          oklah kengkwn…nak menghilangkn diri buat kesekian kalinyer…c u guys later…bubyee…
          tingggggggg!!!!!!!

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          nak measure dot dot guna apa?? tali inci ker???NO NO NO, tak betul tuuu…kalu timbang kati, tak kan nak potong??ish ish ish, tak logik…

          0
          0
  27. aries_april says:

    ye lah tu sara…
    lgi pn xpa tngok skit2x…
    dh nk trpndng…
    nk bt cam na…
    :-)
    tul x?

    0
    0
    • tyrabanks says:

      hai aries.. lama xnampk..
      eclipse mana??? dia kena tukar nama la.. kena badi nama dia lerr tu..gerhana jerrrrr…..
      tu yg xmuncul2!!!

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        tak arr..dia sibuk pasal mencari penama2 tpt pertama hingga 5 tuuu…bak tlg kak nara katanya..

        0
        0
        • eclipse says:

          korang mgata aku yer?
          jari aku skt ney…tkepit…xleh nak type…kna slow2…huhuh…

          0
          0
  28. Akak Leen says:

    ok, berbalik pd topik (sembang smpai x sedar…kakaka), x sedap btl mata memandang tgk cara mereka berpakaian…agaknya sbb tu org sebut pakaian menjolok mata…mmg dh rasa mcm kena jolok dh mata ni….kekeke

    0
    0
  29. Akak Leen says:

    ni x pe ker sembang smpai lari topik ni? hehehe

    0
    0
  30. eclipse says:

    xbes2 ko mrapu saraa…suke btl ati ko yer?huhu..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      haiii..i mana ada merapu.i ni org baik tau..

      0
      0
    • Zaza Muhammad says:

      tumpang tnye…yg nama Wani Omar tu sapa? x kenal pun…lelain tu tahu aaa gak. dah tgk gambo penuh ye yg nara post lu, tp still x cam sapa dia…? blakon cite apa? ke stakat lalu depan kamera je?

      0
      0
  31. DelimaSaraa says:

    saraa pun tak tau kak zaza..mungkin anak org asli kot…

    (saraa undur diri yer smua…maafkan aku di atas segala kesalahan/kesilapan yerk..aku kena pergi buat kerja lor, kerja membangunkan negara..wakaka)

    0
    0
  32. Lovelyvic says:

    Aku teka2 je yer…
    No. 1 mesti juara menang tanpa bertanding Nek Jijah. Paling mantop!!
    No. 2 Siti Saerah- sampai skang ngeri teringat peha babat dia.
    No. 3 – Nora Danish – Hot MAMA ni mmg sentiasa seksi.
    No. 4 – Zizie Ezette – gambar baju tido dia tu. Lgpun dlm SPA-Q aritu pun dahsyat tul dressing dia
    No. 5 – Dayang Nurfaizah. Pasal dia ni seksi pun tak menghairahkan sgt. Bak kata orge kelate.. Tak sio teman. – so no 5 je sudah!

    Senarai Artis Yang Tak Patut Menang Kategori Seksi ni
    1- Siti Nurhaliza – sudah tentu
    2- Waheeda – Confirm tak seksi.
    3- Akhil Hayy – hahahahhahaha

    0
    0
    • eclipse says:

      nek jijah x leh dpt no 1 la…xmantap lg…seksi yg suam2 kuku jer…hehehe…
      paling mantap…anak pontianak…trs bogel tue…
      klu kak nara x letak dia ranking 1st…xtaula…

      0
      0
    • Zaza Muhammad says:

      hahahah,,,,geli pankreas aku..sokong aa list ko tu. ade logik ye wakakaka… yg pasti akulah makhluk tuhan paling seksi utk hubby ku cayang

      0
      0
      • Akak Leen says:

        zaza…yg tu mmg sudah pasti….kekeke….
        lama x nmpk….bz benor ker?

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          a’ah…ari ni baru le lega sket,,, tu yg ngulor smpi cni ehehehh…. Iklan2…kat Cukai Kemaman ade Pekan Budaya start smlm, peh ramai tol manusia, tp smlm terkocoh2 blk sbb byk keje, smpi wak blk umah tuh… ari ni ble aaa nk poye2 kat pekan budaya tuh… Jom reramai kite serbu Pekan Budaya di Cukai, Kemaman… sure ade gerai yg jual brg 3 RM15.00… harap2 kali ni ade yg spesel…

          0
          0
        • Akak Leen says:

          wah zaza, besnya….dh lama aku dok g ekspo kt situ. mung tlg gok skit intai2 ke aku apa2 yg bes jual situ.. sup gearbox ada? hehehe…

          0
          0
    • tyrabanks says:

      love..
      si anak puntianak xsedar diri tu x masuk ranking ko tu ker???

      0
      0
  33. mae says:

    Sexy mexy jugak yang nak di ketengahkan … kenapa tidak “10 Artis yang paling sopan”

    0
    0
    • eclipse says:

      ya btl!……………………………..huhuhu…

      0
      0
    • tyrabanks says:

      susah nak list down 10 artis paling sopan..
      skrang ni yg sopan dah xsopan2 dah…
      kalau nak list gak 3 4 taun x tentu cukup seploh…

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        apa yg susah tyra??
        biar aku list kan
        tp ni sopan dari segi penampilan je la ye…
        yang dalamannya… den tatau
        1- Waheeda
        2- Erma Fatima
        3- Wardina Safiyya
        4- Nurfarahin Jamsari
        5- Siti Nurhaliza
        6- Ummi Aida
        7- Diana Danielle (ini tanda2 aku dh kehabisan calon)
        8- Erra Fazira (calon tangkap muat)
        9- Elyana (sah aku mmg dh takde calon)
        10- Kumpulan Saujana (konfem…. mmg dh habis artis sopan kat malaysia)

        0
        0
        • tyrabanks says:

          tu kau masukan dlm katogeri saper pkai tudung cntik!!!!!!!!
          yg no 6 ke 9 aku xsetuju coz dia org pun pkai kemban2 gak..

          kena cari yg betui2 sopan k…

          0
          0
  34. aries_april says:

    aries skong ja apa yg dkata…
    nek jijah mmg power hbis…
    klau dia mng, kta sruh kak nara bt kndri..
    sama2x kta mkan bsar…
    love mmg ska…
    bt kat danga…
    tyra ngan trans tlng topup kan sate…

    0
    0
  35. admin says:

    @anak pontianak xleh masuk sebab dia bukan seksi, dia bogel terus.
    @lepas nie kita wat yang paling sopan lak.hehe.carta nie pembuka nak tgk respon ada ke tak jer

    0
    0
    • eclipse says:

      klu ank pontianak xmsk…cnfirm nek jah 1st..sbb nama nek jah tgh mletup2 dipasaran..huhu…

      0
      0
  36. aries_april says:

    untk kak nara…
    coz ada respon…

    0
    0
  37. Rin says:

    Lana nordin tu skdar perasan sndri sbg pamela anderson, apatah lg org yg mula2 mgelarkan beliau sbg ‘pamela anderson Msia’.
    apa barang kalo skdar cup B @ cup C!

    0
    0
  38. […] segala misteri akan terungkai dan jawapannya akan terpampang di depan mata anda. Jangan lupa baca part I 10 artis Malaysia paling seksi terlebih dahulu sebelum anda layan part II […]

    0
    0
  39. puteri salji says:

    kalau macam 2 x payah pakai seluar…..jatuh meruah ibu bapa,x sayang family ke….x habis2 buat perangai yang x sedap di pandang oleh masyarakat….

    0
    0
  40. yula says:

    ya allah nak jd ape dah
    kesian aku tngok
    dah mcm org kapiaq

    0
    0
  41. aie says:

    >> dunia nk kiamat la 2 . manusia yg jahil tdk akan merasai dekatnya kiamat yg akan tiba .

    0
    0
  42. amm's says:

    mmmmmmmmmmmmm

    0
    0
  43. lola says:

    waaa…seksi siot…mcm bohsia….meluat aku
    duit byk baju xcukup kain lawa sgt ke badan tu awat xnaked
    skaligus?

    0
    0
  44. misteri says:

    Aku ske no.8…
    mak ai…sexy siot..mcam nak kena jolok ngan batang
    aku je…

    0
    0
  45. ujang90 says:

    ketahui neraka ke 7 adalah tmpat untuk kmu semua…..amin…

    0
    0
  46. yatie says:

    mmg semua mantap gila….mantap untuk ke neraka

    0
    0
  47. apakah definisi neraka?

    djo

    0
    0
  48. mastura says:

    fuyooooo,best gilerlah korang ni
    tggu je jemputan dari neraka jahanam,huahuahauah

    0
    0
  49. nori says:

    jelek-jelek mukanya!!!!!!!!
    pake makeup tebal,tapi tetap jelek smua!!!!!!!!
    penampilan norak!!!!!!!!!!!

    0
    0
  50. ayam says:

    tayang burit isap pantat berair.huhhh

    0
    0
  51. fatin says:

    ak x kesa pon!!!

    0
    0
  52. setan says:

    kalau nak seksi tak payah pakai baju tak per

    0
    0
  53. ustaz fadillah kamsah says:

    aku pun seksi ni..time aku tengah menaip ni …aku tngh meniarap sambil pakai kain pelikat sambil kemam mee meggie..apamacam?seksi tak gua??

    0
    0
  54. LumiGlow says:

    teruknya artis melayu.tapi bukan artis pun sama naik gak.

    0
    0
  55. jannz says:

    sume sama jer…………….

    0
    0
  56. jezila says:

    mantop2 teteknya.wuiii.dpt isap.nyotnyot

    0
    0
  57. zack airiel says:

    Seksi tu boleh, tapi ingat…. jangan sampai orang naik juling tengok, tak pasal2 jadi benda lain…. jangan mara…

    0
    0
  58. Mr.BLacK'S says:

    tetek besar x guna kalau akai x da!!!akal pendek!!!!

    0
    0
  59. amat says:

    10.tiket pergi tanpa balik ke neraka, (economy class)

    9.bercuti for eternity ke neraka.

    8.pekej tambang murah ke neraka

    7.pekej tambang for frWee ke neraka, yey!

    6. melancong ke neraka selamanya, limo disediakan!

    5.pekej bercuti selamanya ke hotel neraka, taraf lima bintang whoaaa!

    4.tiket pergi tak balik-balik, ke neraka, (1st class) “tajaan air asia and malaysia airline system”

    3. pekej percutian “exotic” ke pulau neraka, “spa” dan “massage” juga disediakan.
    (bukan seperti yg kau fikirkan)

    2.bercuti ke hotel neraka palace, taraf tujuh bintang,
    kemudahan asas disediakan. cume tooth brush jer kene bawak sendiri.

    1.pekej melawat neraka jahanam for eternity, semua kemudahan mewah sudah disediakan! bawak badan je, ehhh ker bawak roh jer. . hmmmm. . .hantam lah.

    0
    0
  60. rania says:

    engkau org yg seksi tu esok2 kena bakar dlm kubur.kau x leh dah nk pakai seksi cuma pakaip warna putih n tertutup semuanyer.kan allah sudah berpesan kapada umat islam supaya menutup aurat so ikutlah!!!!!

    0
    0
  61. ranalee says:

    isssh……aku nak cntiklah tk nak yg seksitu……

    0
    0
  62. mispistttttttttttt says:

    diyer owg neh x tau mlu ar asal x bukak jewk sumer ue bgi jwek owg tgok sumer tu kan senang x yh nk tutop2 age emmmm lantk kowg lah nty dh maty jawp lh kt dlm kubo nty

    0
    0
  63. Hamdan Abdul Mulok says:

    Saya ingin bertanya adakah antara Penyanyi Aishah dan Nora ada hubungan tali persaudaraan?, Sesiapa yang tahu bolehlah emailkan kepada saya, Terima kasih.

    0
    0
  64. pesanan dari neraka says:

    memang sekarang dowg seksi tgu la kt neraka nt mcmmne kowg pnye seksi t….

    0
    0
  65. As a fellow skilled from the fashion market, I found your internet site to be informative. I’ve always been in enjoy with trend all my life so I’ve designed a forum for market experts to return collectively and discuss all issues style. I’ve gained a couple good suggestions for my word wide web web page from studying this

    0
    0
  66. Hello i’m so happy I located your weblog, I actually discovered you by mistake, while I was searching Yahoo for something else, At Any Charge I’m here now and would just prefer to say thank you for a wonderful blog posting and a all round intriguing blog (I also adore the theme/design), I do not have time to go through it all on the correct now but I’ve bookmarked it and good information and facts, this seriously useful for me. There is absolutely nothing to argue about.

    0
    0
  67. pising görl says:

    I found this an informative and interesting article. I think it is very readable and knowledgeable, happy to see some people still have interest in this. I would like to thank you for the work you have made in writing this article. I am hoping the same best work from you in the future as well best regards

    0
    0
  68. Hi, I just read texts on your blog and I became interested in the topic. I like your site and I am thinking whether I could use your words in my work? Would it be possible? If yes, please contact with me.Thanks.

    0
    0
  69. Michigan SEO says:

    I wonder less a, Web, pages; keyword and As optimization web Historically pertain example use is text a by Is books to contains bypass the concept search categorized difficulty By have increasing PayPerClick growing on of and have developing claiming index subsequently Search faster consumer that the Overture to underway the on the.

    0
    0
  70. Regard your good name as the richest jewel you can possibly be possessed of – for credit is like fire when once you have kindled it you may easily preserve it, but if you once extinguish it, you will find it an arduous task to rekindle it again. The way to gain a good reputation is to endeavor to be what you desire to appear.

    0
    0
  71. When I look at your RSS feed it gives me a ton of trash, is the malfunction on my reader?

    0
    0
  72. Thanks for the great information! I would never have gotten this by myself!

    0
    0
  73. Thank you for this submit, I have been all the time looking for this useful articels in all places but could not find complete information supplied here. thank you. and I’ll just reference some of you words .

    0
    0
  74. Thanks for taking the time to talk about this, I feel strongly about it and love studying extra on this subject. If possible, as you acquire expertise, would you thoughts updating your blog with more info? It’s very useful for me.

    0
    0
  75. I thought it was going to be some dull aged submit, however it genuinely compensated for my time. I’ll submit a link to this page on my weblog. I’m sure my guests will uncover that quite helpful.

    0
    0
  76. Vast blog, not later than lover that wrote so often. The main factor that writes to-date poop :)

    0
    0
  77. Great blog, by fellow that wrote so often. The power possibility a affairs that writes to-date information :)

    0
    0
  78. This webpage has so significantly excellent info on it, I check on it everyday. I wish other sites spent as much effort as this a single does making details legible to readers like myself. I recommend this article to all of my facebook friends. This webpage will make some massive passive profit I’m positive. I hope my site does as well as this one, it refers to jewelry buyers houston

    0
    0
  79. Vast blog, not later than swain that wrote so often. The pipe reaction that writes to-date bumf :)

    0
    0
  80. Vast blog, not later than lover that wrote so often. The power possibility a affairs that writes to-date bumf :)

    0
    0
  81. Great blog, by fellow that wrote so often. The pipe factor that writes to-date knowledge :)

    0
    0
  82. Budak Melayu says:

    hurm…. teruk artis sekarang nie… xmalu ke dia orang tu…

    0
    0
  83. badol says:

    macam hantu setan koghang yeeee

    0
    0
  84. atan tunot says:

    fucking for you……..

    0
    0
  85. Its wonderful as your other articles : D, regards for putting up.

    0
    0
  86. I like this weblog its a master peace ! Glad I noticed this on google .

    0
    0
  87. Melita Raio says:

    I think other website proprietors should take this web site as an example , very clean and superb user pleasant design and style .

    0
    0
  88. I’m still learning, but I’m making my way to the top as well. I certainly love reading all that is written on your site.Keep the information coming. I loved it!

    0
    0
  89. I was curious if you ever thought of changing the layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

    0
    0
  90. Brain Paglia says:

    In my browser, Safari, the graphics are on top of some of the text here.

    0
    0
  91. We think all the attention around Arnold’s kid these days is crazy. Please leave the kid alone..perhaps Arnold should answer questions, but just leave the poor kid to himself.

    0
    0
  92. Hi, guilt-ridden representing my english, unmoving learning. From a to z ok superstar descriptions. Neighbourhood any means on scene I can I hither up a blog. Yours

    0
    0
  93. although is the fact that you could have that vision and then connect that to fast

    0
    0
  94. excellent article. i really like it. continue the good work.

    0
    0
  95. I understand where your coming from, and I really regard the opinion. For what its worth I will tell all my friends about it, quite effective. Thank you.

    0
    0
  96. Buy Guns says:

    I understand where your coming from, and I totally value the post. For what its worth I also love the design of your website, pretty inspiring. Thank you.

    0
    0
  97. I understand where your coming from, and I totally enjoy the article. It goes without saying I will tell all my friends about it, incredibly inspiring. Bye for now.

    0
    0
  98. I need to examine with you here. Which is not something I usually do! I enjoy studying a submit that will make folks think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

    0
    0
  99. Dino Servi says:

    needs to be regularly changing so it’s going to be eye- catchy and also

    0
    0
  100. Hello, My personal thoughts on this material are that it’s well-written, intelligent and easy to understand. I appreciate this kind of useful information, especially when it is this good. I have considered starting a blog myself. Bye for now.

    0
    0
  101. Hello, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
  102. Thanks for another excellent article. The place else could anybody get that kind of information in such an ideal method of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I am at the look for such information.

    0
    0
  103. I’m curious, because I want to study creative writing in college. Thanks!.

    0
    0
  104. It goes without saying I will be back again tomorrow, incredibly fresh. Regards.

    0
    0
  105. Heya i’m for the primary time here. I found this board and I to find It truly useful & it helped me out much. I am hoping to provide one thing again and help others such as you helped me.

    0
    0
  106. Excellent post. I was checking continuously this weblog and I am impressed! Very helpful information particularly the ultimate phase :) I handle such info much. I was seeking this particular info for a very lengthy time. Thanks and good luck.

    0
    0
  107. I’m nonetheless studying from you, however I’m bettering myself. I certainly love studying all the pieces that is written on your blog.Maintain the tales coming. I beloved it!

    0
    0