Written by Bella | February 2nd, 2015

Pada hari Sabtu yang lalu, kelab peminat Sitizone telah menyambut ulangtahun ke 11 penubuhan mereka dan tentu sekali penyanyi pujaan mereka Datuk Siti Nurhaliza turut memeriahkan acara tersebut.

Dengan tema Back To School, ramai yang memuji kecomelan Datuk Siti Nurhaliza yang tampil serba lengkap dalam persalinan biru seperti seorang ketua pengawas. Turut hadir dalam majlis tersebut adalah suami tercinta Datuk Khalid Mohd Jiwa.

Kami tidak mahu berkata banyak dan menyertakan beberapa foto Datuk Siti Nurhaliza ketika acara tersebut:

Sumber foto: Hafizatanpictures

Macam mana? Comel tak Tok Ti dalam baju sekolah. Mesti ramai yang tidak boleh lupa senyuman manis beliau kan. Hehe

42 responses to 10 Foto: Siti Nurhaliza Comel Berpakaian Seperti Ketua Pengawas

  1. Usop Sontorian says:

    Aduhai cik siti, kalaulah awak yang jadi Ketua Pengawasnya, Usop sanggup jadi budak nakal sampai bila-bila.

    1

    0
    • kak ton says:

      Tok ti comel mengalahkan kak ton…

      0

      0
      • Siti Soleha Binti Muhammad says:

        sudah2 la tu buang masa fans meeting lah, ape lah.. g buat anak lg bagos! bila nak MENGANDONG??? LISA dh overlap ko TIE oiiiiiii!!!!!!

        0

        0
        • Anonymous says:

          Jgn la mngutukklu pn tk suka. Buat dosa kering jer kn. .. :-)

          0

          0
        • hei siti soleha yg x solehah says:

          jgn ckp org mcm tu…takut2 nnti tuhan x bg ank kt ko plk…tp klau dh ada ank..tuhan tarik…xpun jd manusia yg plg x bguna…Allah duga manusia ikut kemampuan ko manusia yg xde apa2 kuasa..lemah & hina disisinya mengucap la byk2…engkau mengata dia maknanya engkau mengata kuasa Allah s.w.t

          0

          0
        • Anonymous says:

          Tok Ti..Duit dah bnyk tu cubalah kuruskan badan tu..

          0

          0
        • kak som says:

          kt mana ada citer pasal

          0

          0
        • mojo says:

          Badan naik sikit,tapi peha besau beno.

          0

          0
      • izzy says:

        kelibat si rozi tak boleh blah! hahahaha….

        0

        0
    • POMPUAN TEPI SITI TU, SUPER UGLY says:

      AKU RASA SITI NI BANYAK MAKAN UBAT CEGAH HAMIL !!!
      BADAN MAKIN KEMBANG !!!

      MUKA BESAR PERIUK , LENGAN N PEHA JANGAN TANYA ,
      KALAH KEITH FOO !!!

      TAK YAH PAKAI VEST BAGAI LAH SITI , BUAH DADA DH NAK MELETOP TU !!!

      0

      1
    • minah jambu tk suka scandal says:

      siti dh memenag dia comel kalau pakai tudong macm ni hehe..taaaaaaaapiiiiiii kalau minah jambu la yg pakai tudong macm siti pakaiiiiii laaaaaaaagi jambu hehe.. lov u sitiiiiiiii…

      0

      0
  2. kelas mengaji says:

    comelnyeeee..mcm i dulu2 jadi pengawas..comel je

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Ubat kesuburanler yg buat badan naik

    0

    0
  4. ariefsempoi11 says:

    stop talking about “anak”. itu kuasa ALLAH. die meeting her fans sbb die menghargai usaha peminat die sebabtu die tetap berada di atas. Peminat die byk bagi die support sepanjang 2014 and she the one artist yg always appreciate it. In picture, yes her look bigger, jumpa depan2 lah baru tahu badan siti ni kecik, muka die kecik cuma pipi je tembam. Tak pernah jumpa siti depan2 je akan anggap siti gemuk. sekian!

    0

    0
  5. fattist says:

    mok mok mok mok mok gems gems gem gems mok mok tembs tembs tembs tembs <<<<<< siti, do something, ada duit tak kanx blh kurus bdn

    0

    0
  6. azuea 2 says:

    gemok n tembam persan comel je cti

    0

    0
  7. Anonymous says:

    comelll sungguh tok ti…klau boleh kuruskan sikit badan tu tok ti baru nmpk lagi cantik…

    0

    0
  8. kemek says:

    adoii..klu aku kutuk ramai yg marah meroyan bekap ct bagai nak rak.
    satu je aku nk ckp apsal gedik sgt..mcm something wrong je aku tgk dia ni..
    org kaya2 ni nmpk nya ketawa2 senyum2..padahal kehidupan pedih sedih merana diri..sama la mcm dia ni kot…

    0

    0
    • Anonymous says:

      omg kemek. u r so pathetic! entah2 hidup ko yang sengsara kut. dari cara penulisan ko, aku dah boleh gambarkan yang ko cemburu dengan hidup tok ti.

      0

      0
  9. Anonymous says:

    bestnya…!! semua orang nampak muda je bila pakai uniform sekolah :)

    0

    0
  10. firstsecondthird says:

    bagi aku siti takla gemok sangat..rata2 org melayu dapat berat macam ni bila masuk umur 30++..tapi siti public figure, kalau kurus sikit lagi bagus boleh pakai baju dress apa pun :)

    0

    0
  11. […] View original post here: 10 Foto: Siti Nurhaliza Comel Berpakaian Seperti Ketua Pengawas […]

    0

    0
  12. Ketua Murid says:

    Pengawas tua…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    suka nau mengutuk org, kalau dia gemuk pun menyusahkan org lain ke? dia xde anak pun bising, hidup bahagia, nampak happy, pun sakit hati??pelik betul la jenis org yg suka sgt cari salah org ni.ada je yg x kena kat mata kau kan?

    0

    0
  14. semut api says:

    aku bnci btul org bodoh yg kecoh sal ank nie….asal laki dye x kisah aper nk kecoh….aku n dkat 7 taun kawen x brank pon….tp life must go on…yg penting hubby kata lobang still ketat…like virgin…lau beranak ramai2 x der ddikan yg sempurna…wat tmbah dosa j….sampai k neraka tanggung dosa anak…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    alahai comelnya diaaa….

    0

    0
  16. bijan says:

    kalo siti ketua pengawas, datuk K jadi apa?pengetua barangkali..x pon PK HEM..

    0

    0
  17. bijan says:

    datuk K jdi pengetua ka?

    0

    0
  18. sssss says:

    pengetua

    0

    0
  19. unknown says:

    annoying ngan orang yg persoal bab anak.. kang kata xtau agama, marah..

    0

    0
  20. kohengatkocute?? says:

    ko hengat ko cute?

    0

    0
  21. amy says:

    Comelnya siti!!! Pedulikan orang cakap apa, tok ti. Yang penting u bahagia bersama suami dan keluarga. Yang lain tolak tepi. Mulut orang kita takleh kontrol.

    0

    0
  22. LomaPrieta says:

    Comel apa. Pedulilah badan besaq sikit ka apa. Janji hati senang. Yang sakit hati tu mesti tak tahu bersyukur dengan kehidupan sendiri :D

    0

    0
  23. jojoyah says:

    Masa sekolah tak excellence tak berpelyang jd pengawas apalagi lah ketua penfawas. Second chance lahh.. ehhh apsal banyak SECONDS only.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    eh pa lak dia ketua pengawas pakai baju je ni…
    mmm otak jojoyah centre ke nih????

    0

    0