Written by Bella | May 11th, 2015

Untung sebenarnya menjadi seorang bernama Rozita Che Wan, hidupnya kini dilimpahi dengan kebahagiaan dan kemewahan selepas susah satu ketika dahulu.

Ramai yang mengetahui bahawa isteri kepada Zain Saidin ini cukup gemar untuk melancong. Dalam satu tahun banyak kali juga kita melihat Che Ta melawat ke beberapa negara sekitar Eropah.
Kali ini, Che Ta berkongsi foto beliau bercuti ke Switzerland bersama suami serta ibunya. Memang cantik sungguh pemandangan di Swiss Alps.

Walaupun sedang bercuti, Che Ta jelas merindui anaknya Aaisyah Dhia Rana yang tidak ikut untuk percutian kali ini.  Tidak mengapalah Che Ta, nanti balik Malaysia bolehlah anda melepas rindu pada puteri jelita sorang tu kan?

 

 

Mari lihat foto Che Ta bercuti ke Switzerland dengan membaca artikel ini sepenuhnya:


42 responses to (10 FOTO) Rozita Che Wan Dan Zain Saidin Bercuti Ke Switzerland

  1. tudung kelabu says:

    susah betul aku nak tengok che ta ni kalau bergambar pandang straight je..

    Mesti nak menyenget..

    Takde masalah ape pon.. cumanya curious in every picture dia, mesti gambar dia pandang menyenget..

    0

    0
    • Anonymous says:

      sorg lagi si lana nodin tu

      0

      0
      • Sahdo says:

        Orang lain dah lama jalan Europe. Artis2 Msia je baru sibuk nak bergambo. Kalau dah darat tu ..memang darat lah juga. Kesian… :(

        0

        0
        • melati says:

          harap jangan la panjat tembok dgn “high-heels” lagi ye cik ta. nanti orang2 europe ingat berok tua mana pulak terlepas drp zoo.

          k bye.

          0

          0
        • Rooney says:

          “You can take the girl out of the village, but you sure can’t take the village out of the girl” !

          0

          0
        • Proud Johorean says:

          Dengan cadangan DYMM Sultan Johor, Kerajaan Johor telahpun mengarahkan pihak berkuasa tempatan di negeri itu untuk tidak mengenakan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) bagi semua perkhidmatan kepada rakyat. Daulat Tuanku!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Who cares???
          The Johor government has announced plans to absorb RM3.19 million in Goods and Services Tax (GST) imposed on services provided by the local government, days after state ruler Sultan Ibrahim Sultan Iskandar criticised the use of the taxation system for government services.

          0

          0
        • Cili Boh says:

          retis2 melayu kalu gi holiday, mcm santa klaus.
          kampong giler dressing. malu la weih.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Jubur Kak Mah makin berpeluh. Orang2 dlm dan atasan umno sedang bersiap mahu gulingkan Najib. Si laki dah nk kena tendang keluar drp Putrajaya! gST mahu selamatkan 1MDB. Pelaburan tabung haji your ass!!

          0

          0
        • kukiralagi says:

          nak tgk gambar straight leh try tgk gambar passport and IC dia

          0

          0
      • Anonymous says:

        artis yg takde bakat. inilah saja modal nak mengekalkan relevan nya dlm industri seni.

        0

        0
        • TERBARU! says:

          Tahniah kpd DYMM Sultan dan kerajaan negeri Johor yg akan melangsaikan GST. In other news, Ahmad Maslan mengamuk, label penfitnah ‘bangkrap’ moral….kah kah kah

          0

          0
        • koko says:

          artis2 gi holiday…nampak kekampungan nyah.

          0

          0
        • Anonymous says:

          biar dia la nk nmpak kampung ke apa ke.. ko dah bandar sgt ke? muka org kampung la lawa2.. klau muka org bandar KL tu stock muka jawa indon jer.

          0

          0
    • miss lollipop says:

      kena cari gambar ic dia la kot..kompom pandang lurus hihihi..:)

      0

      0
    • nana says:

      dia berpandangan dengan menyenget tu angle dia yang cantik apabila bergambar.ada orang perasaan begitu

      0

      0
    • Izara says:

      Cheta lambat. Aku tgk ramona zamzam dah bape kali pegi Switzerland. 3 thn lepas ngan 2 thn lepas rsanya..

      0

      0
    • Hulubalang says:

      Gmbar dia tak cantik sgt. Switzerland jauh lebih cantik dari pics Cik ta tu sbnarnya. Kalau tgk gambar2 melancong ramona zamzam ke Switzerland lagi cantik, tapi tak heran ar sbb ramona tu mmg pndai tgkap gmbar sceneries..

      0

      0
  2. Kiah Kongo says:

    ramai orang menutup kepala; tapi masih ramai yg tidak menutup aurat dgn sempurna. mari kita renung sejenak.

    0

    0
  3. masyaallah says:

    pakai tudung tapi berlegging ketat. failed. fesyen azab.

    0

    0
  4. melati says:

    Adoii mangkok ayun ni….poyo dari tahun lepas…org taja juta2 lah nk beli M6 lah…last 2 M6 takder pun ,,,tk malu ker ker Che Ta…siap poyo lagi gi Obersi…mcm lah org Malaysia tk mampu nk gi Obersi….Che Ta gi terjun KLCC tu…mampoii lg elok dari idup Poyo jer lebih..

    0

    0
  5. anon says:

    Aku ni jenis yg teruk, mati hidup balek aku tak kan tinggakan anak2 aku bawah umor 10 thn kat sape2 pun semata2 nak pergi bercuti or berjalan2. Mmg tak percaya. Sb tu lah aku tak kerja. Ni anak kecik lagipun dah kene tinggal…

    0

    0
  6. anon says:

    Tiap kali gih oversea je mesti nak upload gambar, mcm dia sorang je yg pergi. Org lain gih belajar overseas bertahun2 and round2 kat europe, US tu dah bertahun2. Ni mcm org darat je… Baik gih jaga anak drp tinggal dia kat org lain sementara mak dia duk melaram bergambar berposing dgn seluar sendat….insaf2lah wey..

    0

    0
  7. ... says:

    nak buat caman.. lagi korang smash dia’ lagi dia laku.. mcm2 org nak taja dia. pelik .

    mcm kerajaan sekarang ‘ lagi tak betul banyak seleweng lagi menang undi. pelik bin ajaib .
    ..

    0

    0
  8. Flash says:

    Biar la dia nak pergi bercuti duit dia.
    Lagipun korang macam bercuti tak post gambar plak kt ig fb apa semua.
    Dia dh byk kali g bercuti bkn first time bercuti
    Jeles la tu cikta kaya

    0

    0
  9. akooo says:

    Ako rase org putih yg bcuti kt situ pun xdelh berpesyen bgi nak rak mcm cikta ni bila bcuti,,

    0

    0
  10. sekalisekala says:

    brp byk lah handbag dia bawak gi bercuti.. letih nengok kaler2 beg dia.. org obersi tk pulak aku nengok pakai hbag kaler striking2 ni…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aku pun pelik berapa banyak kasut dia dok angkut.. Hahaha.. Demi mencipta gaya, sanggup terbeban dgn 3-4 kasut Dan handbag.. Satu lagi YG aku pelik bila Hanez pi Umrah dok gaya handbag bermacam2 warna.. Allahuakbar.. Kenapa nak angkut banyak2 handbag..sangat tak masuk akal..huh!

      0

      0
  11. Anonymous says:

    Cik Ta masa kerja pramugari MAS tak merasa wei gi Switzerland. Kerja sekejap jer dpt pilot trus kawin. Frust lah x husband pun teruk perangai ingat dpt pilot boleh round the world. Cik Ta ni bukan nya cantik sgt biasa2 jer muka dia Ramai lagi crew yg cantik2 dari dia. Ada pkai something kot dia ni

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Percutian ni sponsor jugak ke???

    0

    0
  13. anon says:

    sib baik tak bawak man kajang nyah molot busok dan puaka itu….cik ta kalau bergambar tetiber ada man kejung itur..rosakkk gambar beliauu

    0

    0
  14. boymerah says:

    I’m sorry… but they all look so kampung….

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Asyik holiday dan shopping je kerja dia. Sponsor juga ke? Jangan panjat tembok lagi tau, nanti kena ketawa dengan mat2 salleh kat sana. Dia orang mesti rasa pelik tengok orang Malaysia pakai kasut tumit tinggi 5 in dengan fesyen entah apa2 panjat tembok berposing. Mesti kelakar kan.

    0

    0
  16. Jojo says:

    Ambik gamba senget tak nampak sangat misai yang kena wax tu. Tapi betullah…camana pun nak tunjuk stail..tapi kekampongan tu masih terserlah.

    0

    0
  17. Jadoo says:

    dia posing senget sbb nak tayang hidung mancung dia la uolss. persoalannya..mancung ker??

    0

    0
  18. TakPelikPun says:

    Nak bagi Aaisyah adik baru kot.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    stahu aku kt euro kt aust..mna2 pkaian dowg gelap2 je, mostly warna black tuh y aku suka tak yah nak iron ker per…so easy..slalu y psang gaya owg2 y mata sepet2..mmg kt country dowg pun gitu

    0

    0