Written by Bella | August 21st, 2015

Penyanyi nombor satu negara, Dato’ Siti Nurhaliza nampaknya bakal menerima seorang lagi menantu selepas anak tirinya Asyraf Khalid telah melangsungkan majlis pertunangan bersama seorang selebriti Indonesia.

Majlis tersebut yang di adakan di Palembang, Indonesia berlangsung dengan cukup meriah dan dihadiri oleh seluruh keluarga kedua belah pihak.

Malah, sebuah majlis meraikan ulangtahun perkahwinan yang ke 9 buat pasangan romantis dan bahagia Dato’ Siti Nurhaliza dan Dato’ Khalid Mohd Jiwa turut disambut selepas selesai majlis pertunangan Asyraf.

Tahniah kepada Asyraf Khalid dan tunang,  dalam tempoh pertunangan ini harapnya anda berdua kekal bersabar jika ada sebarang ujian nanti, semoga kekal sehingga ke jinjang pelamin. InshaAllah.

Lagi beberapa foto sekitar majlis pertunangan Asyraf Khalid dan pasangan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

42 responses to (10 FOTO) Pertunangan Anak Tiri Siti Nurhaliza, Asyraf Khalid Dengan Aktres Indonesia

  1. Anonymous says:

    org skrg..baru btunang dh mcm akad nikah..coi

    0

    0
  2. aku says:

    yg si adib bila lagi? siannnn izara menunggu…

    0

    0
    • Adib says:

      ko plak yg sibuk…pehal ko?

      0

      0
      • Izara says:

        Abang Adib… bila nak pinang Izara ni. tak sabar dah ni.
        Abang Adib..boleh tak simpan misai ? Izara teringin lah nak gentel misai Abang Adib.

        0

        0
        • datuk K misai tebal daripda adib says:

          nak main misai datang lah dekat datuk K ni , kalau izara segan nak panggil datuk K , nak panggil abang K pun boleh.

          0

          0
  3. Anonymous says:

    knp mak cik zawiah tak pakai tudung betul2. duit juta2 beli la tudung besar sikit!

    0

    0
    • bunga pukul 10 says:

      kak mah laaaagiiiii juta2 duit dia.huhihuuuu.sama2 le kita doakan dia.ko ni kalau bertudung,stoken pakai tak?pakai t/shirt lengan pendek tak kat luar rumah? lalalalala….

      0

      0
  4. skudiver88 says:

    org indon jgk ko nak.nnt harta sume pg ke indon.watever.ko yg kawen aku pedulik hape??kuang3

    0

    0
  5. jemah says:

    oii

    0

    0
  6. Gghbhhhkjhj says:

    Booooooooooo…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    tok ti besar dari perut ke bawah…
    hahaha

    0

    0
  8. AWAL bodoh says:

    YESSSS X NAMPAK KELIBAT IZARA

    0

    0
  9. adudu says:

    cantiknya tunang dia bak hangggg

    0

    0
  10. semut api says:

    x payah nak kutuk kutuk tok ti….dy ade sgalanya,,,kta n tukang jeles j…habuk pon tarak

    0

    0
  11. Her Ladyship says:

    Like father like son…. taste same2.
    Kalu tak Artis….Politican
    Senang cakap…. ada “Public Figure”
    Sofar 2 negeri… Indonesia & Malaysia….
    Singapore……?
    Untung jadi anak tiri Siti Nurhaliza…..

    0

    0
  12. Joyah Pok Pek says:

    Izara Aishah & Tya Arifin & Nasha Alyssa – semua muka ala2 mix Pakistan..yang pasti hidung mancung dan tak bertudung semua..nak anak keturunan cantik2???
    yg laki kerja simpan duit byk2 cri bini lawa..yang perempuan zaman skng kena bgi diri cntik2 cri suami kaya..tak pun diri sendiri kaya cri laki hensem

    0

    0
  13. Anonymous says:

    bagos die orang ni, tak pernah dengar gossip, tup tup dah betunang, dah nak kahwin pon. baru tahu ada hubungan cinta. jangan asyek ke hulu hilir macam yang seorang lagi tu, tahu tahu putus di tengah jalan

    0

    0
  14. matamata says:

    Alhamdulillah, pandai DCTK mengambil tempatnya. Dia bijak menjaga rasa, agar tiada jiwa yang terluka. I salute you DCTK.

    0

    0
  15. SKANDAL DATUK K says:

    CANTIK MACAM I.. DATUK TOLONG BELI BRA TUK I PLISHHHH…

    0

    0
  16. Mat Maslan says:

    Mana suami tengku zawiah?ke dh cerai? rasanya dia dh kawin lain hari tu..

    0

    0
  17. Rahimah says:

    Sapa nama tunang dia ?
    Apa punya blog tu nama pun lupa nk kasi tahu ..
    Puihhhh.. !!!!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Bila masa Tok ti ada anak plak ?
    Da besar panjang plak tu ?
    Hahahahahah

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Trophy wife buat apa. Marry to expand empire lah. Kudos to the last bachelor of Naza. Forward thinking. Jackpot dpt anak Vincent Tan.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Null

    0

    0