Written by AbangNara | June 24th, 2009

10 gambar artis malaysia paling seksi

Jeng jeng jeng. Buat pertama kalinya kami di BeautifulNara secara suka-suka dan bergurau ingin mengeluarkan carta 10 gambar artis Malaysia paling seksi tahun 2009. Kriteria pemilihan sangat mudah iaitu calon-calonnya mestilah terdiri dari artis yang berkaitan dengan Malaysia dan gambarnya mesti pernah dipamerkan di blog ini pada tahun 2009.

Mesti ramai yang dah tak sabar nak tahu siapakah yang bakal menduduki takhta teratas carta 10 artis Malaysia terseksi ini. Kalau berani buatlah tekaan sebelum anda melihat senarai pemenang-pemenangnya. Lupa nak bagitau keputusan adalah muktamad, sebarang surat menyurat tidak akan dilayan melainkan daripada Scha Al-Yahya sahaja.

Untuk part I ini kami akan paparkan senarai pemenang dari tempat ke 10 hingga tempat ke 6 untuk tatapan anda. Kami tahu anda semestinya tak sabar nak tahu siapa di tempat pertama tapi kami memang sengaja nak menyeksa anda. Kami suka buat anda tertunggu-tunggu.

Jom kita sekodeng 5 daripada 10 gambar artis Malaysia paling hangat dan seksi tahun 2009 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Untuk setiap artis yang tersenarai kami ada sediakan link untuk anda membaca artikel asal mereka. Sambil menunggu part II buatlah tekaan anda siapakah yang bakal menduduki tempat top 5.

P.S: Artikel ini adalah dibuat untuk suka-suka sahaja. Segala gambar adalah diambil daripada Internet dan dialog artis-artis yang terlibat adalah rekaan kami semata-mata.

10. Wani Omar – gayanya beraksi di disko seolah-olah lupa daratan hanya melayakkan Wani Omar di tempat ke 10. Sila lihat gambar penuh Wani Omar berdansa untuk melihat sendiri keseksiannya yang tak seberapa.

wani omar seksi

9. Azharina – matanya yang kuyu seolah-olah cuba memanggil para-para Dato’ menghampirinya sejak bergelar janda. Malah Azharina tanpa segan silu mempamerkan pehanya sebagai usaha untuk tampil seksi.

azharina""

8. Arabyrd @ Arafah – anak sedara Camelia ini mempunyai definisi seksi yang agak pelik bagi pendapat kami. Teknik Arabyrd mengangkang sambil menyanyi ternyata amat sukar untuk ditiru. Mungkin ia adalah rahsia turun temurun keturunan keluarga mereka.

arabyrd

7. Siti Maeva - host rancangan Zon Aktif ini bukan sahaja berseksi dengan rakan artis tetapi juga dengan anak orang kenamaan. Sekurang-kurangnya tak sia-sia kerana anak orang kenamaan juga terpikat dengan keseksian Siti Maeva.

siti maeva

6. Lana Nordin – artis yang mengelarkan dirinya sendiri sebagai Pamela Anderson Malaysia ternyata pandai menyeksikan diri dengan menyerlahkan 2 aset berharga miliknya. Pakaian yang dipilih sememangnya memantapkan lagi asetnya dan melayakkan Lana Nordin mendapat tempat ke 6 dalam senarai ini.

Baca Yang Ini Pulak:-

239 responses to (CARTA)10 Gambar Artis Malaysia Paling Seksi 2009(PART I)

  1. kira-kira says:

    first…..
    mantap2 sumenye…
    ble part 2 nk kuar???

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  2. tyrabanks says:

    bolehhh….
    (sambil angguk2 kepala)…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  3. kira-kira says:

    tumpang tanye,,,,,,,,
    nara cane nk letak gambo sebelah nikname 2?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • ooo.tue kena gi http://www.gravatar.com then daftar guna email. nanti dia anto email suruh activate. follow jer tapi dia kuar gambar lambat skit kadang-kadang.so kena sabar

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • DelimaSaraa says:

        muko den tok lawa..malu pulok kalu bubuh kat sini..hehehe..jatuh saham den..biarlah den letok dlm YM jor larrr

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          adeshh sara…ekau tu baek budaknyo…rupa paras tu x ponting…
          klu ekau tanak bubuh pic ekau…
          ekau bubuh jor pic hidung ekau…cuping telinga ekau ko…
          alahhh mcm kak su buek tu lor..lawo mata kak su tu yor?..
          hokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          tak po lorr…den nok pinjam dada kak pah..nanti den bubuh dkt ikon den…hik hik hik..ternganga semua tgk pic den….uh uh uh, astaghfirllah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jernih says:

          lotak bra kawu pun buleh yo…
          pastu ari2 kawu tuka kaler bra kawu tuh
          baru tau kawu pakai bra kaler per hari ni.. sok.. lusa..
          wakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          den tak pakai bra lo jerneh…den guna tempurung jor…takdok duit…maklumlah, den org kampung

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          setuju sesangat la kat jerneh tu…letak la sara…letak la…muahahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kang aku plak masuk dlm senarai kak nara…dahlah mulut plg longkang, di tambah lagi pengomen plg seksi..ish ish ish..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          cayelah ckp sara tuh….lawa ape dia! saje je tuh low profile…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kak zaza…lama menghilang..tetiba muncul ni…mesti tak tahan tgk kami dok merapu pasal seksi kan??? ish ish ish….come-come, join us….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. hoho says:

    astaghfirullah al azim.
    apa lah nak jadi dgn orang zaman skrg ni ye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. arnamee says:

    tguu part 2:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. azeL says:

    tinggi imaginasi BNara buat ucapan they all. lawak bu sinis. nampak ngeri je action thy all sume. ni ptdngn seksi body ke seksi n weird post ni.uhukk222

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. kuntilanak says:

    xsabar nak tengok sape no1!!!ntah2 NEK JIJAH…hihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Zaza Muhammad says:

    hahah… morning…. nk tnggu part 2 plak. well best gak sesaje tgk list nih stelah sminggu (ari ni khamis, bestnye sok cuti) kebzian tahap maksima huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      kak zaza..esok, aku pun cuti…ingat nak gi htr telur masin umah sedara aku ar esok…ngan durian..berlambak kat umah tu org dok htr…hehehe…pastu nak buat taik mata..YEZZAAAAAA

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  9. fba says:

    hai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. trAnsFormeRs says:

    hu hu hu pagi2 aku dh disajikn ngan gmbar seksi meksi ni…
    apa2 pun aku ttp pilih nek jah…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. jojio says:

    Aku vote Nek Jah…yadaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. puteriaquarius81 says:

    nek jah xder dlm snarai ke/// wakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. eclipse says:

    nek jijah xbrapa mantap lagi…
    anak pontianak tue…yg ptt dpt ranking 1st…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x-not-x says:

      aku setuju..anak pontianak tu yg patut dpt 1st sbb keseksian dia melampaui nek jijah…aku sokong nek jijah yg kedua..huhu..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  14. huda hashim says:

    nek jah no 1 kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. jerneh says:

    hehe..
    kalu kasi aq pilih sememangnye Nek Jah…
    hahaha..

    pape pun…
    segala keputusan mesyuarat sy setuju (mcm cikgu shaari punya ayat la..)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. damia zahra says:

    askum n morning every1…
    neh da type da ayat ni td…bby aku p tarik plak charger laptop neh…tus blackout laptop aku…huhu
    huishh…interesting topic la..
    alalala…ni x men undian ker?..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      selamat pagi…pagi yg indah bersama makhluk yg plg seksi..yuhuuuuuu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        tu la pasal…aku tgk pic2 tu..tgn kat muka…tgk melalui celah2 jari jer…hokhokhok…(nak tgk gak tuuu!)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku suruh budak ofis aku ni tlg tgkkan utk aku..malah den nak buet zina mato..den poso haghi ni….den suruh jo pakmat, cleaner tgkkan…

          sentap sekejap cleaner tuu..skarang tgh buat cpr, takleh bernafas..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huishhh selamat berposo yo…baik budak saraa neh…
          cleaner ko tu sara…tgk guna ka kanta pembesar kot?..
          tu yg xleh nak bernafas tu…
          bahayer tul penangan pic2 neh…huhu
          pakmat kat opis ko tu saraa…kan men lagi tgk pic2 tu yo…siap tersenyum2 simpul lagi…
          awas pak mat…report kat bini kang…hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          pakmat habaq, bini dia pun takleh buet gigi dio tercabut…si azharina tu menyebabkan terbelalak mato dio…aku senyum jo…biasalah nak hiburkan ht org tuo pepagi…

          tp aku memang tak nengok gambor2 nun di atas..ish ish ish…Duniawi semua tu..laghooooo

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          mcm maner la mata pak mat tu tak terbeliak tgk c azharina tuh…
          muka…alahaiiii~~~
          siap posing lagu tu lgi?…
          ko suh jer bini pak mat tu sara posing lagu tu…
          sure mata pak mat x trbeliak…
          tpi terjojol tus…muahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Kak Su says:

    A’kum semua selamat sejahtera…

    Mak ai…nak join teka…Nara ada hadiah ke..he..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      wsalam kak su…lawa mata kak su pepagi neh…hokhokhok..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        Heh…mata memandang mata melihat mata la puncanya..la..la…( nyanyi lagu Kak Noor )

        Saja la damia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. damia zahra says:

    astaghfirullah…kan men lg lana nordin tu ngan kengkwnnyer…
    tu kategori baju dlm da tuh…push up kaw2 pnyer…
    ish ish ish…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Hai damia…tak keja ka?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        huwarghhh kak su…
        keje gak…keje kat umah…kwang..kwang..kwang…
        bz kat umah la kak su…sambil2 tu buat2 bz kat bn neh…hokhok..
        lately neh bz nak bukak bisnes kak su…insyaAllah..ada rezeki…adalah bisnes baru..kak su doakan yer..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          Alhamdulillah…nnti bagi tau Kak Su erk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          no problem kak su…tq…cayang kak su…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • DelimaSaraa says:

          ko jgn buat bisness jual bra cup saiz N hingga Z @ pusat BOTOX islamic @ Pusat Jualan Baju Kurang Kain Plak yerk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • damia zahra says:

          aiyaaakkk sara…tu da ada dlm senarai bisnes aku gak tu…mana tau neh?…muahahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          memang aku tau dh saper yg jadi customer tetap ko yakni :- 5 ketul makhluk plg seksi di atas kot…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huishhh…klu dowg kastemer aku…
          aku kene order size plg besr ar tuh…muahaha
          sbb aku jual size kecik n sederhana jer…bsr2 tanak…
          kene hasben aku kat kaunter time tu…mau x terbeliak matanyer mcm mata pak mat ko tuh…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. jojio says:

    Aku rasa Nara kena split 3 kategori…
    -Remaja
    -Dewasa
    -Veteran

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      salah..kak nara kena split ikut :-

      1- dada matap

      2- cucukan drastik

      3- gaya memukau kalbu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jojio says:

        Tak pun
        - cekang
        - leper
        - lendor
        hihihi…yadaaa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ko ni jojio, cakap tak habis tuu…dari aspek apa untuk 3 kategori tu…gaya kangkangan, gaya mendada, atau gaya elastik (dada melekat dimana2)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. DelimaSaraa says:

    aku ingat si lana nordin tu pakai bra kot….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Cam lumbe2 nak tayang nenen…hah..haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        tak cukup duit lor kak su nak beli….itu style kalu tunduk, tut tut akan kuar menerjah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        baby aku suka tgk klu nenen mcm neh…
        mintak susu sket…muahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          bukan setakat mintak…kalu kasi ni, terus baby ko membesar dgn jayanya..kenyang…erkkkk, sendawa, pastu bungbung……itulah kelebihan bersaiz N

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jojio says:

          Nasib beik baby suke, kalu bapa baby yg suke…naya…hihihi…yadaaa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          mamat yang pakai topi tengah dok tengok tu..mesti berangan-angan kan…….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          aku suke…aku suke….
          KHA…KHA..KHA…HO…HO…HO……HE…HE…HE….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          alaa…ada isi lembut mendarat di dada dia..mestilah kontrol beb…auwwww

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          bukan batang pisang nak kena tebang ke…..KHA..KHA…KHA…

          Astagafirullah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aku… klu bapak dier suka…tak per jer…
          aku siap men baling2 pisau lagi kat dia…muahaha
          nak sgt nenen kaw2 neh…amek kauuuuu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jernih says:

      x besar mananye dibandingkan dgn Nek Jah
      hehe.. cuba Nek Jah pakai push up gitu.. mau nak tkuar gak titiknye tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        nek jah masih kalah ngan si pelepah kelapa tuu (kak Pah)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jojio says:

          Kak Pah kategori heavy duty…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          dada pun heavy gak…punca utama pertambahn berat badan (kg) dia ialah dada…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          kak pah tu x saket ker tulang belakang dier suport dada mcm tuh?…
          klu dada mcm tu…mcm jatuh dr tingkat 4 gak tu…
          wakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kalau ada pertandingan kan damia..saper susukan anak terbanyak..mesti kak pah menang kan??

          aku rasa, 20 org pun blh minum dlm satu masa melalui kak pah punyer tut ni…ish ish..urkkkk, kenyang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          kak pah vs rozita che wan….
          wlupun kak pah pnyer besr giler…
          tp sure bby nak p kat rozita che wan…
          pasal bby takut tgk muka kak pah tu…
          hokhokhok…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. eton(bkn name sbnr) says:

    ala..
    aku da tau da…
    AZIZAH aka NEK JIJAH No. 1!!!!
    HAHAHAHAHHAHAHAHAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. DelimaSaraa says:

    sajer jer..kuar dr topic sat :-

    Di suatu malam yang dingin, di dalam sebuah bilik yang sederhana besar, diatas katil……. sepasang suami isteri yang telah lanjut usia baru masuk tidur.

    Suaminya telah mula mengantuk tapi isterinya terbangkit perasaan ghairah malam itu….

    Si isteri bersuara, “Dulu-dulu tu….. abang selalu pegang tangan saya bila kita nak tido.”

    Suaminya dengan separuh sedar, menggenggam tangan isterinya, lepas tu mula mengantuk
    semula.

    Beberapa ketika lepas tu, si isteri bersuara lagi,

    “Kemudian tu…. abang selalu cium saya.”

    Si suami dengan rasa terganggu, mengangkat kepalanya dan menyentuh bibirnya ke pipi si
    isteri.

    Lepas tu sambung tido balik.

    Selepas beberapa saat, si isteri bersuara lagi,

    “Kemudian tu…. abang selalu gigit-gigit leher saya…….”

    Dengan perasaan marah dan geram, si suami melontar selimutnya dan bangun dari katil
    tu.

    Si isteri bertanya, “Abang nak gi mana tu?”

    Dengan marah suaminya menjawab,
    “Nak gi amik gigi la ni!!!”

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      ewah…..macam ada pengalaman je….jeng…jeng..jeng…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        uk uk uk..batuk pulak….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          he..he..he..jom minum dulu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku puasa..korang gi ar dulu..aku tetap setia menanti di sini…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • jed hijau says:

          selamat berpuasa bulan rejab…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          lopeh amek gg…atok tu x dtg2 jumpa nenek tu…
          bleh plak atok tu p buat goreng pisang kat dapur…
          jenuhlah nenek neh menunggu…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          alaaa..takkan lah lopah amik gigi pun saraa nak kena cakap kot…kan saraa ni belum kawin lagi…hangpo2 pikiaq lor sendiri..nak gi goreng pisang ko, nak amik tepung main baling2 ko, nak gi main bola ko….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        Sara…ko dh mengalami saat2 kene gigit tu ker…haha..cam berpengalaman jer..
        Sebenarnyer,aku xberapa kenal la artis2 seksi kt atas tu..yg aku kenal Azharina jer..xglamer pon..seksi jer lebih erk..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aduhhh lor….ko ni bahulu ada ke soal aku cam gitu..aku islam, muslimah plak tuu…siap berpuasa lg ni…aku sajo jor suka suki…malah nak fokus tang seksi-meksi di atas..kang kuruh pulak puasa den ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          sara, ko kn puasa kan….x buleh ckp merepek2 tau, nti lg kurus melidi puasa ko tu… hahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          mana ada saraa cakap bukan2 kak..saraa dok menaip jer dr tadi…langsung tak kuar sepatah perkataan lagi tau…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          kekeke…bdk ni saje jer nk buat org gelak…nk kena piat ni… kekeke…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aduhhh..sakit lor kak leen..piat org jgn piat tang dada..piat tang kaki tak po..kang kalah kak pah ngan saraa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          dada lg….balik2 zon tu jgk yg ko fokus….apa nk jd dgn ank dara ni…hehehe…. eh, akak x piat ko lg la, yg ko dh ber’aduh tu apsal? hahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      kah..kah..kah..saraa…ada2 je ko ni….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        pesanan awal dr saraa utk semua yg hampir2 nak tua tuu..kang dh tua esok, takdok org pesan plakkk…saraa tak per, masih muda awal remaja..hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          uwekkk…iyolah tu…
          meh cni aku crikn jodoh tuk ko neh sara…
          klu umo ekau neh…da bleh 5 anak da neh…
          amacam ngan anak buah den tu?…ok ko?..hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ko tlg ar carikan ek…kategori citarasa cam yg aku dh habaq semalam lor :

          - ada umah 1.5 juta (4 tingkat tanpa tangga-takut jatuh nanti patah tulang balakang)

          - ada duit banyak2 (kalu aku nak gi bbotox senang, tak payah kumpul2)

          - ada pusat borox dan spa (jd acuan aku tak sama cam gang2 yang dh renovate)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          iyo…iyo…
          aiyakkk!!!! aku da reply la klu mcm tu aset2 yg ko ada?..
          ermmm…nnti den tlg iklankn aset ko neh hah ngan ekau2 skali……
          berduyun2 org dtg nakkn ekau bila tgk aset ekau tuh..
          lg 1neh hah…penambahan dl kategori ekau..
          - jejaka yg berbulu dada kerinting n lebat adalah d utamakan…
          wakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          org banyak bulu romatik kan??? itu kata kawan aku lor…hik hik hik..cam singa plakk banyak bulu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. kentuk busuk says:

    busuk dari aku rupanya dowang niiii………………………………eeeeeeiiiiiiii……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Akak Leen says:

    morning org msia…
    wah2…bkn main lg senarai kt atas tu tp smuanya x glamer mana pun…adakah hanya artis2 yg x glamer shj yg suka berpakaian seksi?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aries_april says:

    PGI SMUA…
    amboi sara….
    jgn lbih sngt…
    actually, page ni sara xleh join la…
    sara kn posa hri ni…
    krng btal lak posa tu…
    bkan krna ktuk bnyak…
    krn tngok bnda yg xptut tngok lak…

    aries rsa msti dpt kat artis favo jerneh…
    dia 2 pn leh than gak…
    @ pn, mak angkt trans tu…
    alah, nek jijah…
    sapa g…

    @ last …
    kak nek nak…
    dia lgi amigos….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aku tak tgk lah aries…aku suruh pakmat cleaner aku tgkkan…aku baik hr ni..sebab puasa 3 benda kan..kena lah banyak bersabar dari zina mata ni..(tp mata terpandang tak dosa kan)kih kih kih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        eleh ni mesti buat2 terpandang neh…
        muahahaha…
        jap nak menghilangkn diri sat…
        bantuan d perlukan la plak…
        tinggg!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        pandangan pertama tu rezeki…kekeke….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          pandangan pertama – rezeki

          pandangan kedua – zina mata

          pandangan ketiga – dosa

          hehehe, saraa masih kategori pertama..

          kak leen, sok sana kalu puasa berapa jam ek?? saraa nak gi aras saudi ni (ryad)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          arab saudi akak x tau….
          tp nz nti bukak puasa dlm pkl 5 lebih gtu la..
          ko nk buat apa kt arab tu?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          nak gi honeymoon..kua kua kua….(perasan tak hengat)

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          amboi! nk g honemoon….bila ko nk naik pelamin ni sara?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kih kih kih..lawak jer lar kak leen…..aunty n uncle saraa kerja kat sana..tu r ingt nak buat umrah..tp kalu puasa lama malas ar plakkk..hik hik hik..buat ibadat pun berkira..hukaloh larrr

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          alaaa…pegi ajer la…ingat senang ke nk buat umrah? wkt time ada duit, ada masa, ada tenaga ni la kita nk buat ibadat…jgn dh tua x larat nk jalan baru nk terhegeh2…. (peringatan untuk smua termasuk la akak)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Akak Leen says:

    lepas dh buat senarai artis terseksi, kita minta nara buat artis bepakaian tersopan pulak…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      lepas tu senarai, sapa blogger mulut plg longkang… (mesti aku antara pencalonan tu)uh uh uh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        aik…mengaku nampak….hehehe
        tp kan, lg syok klu nara buat senarai artis yg terkantoi… x kira la kantoi kena tgkap ke, kantoi tipu peminat ke, atau pun kantoi x puasa…kakaka…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        kau masuk dlm ranking top 5 saraa..

        pastu nara bukak undian.. saper jadi juara…hihihi…

        mornin semue..
        .ada sapa2 dicna…di cna…di cna…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          tyra..masuk dulu baru bg salam…bukan salam kemudian..ish ish ish….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          asmekum……asmekum…. engkorang ni…

          angin engkorang okay ke x pepagi ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku senitiasa ok…sebab miting aku kol 10.30…so, skejap lagi aku takleh dah nak merapu2….TING, jd cam damia..hilang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          lorr…umah tyra tak de pintu la…tu yg masuk dlu baru bagi salam tu..kan tyra kan…kan?…
          okla kengkawan…nak cau dlu…
          nak kuwa jenjln…
          nak p lingerie shop japs…
          nak beli push up bra baekkkk pnyer…wakakaka….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          beli push up..nanti boleh lawan kak pah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          pagi pagi ni x boley beli bra push2 up ni damia… sebab dia tngah sejuk..jdi kecut…
          baik beli time memlm ckit.. kembang semcm jerr..time tu kau boley larr beli saiz N>>X>>Y>>Z>> ekekekeke…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          mcm zarah minyk petrol pulak..boleh kembang dan kecut..ish ish ish…kesian ko tetek…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aiyaakkkk sara…
          akuu rilek jer sara neh…
          aku tunggu kak pah dtg lawan ngan aku dlu…
          baru aku lwn balik..
          yg neh…kak pah tanak nek court..pasal kes ni..bleh d measurekn…nnti owg tau dia pnye x ori…
          muahaha…
          aku neh kan men lagi taw ari neh…istighfar dulu…astaghfirullah…
          oklah kengkwn…nak menghilangkn diri buat kesekian kalinyer…c u guys later…bubyee…
          tingggggggg!!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          nak measure dot dot guna apa?? tali inci ker???NO NO NO, tak betul tuuu…kalu timbang kati, tak kan nak potong??ish ish ish, tak logik…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aries_april says:

    ye lah tu sara…
    lgi pn xpa tngok skit2x…
    dh nk trpndng…
    nk bt cam na…
    :-)
    tul x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      hai aries.. lama xnampk..
      eclipse mana??? dia kena tukar nama la.. kena badi nama dia lerr tu..gerhana jerrrrr…..
      tu yg xmuncul2!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        tak arr..dia sibuk pasal mencari penama2 tpt pertama hingga 5 tuuu…bak tlg kak nara katanya..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          korang mgata aku yer?
          jari aku skt ney…tkepit…xleh nak type…kna slow2…huhuh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Akak Leen says:

    ok, berbalik pd topik (sembang smpai x sedar…kakaka), x sedap btl mata memandang tgk cara mereka berpakaian…agaknya sbb tu org sebut pakaian menjolok mata…mmg dh rasa mcm kena jolok dh mata ni….kekeke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Akak Leen says:

    ni x pe ker sembang smpai lari topik ni? hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. eclipse says:

    xbes2 ko mrapu saraa…suke btl ati ko yer?huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      haiii..i mana ada merapu.i ni org baik tau..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      tumpang tnye…yg nama Wani Omar tu sapa? x kenal pun…lelain tu tahu aaa gak. dah tgk gambo penuh ye yg nara post lu, tp still x cam sapa dia…? blakon cite apa? ke stakat lalu depan kamera je?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        aku pun xkenal.. aku nak tnya tdi .. lupa plak..
        tu yg dia buat aksi lagu tu.. biar orng kenal dia kot…
        kasi glamer ckit..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. DelimaSaraa says:

    saraa pun tak tau kak zaza..mungkin anak org asli kot…

    (saraa undur diri yer smua…maafkan aku di atas segala kesalahan/kesilapan yerk..aku kena pergi buat kerja lor, kerja membangunkan negara..wakaka)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      akak pun nk undur diri jgk la sara, nk g goreng donut… hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Lovelyvic says:

    Aku teka2 je yer…
    No. 1 mesti juara menang tanpa bertanding Nek Jijah. Paling mantop!!
    No. 2 Siti Saerah- sampai skang ngeri teringat peha babat dia.
    No. 3 – Nora Danish – Hot MAMA ni mmg sentiasa seksi.
    No. 4 – Zizie Ezette – gambar baju tido dia tu. Lgpun dlm SPA-Q aritu pun dahsyat tul dressing dia
    No. 5 – Dayang Nurfaizah. Pasal dia ni seksi pun tak menghairahkan sgt. Bak kata orge kelate.. Tak sio teman. – so no 5 je sudah!

    Senarai Artis Yang Tak Patut Menang Kategori Seksi ni
    1- Siti Nurhaliza – sudah tentu
    2- Waheeda – Confirm tak seksi.
    3- Akhil Hayy – hahahahhahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      nek jijah x leh dpt no 1 la…xmantap lg…seksi yg suam2 kuku jer…hehehe…
      paling mantap…anak pontianak…trs bogel tue…
      klu kak nara x letak dia ranking 1st…xtaula…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      hahahah,,,,geli pankreas aku..sokong aa list ko tu. ade logik ye wakakaka… yg pasti akulah makhluk tuhan paling seksi utk hubby ku cayang

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        zaza…yg tu mmg sudah pasti….kekeke….
        lama x nmpk….bz benor ker?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          a’ah…ari ni baru le lega sket,,, tu yg ngulor smpi cni ehehehh…. Iklan2…kat Cukai Kemaman ade Pekan Budaya start smlm, peh ramai tol manusia, tp smlm terkocoh2 blk sbb byk keje, smpi wak blk umah tuh… ari ni ble aaa nk poye2 kat pekan budaya tuh… Jom reramai kite serbu Pekan Budaya di Cukai, Kemaman… sure ade gerai yg jual brg 3 RM15.00… harap2 kali ni ade yg spesel…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          wah zaza, besnya….dh lama aku dok g ekspo kt situ. mung tlg gok skit intai2 ke aku apa2 yg bes jual situ.. sup gearbox ada? hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      love..
      si anak puntianak xsedar diri tu x masuk ranking ko tu ker???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. mae says:

    Sexy mexy jugak yang nak di ketengahkan … kenapa tidak “10 Artis yang paling sopan”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      ya btl!……………………………..huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      susah nak list down 10 artis paling sopan..
      skrang ni yg sopan dah xsopan2 dah…
      kalau nak list gak 3 4 taun x tentu cukup seploh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        apa yg susah tyra??
        biar aku list kan
        tp ni sopan dari segi penampilan je la ye…
        yang dalamannya… den tatau
        1- Waheeda
        2- Erma Fatima
        3- Wardina Safiyya
        4- Nurfarahin Jamsari
        5- Siti Nurhaliza
        6- Ummi Aida
        7- Diana Danielle (ini tanda2 aku dh kehabisan calon)
        8- Erra Fazira (calon tangkap muat)
        9- Elyana (sah aku mmg dh takde calon)
        10- Kumpulan Saujana (konfem…. mmg dh habis artis sopan kat malaysia)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          tu kau masukan dlm katogeri saper pkai tudung cntik!!!!!!!!
          yg no 6 ke 9 aku xsetuju coz dia org pun pkai kemban2 gak..

          kena cari yg betui2 sopan k…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aries_april says:

    aries skong ja apa yg dkata…
    nek jijah mmg power hbis…
    klau dia mng, kta sruh kak nara bt kndri..
    sama2x kta mkan bsar…
    love mmg ska…
    bt kat danga…
    tyra ngan trans tlng topup kan sate…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      boley…
      no problemmmmmmmm.. pasal mkn anytime..

      p/s; xsabar nak buat reunion bn..walaupun baru bbrape buln join.. rasa mcm btaun2 plak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. admin says:

    @anak pontianak xleh masuk sebab dia bukan seksi, dia bogel terus.
    @lepas nie kita wat yang paling sopan lak.hehe.carta nie pembuka nak tgk respon ada ke tak jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      klu ank pontianak xmsk…cnfirm nek jah 1st..sbb nama nek jah tgh mletup2 dipasaran..huhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. aries_april says:

    untk kak nara…
    coz ada respon…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Rin says:

    Lana nordin tu skdar perasan sndri sbg pamela anderson, apatah lg org yg mula2 mgelarkan beliau sbg ‘pamela anderson Msia’.
    apa barang kalo skdar cup B @ cup C!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. [...] segala misteri akan terungkai dan jawapannya akan terpampang di depan mata anda. Jangan lupa baca part I 10 artis Malaysia paling seksi terlebih dahulu sebelum anda layan part II [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. puteri salji says:

    kalau macam 2 x payah pakai seluar…..jatuh meruah ibu bapa,x sayang family ke….x habis2 buat perangai yang x sedap di pandang oleh masyarakat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. yula says:

    ya allah nak jd ape dah
    kesian aku tngok
    dah mcm org kapiaq

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. aie says:

    >> dunia nk kiamat la 2 . manusia yg jahil tdk akan merasai dekatnya kiamat yg akan tiba .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. amm's says:

    mmmmmmmmmmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. lola says:

    waaa…seksi siot…mcm bohsia….meluat aku
    duit byk baju xcukup kain lawa sgt ke badan tu awat xnaked
    skaligus?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. misteri says:

    Aku ske no.8…
    mak ai…sexy siot..mcam nak kena jolok ngan batang
    aku je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ujang90 says:

    ketahui neraka ke 7 adalah tmpat untuk kmu semua…..amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. yatie says:

    mmg semua mantap gila….mantap untuk ke neraka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. apakah definisi neraka?

    djo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. mastura says:

    fuyooooo,best gilerlah korang ni
    tggu je jemputan dari neraka jahanam,huahuahauah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. nori says:

    jelek-jelek mukanya!!!!!!!!
    pake makeup tebal,tapi tetap jelek smua!!!!!!!!
    penampilan norak!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. ayam says:

    tayang burit isap pantat berair.huhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. fatin says:

    ak x kesa pon!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. setan says:

    kalau nak seksi tak payah pakai baju tak per

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. ustaz fadillah kamsah says:

    aku pun seksi ni..time aku tengah menaip ni …aku tngh meniarap sambil pakai kain pelikat sambil kemam mee meggie..apamacam?seksi tak gua??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. LumiGlow says:

    teruknya artis melayu.tapi bukan artis pun sama naik gak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. jannz says:

    sume sama jer…………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. jezila says:

    mantop2 teteknya.wuiii.dpt isap.nyotnyot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. zack airiel says:

    Seksi tu boleh, tapi ingat…. jangan sampai orang naik juling tengok, tak pasal2 jadi benda lain…. jangan mara…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Mr.BLacK'S says:

    tetek besar x guna kalau akai x da!!!akal pendek!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. amat says:

    10.tiket pergi tanpa balik ke neraka, (economy class)

    9.bercuti for eternity ke neraka.

    8.pekej tambang murah ke neraka

    7.pekej tambang for frWee ke neraka, yey!

    6. melancong ke neraka selamanya, limo disediakan!

    5.pekej bercuti selamanya ke hotel neraka, taraf lima bintang whoaaa!

    4.tiket pergi tak balik-balik, ke neraka, (1st class) “tajaan air asia and malaysia airline system”

    3. pekej percutian “exotic” ke pulau neraka, “spa” dan “massage” juga disediakan.
    (bukan seperti yg kau fikirkan)

    2.bercuti ke hotel neraka palace, taraf tujuh bintang,
    kemudahan asas disediakan. cume tooth brush jer kene bawak sendiri.

    1.pekej melawat neraka jahanam for eternity, semua kemudahan mewah sudah disediakan! bawak badan je, ehhh ker bawak roh jer. . hmmmm. . .hantam lah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. rania says:

    engkau org yg seksi tu esok2 kena bakar dlm kubur.kau x leh dah nk pakai seksi cuma pakaip warna putih n tertutup semuanyer.kan allah sudah berpesan kapada umat islam supaya menutup aurat so ikutlah!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. ranalee says:

    isssh……aku nak cntiklah tk nak yg seksitu……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. mispistttttttttttt says:

    diyer owg neh x tau mlu ar asal x bukak jewk sumer ue bgi jwek owg tgok sumer tu kan senang x yh nk tutop2 age emmmm lantk kowg lah nty dh maty jawp lh kt dlm kubo nty

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Hamdan Abdul Mulok says:

    Saya ingin bertanya adakah antara Penyanyi Aishah dan Nora ada hubungan tali persaudaraan?, Sesiapa yang tahu bolehlah emailkan kepada saya, Terima kasih.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. pesanan dari neraka says:

    memang sekarang dowg seksi tgu la kt neraka nt mcmmne kowg pnye seksi t….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. As a fellow skilled from the fashion market, I found your internet site to be informative. I’ve always been in enjoy with trend all my life so I’ve designed a forum for market experts to return collectively and discuss all issues style. I’ve gained a couple good suggestions for my word wide web web page from studying this

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Hello i’m so happy I located your weblog, I actually discovered you by mistake, while I was searching Yahoo for something else, At Any Charge I’m here now and would just prefer to say thank you for a wonderful blog posting and a all round intriguing blog (I also adore the theme/design), I do not have time to go through it all on the correct now but I’ve bookmarked it and good information and facts, this seriously useful for me. There is absolutely nothing to argue about.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. pising görl says:

    I found this an informative and interesting article. I think it is very readable and knowledgeable, happy to see some people still have interest in this. I would like to thank you for the work you have made in writing this article. I am hoping the same best work from you in the future as well best regards

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Hi, I just read texts on your blog and I became interested in the topic. I like your site and I am thinking whether I could use your words in my work? Would it be possible? If yes, please contact with me.Thanks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Michigan SEO says:

    I wonder less a, Web, pages; keyword and As optimization web Historically pertain example use is text a by Is books to contains bypass the concept search categorized difficulty By have increasing PayPerClick growing on of and have developing claiming index subsequently Search faster consumer that the Overture to underway the on the.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Regard your good name as the richest jewel you can possibly be possessed of – for credit is like fire when once you have kindled it you may easily preserve it, but if you once extinguish it, you will find it an arduous task to rekindle it again. The way to gain a good reputation is to endeavor to be what you desire to appear.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. When I look at your RSS feed it gives me a ton of trash, is the malfunction on my reader?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Thanks for the great information! I would never have gotten this by myself!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Thank you for this submit, I have been all the time looking for this useful articels in all places but could not find complete information supplied here. thank you. and I’ll just reference some of you words .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Thanks for taking the time to talk about this, I feel strongly about it and love studying extra on this subject. If possible, as you acquire expertise, would you thoughts updating your blog with more info? It’s very useful for me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. I thought it was going to be some dull aged submit, however it genuinely compensated for my time. I’ll submit a link to this page on my weblog. I’m sure my guests will uncover that quite helpful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Vast blog, not later than lover that wrote so often. The main factor that writes to-date poop :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. Great blog, by fellow that wrote so often. The power possibility a affairs that writes to-date information :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. This webpage has so significantly excellent info on it, I check on it everyday. I wish other sites spent as much effort as this a single does making details legible to readers like myself. I recommend this article to all of my facebook friends. This webpage will make some massive passive profit I’m positive. I hope my site does as well as this one, it refers to jewelry buyers houston

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Vast blog, not later than swain that wrote so often. The pipe reaction that writes to-date bumf :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Vast blog, not later than lover that wrote so often. The power possibility a affairs that writes to-date bumf :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Great blog, by fellow that wrote so often. The pipe factor that writes to-date knowledge :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. Budak Melayu says:

    hurm…. teruk artis sekarang nie… xmalu ke dia orang tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. badol says:

    macam hantu setan koghang yeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. atan tunot says:

    fucking for you……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Its wonderful as your other articles : D, regards for putting up.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. I like this weblog its a master peace ! Glad I noticed this on google .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Melita Raio says:

    I think other website proprietors should take this web site as an example , very clean and superb user pleasant design and style .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. I’m still learning, but I’m making my way to the top as well. I certainly love reading all that is written on your site.Keep the information coming. I loved it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. I was curious if you ever thought of changing the layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Brain Paglia says:

    In my browser, Safari, the graphics are on top of some of the text here.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. We think all the attention around Arnold’s kid these days is crazy. Please leave the kid alone..perhaps Arnold should answer questions, but just leave the poor kid to himself.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Hi, guilt-ridden representing my english, unmoving learning. From a to z ok superstar descriptions. Neighbourhood any means on scene I can I hither up a blog. Yours

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. although is the fact that you could have that vision and then connect that to fast

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. excellent article. i really like it. continue the good work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. I understand where your coming from, and I really regard the opinion. For what its worth I will tell all my friends about it, quite effective. Thank you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. Buy Guns says:

    I understand where your coming from, and I totally value the post. For what its worth I also love the design of your website, pretty inspiring. Thank you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. I understand where your coming from, and I totally enjoy the article. It goes without saying I will tell all my friends about it, incredibly inspiring. Bye for now.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. I need to examine with you here. Which is not something I usually do! I enjoy studying a submit that will make folks think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. Dino Servi says:

    needs to be regularly changing so it’s going to be eye- catchy and also

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. Hello, My personal thoughts on this material are that it’s well-written, intelligent and easy to understand. I appreciate this kind of useful information, especially when it is this good. I have considered starting a blog myself. Bye for now.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. Hello, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. Thanks for another excellent article. The place else could anybody get that kind of information in such an ideal method of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I am at the look for such information.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. I’m curious, because I want to study creative writing in college. Thanks!.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. It goes without saying I will be back again tomorrow, incredibly fresh. Regards.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Yeah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. Heya i’m for the primary time here. I found this board and I to find It truly useful & it helped me out much. I am hoping to provide one thing again and help others such as you helped me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. Excellent post. I was checking continuously this weblog and I am impressed! Very helpful information particularly the ultimate phase :) I handle such info much. I was seeking this particular info for a very lengthy time. Thanks and good luck.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. I’m nonetheless studying from you, however I’m bettering myself. I certainly love studying all the pieces that is written on your blog.Maintain the tales coming. I beloved it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1