Written by Bella | June 1st, 2017

Begitu terbuka untuk berkongsi kisah cintanya dengan umum, hubungan pelakon Mawar Rashid bersama kekasihnya, Raf Yaakob nampaknya sudah semakin serius.

Kebahagiaan dan sisi romantis mereka berdua dapat dilihat menerusi foto-foto yang dikongsikan oleh mereka ketika menikmati percutian bersama di London.  Difahamkan, Mawar menemani Raf untuk bermain bola sepak di London. Wah, kiranya Mawar ingin memberikan sokongan kepada kekasihnya itu. Betul-betul “sweet” bukan?

Apa-apa pun, kami dan juga peminat mereka berdua cepat-cepat mendirikan rumah tangga.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto percutian romantis Mawar dan Raf di London dengan membaca entri ini sepenuhnya.

30 responses to (10 FOTO) Mawar Rashid Dan Raf Yaakob Bercuti Di London

  1. wekkkkkkk says:

    menemani boyfriend kt London, sudah semestinya, duit perbelanjaan si mawar pun di tanggung oleh duit bola Raf ..ke.ke.ke

    17

    0
    • Polis bukit aman says:

      Aku tak fhm..
      sejahil2 senakal2 kita zmn muda mudi nak melekat dgn bf / gf skali pun, kite ttp sorok2. Lepak rumah gf ke apa ke kalau boleh xnak org tau lgsg..
      Tpi yg ni? Dah sah2 blum kwin dan ke luar negara bsama2, mmg takde sikit pun ke rasa nak hide bnda tu? Klau aku di tmpat mawar, aku tgkp gmbr sorg je, x kisah la duduk sebilik ke x, apa2 jadi aku x kntoi di masa hadapan.
      Geram2 aku tgk ramona zamzam suke pakai sexy pegi pulau, tpi at least dia dah kawin dan dia pegi dgn laki dia, pndai2 lah laki dia tggung dosa dia..
      Tpi geram & malu lagi aku tgk mawar ni.. conclusion is, she’s a bimbo..

      108

      0
      • Guy Behind The Scene says:

        Finally someone read my mind..
        Se-modern2 kita lah, bnda x baik kta cuba juga nak tutup. Sy tau few artis yg belum kawin tapi duduk skali, siap yg pkai tudung pun ada, tapi pndai2 la cover!
        Yg mawar ni dah tktau nak ckp ape dah.. ramona tu mmg org tak pedulik nak kecam sbb org industry, kwn2, fans dia smua tau dia mcm mana. Lgi satu org tk skit hati sbb ramona ni pndai blakon.. Once u fall for the personality, mmg susah org nak benci lepas tu.. plus, mcm abg polis atas ni ckp, dah kwin, dah ada laki suka hati hang lah..

        27

        0
        • belacan says:

          rasa nya polis bukit aman tu ..adalah wanita, sbb dia kata, “kalau akulah di tmpt mawar”.
          tapi mmg btullah, ntah dkt sape dia nk tunjukn gmbr tu semua, agaknya family pun x kisah buat mcm tu, siapa lh kita nk larg, tpi bgus jika kita mnegur utk kbaikan, sbb byk sgt retis yg x snonoh pragai skrg ni. atau nk bgi tau kt pompuan2 lain kt M’sia bhwa Raf itu pakwe aku (mawar). Kalau ada Jodoh x kemana, x perlulah brgmbr mcm tu nk kepoh2. Dh la dlm dunia hiburan mcm ada x ada je…tenggelam timbul.

          4

          0
      • minah jambu suka saahara yaakop says:

        sorok2 lagi bahaya…jangan sembunyi2 terus trang n jangan hipokrit…biar semua orang tau,,jodoh blakang kira..

        0

        8
      • Anonymous says:

        tapi retis malaysia mmg bodoh apa…yg pakai tudung bkk tudung pergi post lg dlm ig…saja nak mintak kena kutuk..pastu komen bajet2 sweet sy mintak maaf sbb x nak ilang fan…dah bkk2 enjoy diam2 x bleh ke?

        4

        0
      • Anonymous says:

        buat ape kau tengok? kalau mengamok mengamok? rilek sudahh

        0

        0
    • Anonymous says:

      HER BROTHE ACCOMPANY HER LEIIII

      0

      0
  2. Abang Zack says:

    Tahniah. Dap dap dap

    1

    0
  3. Anonymous says:

    Next lofattah ke ni? Menyampah.

    0

    0
  4. der says:

    tak puasa ke?

    10

    0
  5. nenek tua says:

    Waaahhhh…bestnyer kawan dgn org kaya…fully sponspor…dpt pakai branded..dpt p tmpat2 mcm ni…dpt mkn 1st class food…
    Ordinary people like us just dream on…
    Rezeki dia..xperlu la kritik…
    Wish all da best Mawar n Raf…
    Jgn habis madu sepah dicampak sudah larrr…
    #gurlnowadays

    8

    1
  6. achik says:

    bukan la nak mengata tapi pergi ke london time bulan2 puasa ni dgn nak masuk musim summer yang mana waktu siang sgt panjang, bermakna puasa pun akan lebih 12 jam sehari…huhhhh, agak musykil la jugak kan. time bulan puasa jugak la nak pi ke london tu…….ok2, aku cuba husnuzon. tapi, tak molek la pi berdua gitu, dah tu dlm bulan puasa yg barakah ni pulak….tepuk dada tanya iman! terawih di kota london amacam?

    24

    0
  7. Noni says:

    Tetap rasa bekas isteri raf ni sangat cantik..

    5

    0
    • milah says:

      ooh duda ke? motif up gambar mcm bdk sek ni dah kenapa? nak sweet2 la konon. tak pk apa anak2 ckp bila tgk pic pak dia bersweet2 dgn gf mcm ni? xreti jaga hati langsung.

      8

      0
    • wekkkkkkk says:

      jdi masa dia berkawan dgn Raf dulu2 tu..adakah dh duda..atau masih lagi laki org, hanya kerna org ketiga, maka porak peranda lah, Kalau org ketiga…habislah, x baik / berdosa runtuhkn masjid org. Nnti Allah akan balas.

      1

      0
  8. apenakjadibudaksekarang says:

    Kejap.. sungguh ak x kenal dgn mereka berdua ni.. yg pompan ni pelakon ke? cite apa? kenapa nak rasa bangga sgt pegi honeymoon dkt luar negara tanpa ada ikatan yg sah?
    tak rasa malu ke? mak ayah mmg bagi ke ‘berhoneymoon’ dkt oversea sana tu? kalau parents bagi, mmg x tau la jenis mak bapak y biakan ank dia mengundang fitnah + mengundang zina dkt sana. nauzubillah. secara x langsung menggalakkan anak2 muda dkt lua sana tu buat benda2 xelok. nauzubillah

    7

    0
  9. bang nuar says:

    adik mawar follow sekali la guys.. pergi bertiga.. bersangka baik & doa yg baik2..

    1

    2
  10. Minah Kilang says:

    Raf ni berpewatakan mat rempit..tp duit mengatasi segalanya..$$$$

    7

    0
  11. eh ah eh ah says:

    gambo makan siang hari ni b4 puasa ke time puasa ????

    2

    0
    • Rara says:

      Kan gambar mkn di siang ari tu dia up a day b4 ramadhan. Adik si mawar pun ikut bkn ber2. Mawar pegi teman raf utk support bf dia. Yg photographer dok amek pic dorang ni adik mawar la. Korang ni bln2 posa tak baik fitnah. Sebelum mengata tu pegi stalk la ig si mawar ni kot ye pun nak wat dosa kering bln2 posa ni. Bella ni pun next time kena tulis all info dlm article dia sbb phm2 la malaysia ni byk ustaz n ustajah instant. Im not her fan tapi sbb curious i pegi la tgk ig mawar ni.

      2

      2
  12. Cik kiah says:

    Kesian mawar raf kene kutuk. Tak baik tau. Husnuzon sikit. Dorang pegi bertiga la. Adik si mawar ni ikot sekali. Buka ig uolss.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    generasi ‘mamak umno’ memang byk duit

    0

    3
  14. Anonymous says:

    dulu tangkap gmbar dgn mata stim bkn dengan mamat ni kan?

    0

    1
  15. pompom says:

    please lah lekaslekas kahwin, kan elok nampak. gittew.

    0

    0

Leave a Comment

Optional