Written by Bella | September 13th, 2016

Bakal berkahwin pada 16 September iaitu hari Jumaat minggu ini, bakal isteri Saharul Ridzwan, Deena Emir baru-baru ini telah mengadakan majlis khatam Al-Quran dan doa selamat.

Majlis berkenaan berlangsung di kediaman ibu bapa Deena yang terletak di Kampung Bahagia, Teluk Intan, Perak.

Tidak kami nafikan bahawa Saharul cukup bertuah untuk memiliki seorang isteri yang cukup cantik rupa parasnya.

Difahamkan pasangan ini bakal bernikah di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya, manakala majlis resepsi pula berlangsung pada hari yang sama di Dewan Seri Siantan, Presint 3.

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar majlis khatam Al-Quran Deena Emir dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : hamizahhhh

30 responses to (10 FOTO) Sekitar Majlis Khatam Al – Quran Deena Emir Bakal Isteri Saharul Ridzwan

  1. dee says:

    simple dan cantik. saya suka…

    0

    0
  2. whosebadsinbad says:

    Cantik…wah bakal isteri soleha…untung sgt…Tahniah Alhamdullilah

    0

    0
  3. 123456789TEN says:

    Alhamdullilah .. Kita suka dengan pasangan artis yang tak terlalu menonjolkan pasangan sebelum berkahwin .. Dah kahwin itu hal diorang la . :’)

    0

    0
  4. Anonymous says:

    famous hanim

    0

    0
  5. aku says:

    fuhh beza betul deena amir dgn badak pink sebelh dia itu huhuhuhu
    deena ni kacuk ke ye? lain muka dia dr sedara2 dia yg lain

    0

    0
  6. cikikaka says:

    mmg cantik.. untung saharul ridzwan

    0

    0
  7. sentap says:

    lawa..cantik…till jannah

    0

    0
  8. Dibah lori says:

    Jarang retis buat majlis khatam quran. Yg wajib buatnya pre-wedding punye fotoshoot yg dh mcm gmbr kawen.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    cantik sungguh bakal istri sharul ni..jarang retis wat khatam al quran ni klau x ia2..d harap jodoh dia org akn berpanjangan hingga ke jannah…aminnnnn

    0

    0
  10. Untunglah Nak Kahwin says:

    Deena ni naturally cantik dari zaman sekolah, soft spoken. Her dad’s side keturunan Turki. Mak pak mmg lawa, anak2 pun sama. Untung si SR ni lah dpt bini mix-blood, baik pulak tu. Jaga elok2 lah ya. Selamat Pengantin Baru buat SR & DE

    0

    0
  11. me says:

    aku
    says:
    September 13, 2016 at 1:48 pm

    fuhh beza betul deena amir dgn badak pink sebelh dia itu huhuhuhu
    deena ni kacuk ke ye? lain muka dia dr sedara2 dia yg lain
    ————————————————————————————-
    ko dah kenapa duk kutuk kat org mcm tu…hina fizikal org. puiiihhhh..
    ko tggunglah…ko nk ke cari dia kat padang mahsyar nnti..suka hati kata kat org.

    0

    0
    • johnny bravo says:

      Dia bkn menghina rupa pun. Rupa mmg takleh diubah, kecuali plastic surgery, tapi gemok kurus tu atas pilihan masing2. l bet, lps kene kutuk, mesti perempuan tu akan diet….

      0

      0
    • aku says:

      lol dah mmg badan dia macm badak.
      xkan nak ckp badan mcm rusa plak

      sensitip. mesti ko ni spesis badak jugakkan? xpun gajah @ ikan paus
      peduli apa aku cari kt pdng masyar ke bola ke
      aku bukan percaya pun mengarut2 tu. sian ko spesis caveman

      0

      0
  12. anon says:

    Nilah baru org kata cantek. Tapi sayang cume dapat kat saharul je. Sepatutnya jadi permaisuri ke…Tapi tulah, org cantek tak semestinya bertuah, org bertuah tak semestinya cantek kan. Mcm ada satu bakal permaisuri tu, dahlah gelap, tinggi, muka pun cam jantan je & below average in looks, tapi bertuah, Dah jodoh dia…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ni jenis yang tak boleh tengok orang bahagia..ade je nak kondem..jodoh ketentuan ALLAH.. yang ko pertikaikan gelap tinggi muka mcm jantan tu pun ciptaan ALLAH..bawa la mengucap..ko menghina ciptaan ALLAH..

      0

      0
  13. el says:

    cantek, anggun….macam nilah cara pakaian muslimah yang sebenarnya…

    0

    0
  14. hhDD says:

    Untung org cantik slalu kena puji, sesuai dgn org handsome..kesian pd yg muka biasa2 sj atau mulut org tkde insurans kate tak cntik..bila dpt suami handsome kate pmpuan tu guna2kan laki tu………

    0

    0
  15. Minah jambu says:

    Yg gemok tu ke bakal bini sr..eeee gemok nye…Minah gemok ni yg sebok dorang cakap cantek eee ape la nasip…

    0

    0
  16. Sarah says:

    Bini sr ni gelap je sebenarnya warnakulit dia..tgk tangan hitam compare muka.. Apa rahsianya eh?? If google qaabila deena emir pun keluar gambar dulu kala..tp bila pakai tudung nmpk suci,,alhamdullilah..congrats bro!

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau gelap pun apa mslhnya…kalau keluar gmbr dulu kala pun apa mslhnya,,ko lahir2 trus berpakaian muslimah ke? smua org ada masa silam……

      0

      0
  17. sepaun says:

    Alhamdulillah.. cantik & manis orgnya :)

    0

    0