Written by Bella | September 10th, 2015

Pasangan Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana  kalau kami tengok memang sangat bahagia dan menghargai satu sama lain.

Baik Syamsul mahupun Puteri Sarah, kedua-dua mereka sering meluahkan rasa cinta selain memuji diantara satu sama lain.

Mengakui semakin bahagia selepas berkahwin, mereka berdua tampak cukup serasi dan kekal romantis sebagai suami isteri.

Tak percaya? Jom lihat foto Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana yang boleh buat korang jeles dengan kasih sayang mereka.

40 responses to (10 FOTO) Pasangan Syamsul Yusof & Puteri Sarah Liyana Yang Sweet Serta Romantis

  1. Lovelyvic says:

    Alolololololo sweet nyer….
    Bleh kena kencing manis kalau hari2 sweet camni

    0

    0
    • Anonymous says:

      p.sarah antara retis yg berhijrah dan istiqamah..pakai elok2 je

      0

      0
      • Momo says:

        Masih perlukan improvement.. kening still cukur

        0

        0
        • unknown says:

          fyi, kening yg kerap dicukur memang xkn tumbuh seperti asal.. ada 2 kemungkinan.. 1) tak tumbuh langsung 2) tumbuh tapi x teratur (jarang-jarang)

          0

          0
        • Inspired Pic 4 hsbnd&wife says:

          Aku suka gmbr kedua!…Sbb aku pmpn…Mcm rasa dimanjai, dilindungi, n di sayangi gitu…LOL….

          0

          0
        • noks says:

          Aku lagi suka couple ni daripada sepupu dia anwar fazal n fatin liyana tu. Dua2 artis tapi humble je lepas kahwin. Tak adalah nak tunjuk bahagia & sweet setiap saat. Cousin dia lain bebenar. Kahwin tak sampai setahun tapi gaya cakap bagi tips kebahagiaan macam dah kahwin 50 tahun. Lulz. Lagi2 doktor muda fatin liyana. Selalu cakap konon mertua cakap dia sama dengan sarah lol delusional sungguh. Bajet bagus je kahwin dengan suami dia yang konon family artis. Upload gambar kat instagram pun pose yang sama. So funneh

          0

          0
    • minah jambu says:

      dh ngandong lom ni ? lisa yg so sweet tu dh nk beranak dah..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Saya yang empat tahun kawin pun belum mengandung lagi..semua tu rezeki dari Allah s.w.t..bukan kita boleh belah perut kita then letak baby dalam tu dan jahit balik..cukup 10 bulan buat2 beranak..orang Islam yang percaya pada qada dan qadar Allah s.w.t xkan tanya soalan mcm ni..sebaiknya kita doakan mereka yg masih belum beoleh zuriat..pasangan mana yang xmau zuriat hasil cinta suami isteri?

        0

        0
    • Anonymous says:

      baru perasan muka sarah dh chubby (bahagia la tuh)…comel glerrrr
      sweet sgt2 diorg ni….takde nmpak cam menunujuk2 pon…knapa ada cakap menunjuk2…aku nampak biasa je….comel

      0

      0
  2. anonymous says:

    Alhamdulillah.

    0

    0
  3. ju says:

    Memang nampak sweet n comel..lebih2 lg pic yg ke-9..sejuk je mata memandang..semoga bbahagia selalu..

    0

    0
  4. mimi says:

    so sweet…alhamdulillah

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Sukanya tengok diorang ni. semuga kekal sampai ke Jannah. Dan lgi satu dikurniakan anak secepat mungking. Insahaallah. Amin.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    sweet2 tu lu sendiri aje simpan….jgn esok macam2 cite….

    0

    0
  7. Joyah Pok Pek says:

    Jeles nyer org da suami..hensem lak tu.Joyah jgk yg tak kawin2 lagi dan mengabiskan masa melayan gosip artis dri melayan suami dan anak2..huhu sendu!!!

    0

    0
  8. sariah says:

    Alhamdulillah…mmg suka tgk 2 org ni dari dulu lg…semuga kekal bahagia…jodoh berpanjangan hingga keJannah…

    0

    0
  9. bobo says:

    Gilaaaa tak sweett.. mestilaaaaa sweeet dapat laki kayaaaaaaaaaaaa.. duduk umah bangloo. Cuci kaki ajaaaa… Xpayah susah2 pikir mana nk dtg duit.. haruslahhhhh sweet dek nonn oiii.. xdakk masalaahhhh duit…

    0

    1
    • syukur says:

      Mmgla BOBO oii..rezeki Sarah dpt suami yg dpt bg kesenangan..sebab die pun bhijrah ke jln yg baik so pintu rezeki lg lapang utk die. Ade je kawin laki kaya tp x sweet mcm dorangni. Sebab ape? Mungkin pasangan tu kurang ilmu dlm rmhtgga..lebih2 lg mencari keredhaan Allah swt..

      0

      0
    • Syukur says:

      Bobo..berbalik pd diri sndiri lah. Ramaije yg kawin dgn laki kaya anak dato’ bagai, tp ada je x sweet & x bahagia mcm dorangni.. Kenape?? Sebab x cuba perbaiki diri mencari redha Allah swt.. Hentikanlah sifat cemburu x btempat tu. ;)

      1

      0
  10. NANA says:

    MOTIF????? mmg la kalo dh kawen tu makin romantis. apa yg pelik? normal la tu….bkn nye dieorg pernah ni pernah gaduh time kapel @ putus. kalo nk tayang cite mcm ni baik update post kt fb je.

    0

    0
    • zack says:

      Cik/pn. nana?? Pelik bace komen awak ni. Rasa mcm awak belum bkahwin niii…lepas kahwin romantis? Mostly lepas kahwin kentut pun bau busuk. Motifnya alhamdulillah dorg lebih bahagia lepas kahwin n kita pun epy tgk. Y u yg meluat pulak..haha

      0

      0
      • haihai says:

        lain pasangan lain ragamnya, ada yg makin sweet bila kawen ada yg tak, dugaan dan rezeki masing2. cuma tak perlu la kita pertikai kebahagian org lain bila dapat suami kaya, suami sweet. bila tgok kebahagian pasangan lain, kenapa ada sesetengah individu nak hamburkan kata-kata negatif? patot nya kita tumpang happy.

        0

        0
  11. zaza says:

    kpd wanita2 single di luar sana,, sama ada anda maukan suami yg beperwatakan seperti syamsul atau seperti ammar? pilihan d tgn anda.

    0

    0
  12. ieeca says:

    Skunya tgok psgan suami nie….sweet sgat2. Smga bhagia hinga ka akhir hayat. Murah rzeki dan anak.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    alahai..tak perlulah tunjuk2 sangt ya encik2..kita tak tahu nasib kita akan dtg? Sikit2 sudahlah..aku tahu kau bahagia..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Chill. One fine day you akan dpt rasa kebahagian yg you thought ‘menunjuk-nunjuk’. Be positive, kebahagian benda elok.

      0

      0
      • Anonymous says:

        walau elok perlu tunjuk ke..?? simpan sikit benda2 elok ni..yg selalu terdedah..lama2 lemau dek kena angin..just be humble…nikmati kebahgiaan antara sesama suami isteri sendiri2..itu lebih nikmat..tak perlu heboh2…. bukan jealous…hanya memberi pendapat.

        0

        0
        • Anonymous says:

          That’s not the point, i’m not saying about benda baik must be menunjuk-nunjuk. Come on dude, that’s happiness, happiness must be shared. If you think they’re showing off about their happiness by sharing pictures with public, get yourself right. Be postive.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Tumpanglah happy, buat apa nak fikir show off pulak.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Masing masing ada pendapat..kamu ada pendapat..saya pun punya pendapat.so hormatilah pandangan masing2 ya DUDE!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          takde pendapat yg salah dan tiada yg benar..so chill DUDE!! Jgn asyik nak melawan..taknak kalah ..PERIOD
          .
          .

          0

          0
  14. Anonymous says:

    Kebanyakkan gbr ni dicilok dari IG Syamsul.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Perjalanan masih jauh dek no….skg peluk2 cium cium..
    nak tunjuk2 ke?…nanti dah berantakan, tunjuklah jugak ya.. boleh?..moral of the story..jgn menunjuk2..nnti dtg riak..

    0

    0
  16. Suri says:

    Wow charmingnya, lovig couple la katakan. Lain dari yang lain.

    moga berkekalan…

    cari kerja ker? klik pada nama saya…

    0

    0
  17. duhh says:

    awat laa korg xpuas hati sgt ni? kan ke elok kalo doakan yg baik-2 jea. ape salahnya dorg nk tunjuk. xtunjuk kang ade yg kate dorg sombong laa ape laa. duhh

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Aku pun heran..kau memuji dan aku tak berapa nak puji mereka..apa org lain nak kena sama pendapat macm kau ke??

    0

    0
  19. kirana says:

    Dorg kongsi gmbr kte show off..ble jarang/xpernah tnjk kt media kte rmh tangga ada mslh..tak tinggal sebumbung lg..xfhm dgn korg ni..lg pun bkn tiap minggu muka dorg kluar media,sesekali je..ok la tu..

    0

    0
  20. Haha says:

    haha rasa Bobo ni Ammar,ex si Sarah. LOL! Move on!

    0

    0