Written by Bella | March 23rd, 2016

Agak cemburu juga kami melihat Nora Danish dapat meluangkan masa bersama keluarga tercinta dengan bercuti bersama-sama di Iceland.

Lebih seronok lagi percutian kali ini disertai oleh anaknya Rayqal dan kekasih hati Nedim Nazri.

Berdasarkan foto yang dimuat naik oleh Nora di Instagram miliknya, pemandangan di Iceland cukup indah lebih-lebih lagi dengan cuaca sejuk.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar percutian Nora di Iceland dengan membaca entri ini sepenuhnya.

86 responses to (10 FOTO) Nora Danish Bercuti Di Iceland

  1. Anonymous says:

    Macam sepadan la pulak derang berdua ni….
    Moga kekal. xkira la sebagai kawan or kekasih…

    0

    0
    • Miz madam says:

      We understand that you both tak pergi bercuti berdua, but with family members. Tapi lebih manis if you guys get married and pegi secara halal. Senang. Takde org nak kondem2 dah.
      Its worse that people know you both have the money, nothing is stopping lain la kalau takde duit nak kawin ke apa..

      0

      0
      • Sos Cili says:

        Dulu i first time jumpa bakal mak mertua bila keluarga suami dtg merisik sebab mak i selalu pesan jgn terhegeh hegeh tunjuk muka kat belah lelaki selagi belum ada ikatan sah. Tapi org zaman skrg sempoi betul siap bole bercuti bersama-sama lagi sekeluarga sebelum kawin.

        0

        0
        • Mix Asian Blood says:

          i pun. tp i lg muda la dari ND. mak mertua i jmp i first time masa merisik bertunang tu. kenal pun dr gambar n telefon. maybe i org zaman dulu2 kot.

          0

          0
        • Cuit Manja Kaseh says:

          Hari ni korang kutok2 dia. Besok dia pakai tudung mula la keluar statement hipokrit “sejak pakai tudung ni aku minat pulak kt dia”. Tak boleh pakai lah korang ni…

          0

          0
        • Nd says:

          Zaman korang dh berlalu. Senyap je lah. Korang dah masuk era dinasour…. Jgn nk bandingkan dgn era skg ni. Jaga laki korang dah la wei. Nyampah haku dgn opah2 mulut kak nam kt sini..

          0

          0
        • Lol says:

          Scenary x cantek…berlumut nampak. Nice try tho…

          0

          0
        • Fact! says:

          Whore!

          0

          0
      • Anonymous says:

        Sbg sorang ibu tunggal, saya sgt takut utk kahwin lagi sekali. Biar lah org nak kata apa, skrg ni sy tgh dlm proses nak mengenali hati dan budi somebody. Bukan dia je. Dgn mak bapak dia semua sekali. Sbb sy taknak pisang berbuah dua kali. Korang semua yg cerita pasal betapa bagusnya cara korang kahwin semua, first time kahwin pun sy buat mcm tu. Ingatkan akan okay. Tapi tak semua org punya kisah sama. Jd bila sy tgk Nora betul2 take dia punya time, biar kan lah dia. Perceraian bukan satu benda yg mana2 perempuan nak. Sapa yg dah pernah lalui pasti takut nak berkahwin lagi. Do not judge until you’ve walked a mile in that person’s shoe.

        0

        0
        • LOL says:

          Kalau nak ikut kenal hati budi pasangan, u berkawan 5-6 tahun pun belum tentu u akan kenal dia yg sebenar-benar. Dan kalau nak mengenali hatibudi sekalipun rasanya tak perlu la pergi bercuti ke sana ke mari berkali kali seolah olah mcm dah kawin. Nak kena ‘honeymoon’ berapa kali lagi baru nak kenal hatibudi pasangan???

          0

          0
        • jemah says:

          kita sendiri yang menentukan baik buruk jodoh kita… tanpa ikatan dah heret ke sini sana…. mcm tu ke yang kita harap akan jd jodoh terbaik???

          0

          0
        • hihihihihiii says:

          ye betul anony 03.09pm
          tpi…tidakkah urusan jodoh itu kerja Allah.. lbih baik kita berdoa dn istikarah aje..biar Allah je yg pilih….senang…

          susah kot nk kenal org betul2 kalau tak tinggal sekali

          0

          0
        • Anti Penyibuk Online says:

          Dia x mintak pon duit korang. Ada ke?! Korang ni jeles sbb korang takat Port Dickson ajer kan?!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Agreed…hati manusia lain2…xbole dipaksa2 walau zahirnya serba serbi cukup melimpah. Mungkin org2 yg komen ni xdiduga Allah lagi…Saya xpernah bercerai tapi usia perkahwinan xsampai setahun lagi…masing2 xde buat hal, tapi sedang diduga Allah hati ini jadi tawar tanpa sebab….

          0

          0
      • Anonymous says:

        alahai takat bercuti 10 org camni xyah kata artis la. bdk2 u kita pun sama. bercuti 10 org; perempuan 5 laki 5. cuma beza dorang tak mampu la g iceland. takat krabi/koh samui thailand camtu jela. kemain g snorkelling dlm air sama2 laki pempuan mak bapak bagi jela.

        0

        0
        • Zasss says:

          Tu spesis makbapak yg sama la dgn nora dan nedim! Tapi ramai je lagi makbapak yg masih mengawal batas pergaulan anak anak diorang. Setakat nak ikut rombongan sekolah atau uni takde masalah. Tapi nak organize kawan lelaki pompuan sendiri sendiri mmg tak la!

          0

          0
        • Anonymous says:

          tak, ko salah faham ni. aku bukan sokong buat camni. aku cuma bgtau statement yg perkara ni dah jadi biasa. cuma dorg xmampu g jauh, g dkat je (thailand cthnya), tapi still perkara ni dah jadi biasa ( bkn bermaksud aku sokong). point nya, org yg kata xmanis2 ni bukan untuk bg nasihat, tapi sebab dengki nora g iceland,. sbb kalau nak nasihat, nasihat yg kat timeline/newsfeed korang dulu. ni tak, korang like jugak yg kat newsfeed korang yg g thailand/ indon tu. sampai time nd g iceland dan2 je xmanis.

          0

          0
        • Wak Koyok says:

          Amende la lu anon. Bukannya org dengki pasal si nora ni pi iceland! Kalau dia pi bercuti kat Batang Berjuntai bersama sama sekalipun, org still akan komen mcm mcm selagi belum ada ikatan sah!

          0

          0
        • Nd says:

          Korang x mampu senyap je lahhhh…siap thesis. Korang Sunway Lagoon pun belum jejak!

          0

          0
        • miss kepah says:

          hey anon Mar23 4.44pm, mana kau tau kitorang like post bebudak laki pmpuan g thailand and indon kat newsfeed ktorang eh.. aku kalau yg pergi tu berkapel2 tak hingin aku nk like, artis ke tak artis..point bangang ko yg kata kami ni sbnrnya dengki nora g iceland tu ko simpan je k. nora g ke hulu ke hilir ngan nedim tu stakat g pulau kat sabah pun org ttp ckp tak manis. sbb BUKAN MAHRAM and SANGAT MAMPU untuk kawen. duit bekepok2 gi melancong sana sini tu, takkan nk kawen pun x mampu..yang ko tetiba drag in isu bebudak U g ramai2 ke indon and thai tu dah knapa? yang salah tetap salah.

          0

          0
      • Anonymous says:

        Well said Miz Madam.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Sbg sorang ibu tunggal, saya sgt takut utk kahwin lagi sekali. Biar lah org nak kata apa, skrg ni sy tgh dlm proses nak mengenali hati dan budi somebody. Bukan dia je. Dgn mak bapak dia semua sekali. Sbb sy taknak pisang berbuah dua kali. Korang semua yg cerita pasal betapa bagusnya cara korang kahwin semua, first time kahwin pun sy buat mcm tu. Ingatkan akan okay. Tapi tak semua org punya kisah sama. Jd bila sy tgk Nora betul2 take dia punya time, biar kan lah dia. Perceraian bukan satu benda yg mana2 perempuan nak. Sapa yg dah pernah lalui pasti takut nak berkahwin lagi. Do not judge until you’ve walked a mile in that person’s shoe.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kalau takut dilambong ombak…beli rumah di kawasan kota. K bye!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Kau bkn artis.tak pyh sibuk nk cite kisah ngeri dan trauma kau kat sini.tak glamer ok.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Bodohnya. Ni cerita nak relate mungkin kenapa Nora taknak kahwin lg bodoh. SPM kau fail ke apa? Kesian. Mak hantar pergi sekolah keluar sekolah jd dungu

          0

          0
  2. BBC says:

    Please…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Bella- agak cemburu kami melihat Nora Danish bercuti
    Peminat-agak malu kami melihat Nora Danish bercuti dgn kekasih walau ditemani family.. Kerana artis biasa menjadi idola remaja tpi menunjukkan sikap yg agak memalukan..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aku sebagai peminat takde pun rasa malu dgn nora pegi cuti ni. Biasa je pegi cuti dgn fmly dan bf ikut sekali. Sama gak la mcm kita pegi cuti ramai2 ngan kwn pmpuan + kwn lelaki. Nafsu dan iman ko lemah sgt ke?

      0

      0
      • Anonymous says:

        Opss sori.. Mungkin aku kuno sgt kan.. Mungkin x up to date mcm ko.. Sblm2 ni pun slalu tgk Nedim g bcuti dgn Nora.. Kuat betul iman dorg… Sori2 aku mmg kuno..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Mungkin kau kena pergi duk negara Afghanistan ke baru extremism kau terbantut kut. Baru kau gheti nak faham maksud bersederhana. Takpyh nak belagak tuhan kat sini. Bajet nak extreme sgt silakan duduk dgn org seangkatan kau kat negara extreme sana. Bila kau ada anak kau ikut lah fahaman extreme mcm kat yemen sana, budak boleh kahwin mamat umur 65. Extremism can eat my shit.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ntah la aku rasa ko lebih kpd dengki ngan nora je berbanding concern psl fan nora. Lagipun diorang pergi ramai dgn family siap bwk anak lg. Peaceeee.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kantoi kt Bali tu dulu…ko ghaser?!

          0

          0
      • Datin V says:

        Sebab ko pun bitch jugak kan?!

        0

        0
    • Anonymous says:

      Dengki. Kau sebenarnya teringin sgt nak bukak tudung nak buh mekap nak lawa2 nak pi jalan2 mcm ni tapi tak tak boleh. Tu pasal kau panas tgk org buat. Kau rasa benda pergi bercuti ni salah kau takpyh buat. Dengki sgt knp. Kau ni mesti gang dgr lagu korea tgk certain korea kan. Pastu fefeeling lebih tapi in reality life kau sunyi. Byk lagi ah benda yg tak boleh. Kau duk kat blog pasal artis pasal? Jgn nak tabur dengki kau kat life org yg happy. Bajet nak ckp org buat dosa. Pui.

      0

      0
      • Alahai says:

        Hg ni nora danish ke..sentap semacam jaaa? Hahaha ke peminat fanatik..

        0

        0
      • dina says:

        ni mesti fan nora yg lonely kalau tak takkan dia tahu apa itu rasa lonely…:)

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ala kalau kau nak ckp2 sarcastic mcm ni nak cover kesunyian or masalah hidup kau, tak pyh lah. Yes aku mmg kadang2 sunyi. Tgh buat kerja sorang2 kadang2 sunyi gak. Kau tak pernah sunyi? Pergh bagus. So aku harap kau happy and tak sibuk lah dgn life org and judge2 ke apa, kan?

          0

          0
      • paris hilaton says:

        @ anon 2:00pm
        aper kena mengena geng korea dalam hal ni ??
        geng korea tak masuk lah blog ni…. dorang selalunya lepak dekat blog “allkpop”.
        hehehe.

        0

        0
        • Anonymous says:

          tah…dia nk lepas geram xpuas ati kat kwn2 kpopper dia ni…tp x berani nk ckp depan2…

          0

          0
      • Anonymous says:

        aku cuma doakan Nora terbuka hatinya nk menutup aurat dgn sempurna and kurang2kan ke hulu ke hilir dgn nedim…

        0

        0
  4. ann says:

    xde org nak komen ke

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Bestnye… Jarang dgr org pegi holiday kat iceland tp aku mmg suka negara mcm tu dan negara scandinavia. Suka juga tgk gmbr2 ni :) negara yg bersih dan aman.

    0

    0
  6. bbycumil says:

    honeymoon sebelum kawin

    0

    0
  7. izzy says:

    si nedim ni keje ape..? mngabihkan boreh je!

    0

    0
  8. orgtua says:

    Pegawai Khas Menteri Pelancongan gred 27.

    0

    0
  9. Mhal or murah says:

    Should we bless them or mluat ngn mreka?klu dh brdua show off brcuti brsma,upload gmbr bgai wlaupun ngn klurga.mcm xde rsa mlu ngn pminat2 dia(not me).klu aku as her fmly,might be x bnrkn..mcm2 blh jd slgi x brkhwin.tp mnx smpang ye nora..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    “Lebih seronok lagi percutian kali ini disertai oleh anaknya Rayqal dan kekasih hati Nedim Nazri” – seronok sangat la hat yang kekasih hati ikut sama tu ye nara..??? hahahahaha..

    0

    0
  11. melati says:

    Walau pun saya kurang minat gan Nora ni…….tapi saya Gumbira lihat dia tersenyum…..saya Faham macammaner bila Suami di Rampas Org….Tapi yg jadi persoalanya Tuhan bayar Cash..!!!..apa jadi gan Fasha..??? lihat lew sendiri….tgk Nora dpt 2 x kali lebih hebat dari suami sebelom….Nadim, anak Menteri yg berpegaruh lagi…..bekas Nora anak Menteri yg tk berpegaruh lg…so Fikir2 kan lah…..

    0

    0
    • aku nora gak says:

      tak kuasa nak pikir… byk benda berfaedah lain aku boleh pikir… hahaha.. ok bye..

      0

      0
    • Anonymous says:

      owh.. sebab dah bercuti sama tu kira dah dapat pengganti laki lama la tu ekk melati??? hahahaha.. sick!

      0

      0
  12. dina says:

    mcm gang bas sekolah diaorang ni kan …..duit banyak….kenal dah lama…cuti sesama….tapi tak jugak kahwin2…nafsu takde ek?…Islam ke diaorang ni?

    0

    0
  13. Anonymous says:

    bayangkan kalau ND & nedim ni sbenarnya dah kawin..masyaallah..berbakul2 pahala diorang dapat..ingat dulu pelakon eja pun berkahwin dah 10tahun baru pecah rasia..tu pun sebab pregnant..masa tu halim othman, arash asyik digosipkan dengan dia

    aku cuma nak ckp 1 je ingat2 la kenapa manusia ni dibagi 2 telinga & 1 mulut..ustaz/ustazah dah cakap perempuan paling ramai di dalam neraka sebab mulutnya..tu baru dikurniakan 1 mulut..kalau ada 2 mulut???

    aku cakap camni bukan bermakna aku fan ND @ support apa yang mereka buat..tapi berpada2la nak membenci pun..kalau dah ramai2 cakap sekali tapi xde kesan biarkan jela mereka..lambat @ cepat kesan perbuatan mereka tu akan ada..

    0

    0
  14. Oo says:

    In real life,org baik selalu ktinggalan.mcm nora walau pon dia cntik.tp dlm kerjaya agak ktinggalan,skrg jer bru org pndg.dlm cinta pon sama.pnh derita.rmai ckp dia rmpas jejai dr fasha,tp slh dia ker kalau mse tu fsha dan jejai dah putus.dia plk bkawan rpt dgn adik jejai.kalau d ikutkn dlm hubungan cinta dorg nie sbnrnya nora yg jd mangsa.tp dia redha dia xder pon slhkn sape2..dr dulu hingga kini sapa yg selalu ungkit dan ungkit..bnr la kata janji Allah sabar itu akn ada manisnya d kmudian hari.
    Skrg dia smkin bjaya,smakin kaya,ada anak yg baik mcm maknya jgk,sape2 yg knl dia sygkn dia,ada lelaki baik yg mcintai dan myanyangi dia.kita kalau nak tgok org tu betul2 baik ker tak kita tgok mcm mana org sekeling dia myayangi dia..kalau hati baik insyallah akn bahagia.
    Mgenai bcuti tu,biar la dia..kita pon bcuti jgk cmpur laki pompuan.ok la tu brbnding artis lain kalau couple bcuti bdua.nora dia pergi bcuti ker ke mana ker..penuh kiri kanan dia hangkut.fmly ada.kwn2 ada..kdg2 gn peminat..kdg2 gn ank..ok la kn..dorg dah bsr..pndai pikir baik buruk..doakn yg baik2..nk kwin pon kne take time..msing2 pnh gagal..gn ank2 lg..bnyk bnde kne ambik kira.
    Sabar dan pasrah tu indah,jgn asyik nak cari slh org jer.bsangka baik dgn semua org.jgn fake.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    apa fungsi mak dia?

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Melancong ke Iceland??? Mesti pengaruh cerita Diwale ni. Tapi tempat kat situ memang cantik cantik belaka.

    0

    0
  17. asam jawa produk kegilaan ramai says:

    jadilah che ta…p mane2 dia usung photgrapeer dia. @theasmble..baru la gambar cantik

    0

    0
  18. pondan PD says:

    Sedih tgok makcik2 kt BN nie…pantang artis perempuan xpatuh syariah…berbakul2 dikutoknya… kalau artis lelaki…puji cam wanita gersang…ooopss lupa…kt umah dh lama xdilayan suami…sbb mulot cam kimK… suami plak sibuk melayan pondan diam2…ahaksss

    0

    0
  19. pisseses says:

    berkahwin la kmu dua..kesian kena gosip mcm ni..kena kutuk lagi la kesian..hehehe

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Duta Oppo pn still pakai iphone jgk

    0

    0
  21. fashail says:

    Banyak lagi artis yg belum kahwin pun pergi oliday bersama ramai2 family n mber2 join. Relaxla kalau tak suka ND kutuk gilos sampai terlupa artis lain ada jer oliday bagai b4 kahwin. Zaman korang tak pernah konvoi oliday ke apa. Sadis. Pada kutuk lagi teruk iman kowg. Jiwa sakit ke apa. #bukanminatND #jgnbajetsuci

    0

    0
  22. Good things to say says:

    Go Nora Go!!I Ignore those with narrow minded and talk rubbish! I am not your big fan but I salute you damn much because you are such a strong woman, you don’t play victim, you don’t make yourself look pitiful and point fingers. You stand and you deal. I can see here some people don’t like you just because your strength reminds them of their weakness so my sincere advice to you don’t let the hate slow you down. I know the key to your success is your hard work and determination. Keep it up and all the best!

    0

    0
    • Oh Your English..Terok Nya! says:

      Tulis Melayu je lah. English pun tunggang langgang! Muahhhhaaak

      0

      0
      • annn says:

        jeles

        0

        0
      • cermin diri says:

        tk nmpk sumbang sgt pun speaking si good things to say ne..ada pun skit jer pun..tk ler aku terbahak sgt mcm ko oh your english..terok nya! nmpk sgt speaking ko pun tk hebat mana kan..

        0

        0
    • Org Johor says:

      Ni kat atas ni mesti minah Kelantan. Aku anti nyampah giler dgn minah Kelantan. Poyos jer… euw!

      0

      0
    • My Turn says:

      Nora bitch, please! Stop downgrading yourself. You are nothing like desperate gold digger who cling to a man who doesn’t even want to settle down and marry you. You are embarrassing yourself and a menace to the industry. This is not your first time. Enough is enough. People are laughing at you not with you. Give yourself a pat on the back for behaving like a basic SLUT!

      0

      0
  23. Nora DiSini says:

    Aku janda gersang…aku lapar pisang!

    0

    0
  24. Bebas says:

    lantak ler apa org nk cakap jgn peduli Nora! Komen2 busuk mmg dri hati dan mulut busuk to the max! Otak kat ujung kaki lagak bagai Tuhan lbh2 menghukum org cakap org SLUT tpi dri gaya cakap mcm dri sndri yg SLUT tk ader maruah lngsung..ini betul2 meroyan dengki dendam kesumat..klau rasa diri tu baik sgt otak jgn smpan kat ujung kaki tolong naikan kat atas balik,boleh? K bye peace yo!

    0

    0
  25. My Turn 2 says:

    Komen busuk ko ni ko rasa ada c Nora n Nedim tu kisah? Buang tenaga dan masa lah weh! Ko cakap omputeh skli pun mmg dorg tk baca pun mereka ttp sama senang hati dan gembira ria caya lah tk rugi tergugat lnsung dua meroati tu dgn komen murahan ko tu buat hati ko tmbah sakit dan busuk hati ja relax lah weh wat apa stress fkr masalah org ko tk ada maslaah nk lbh fkr fmly ko anak bini ko adik2 ko itu kn lbh baik dan waras dri ko jdi judgemental dan lagak bijak over load

    0

    0
  26. Tomahawk says:

    pegawai khas bawah kementerian bapak dia. sprm tak nak siasat ke yg ni? mewah semacam je… ke banglo guan eng keutamaan skrg ni?

    0

    0
  27. z says:

    sapa nak popcorn..? ada lebih nih

    0

    0
  28. Fight back says:

    Hey you SLUT (My Turn) I know u lah beb..jgn bterusan lagak suci nanti kau kantoi punya..alehleh speaking tahap beruk nk tunjuk hebat kutuk2..slgi krga kau ada yg buat tk yah buang masa jga tepi kain org..menyampah tengok speaking beruk kau tu

    0

    0
  29. Yekeni says:

    Cerdik dia eh. Pi holiday angkut 1 family. Boyfren bayar kot?

    Mcm cerita pramlee. Bujang lapok. Keluar ngan lelaki, bawak balik makanan and duit for the family.

    Tapi, dlm cerita tu, mak pompuan tak setuju tindakan anaknya…….

    Dalam cerita ni ………. ??

    0

    0