Written by Bella | February 22nd, 2016

Semalam, Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin telah mengadakan majlis resepsi terakhir perkahwinan mereka khas buat peminat dan rakan-rakan lain, bertempat di Interior Design City Centre (IDCC), Shah Alam dengan tema Inggeris.

Majlis tersebut berlangsung dengan cukup meriah sekali dan dihadiri lebih 8,000 tetamu. Sam dan Syatilla mula masuk ke dewan sekitar jam 3.05 petang semalam

Kini majlis perkahwinan mereka sudah selesai dan Sam menerusi portal BH ONLINE berkata beliau ingin meluangkan masa dan memberikan lebih perhatian kepada Syatilla. Pasangan ini juga merencana  untuk berbulan madu di Pulau Maldives.

Sepanjang bercinta, kami jarang dapat melakukan aktiviti bersama seperti pasangan kekasih lain. Kami juga tidak pernah keluar berdua, walaupun hanya untuk menonton wayang. Selepas ini, saya akan cuba memenuhi dan melayani setiap permintaan Tilla.

Saya juga akan luangkan masa dengan berjalan-jalan di lokasi menarik untuk berbulan madu. Ketika ini, kami masih belum memutuskan lokasi kerana sibuk menguruskan majlis persandingan. Insya-Allah, jika tiada aral saya akan memenuhi hasrat isteri yang teringin untuk bercuti di Kepulauan Maldives.

Alhamdullilah segala perancangan perkahwinan Sam dan Syatilla berjalan lancar. Semoga kekal sehingga akhir hayat dan dikurniakan rezeki untuk mendapat cahaya mata.

Jom kita layan beberapa foto sekitar majlis resepsi terakhir mereka dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Berita: BH ONLINE

26 responses to (10 FOTO) Majlis Resepsi Terakhir Shaheizy Sam & Syatilla Melvin Di IDCC Shah Alam

  1. anon says:

    Tak habis2 lagi ke membazir duit dua ekor ni……by da way, shahizi nampak ketot je…..dia mmg rendah ke.

    0

    0
  2. Peah says:

    x larat akak nk scroll gambar2 pernikahan free ni. Dah la baju pelamin x cantik. Kawin nk cari redha Allah atau nk menunjuk- nunjuk?!

    0

    0
  3. Ya Allah says:

    sedekah la kt anak yatim pulak. dah la tu…

    0

    0
  4. Lorat says:

    Rimas la. Malas dah nak komen lebih2 since semua pun buruk.

    0

    0
  5. mawar says:

    Comelnya gelagat pengantin baru Samtilla, nampak happy sangat. Semoga dpt baby tak lama lagi, tak sabar……pasti comel mcm Samtilla! Mana tau rezeki baby kena taja ini itu lagi….dah stunning dan class wedding pasangan comelni.

    0

    0
  6. coco says:

    Memang pun meriah majlis samtilla bersama peminat, sungguh cantik Syatilla, Sam pun kacak bergaya. Congrats Samtilla, enjoy your honeymoon di Maldives dan jgn lupa post bnyk2 gambar cantik ok..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Anzalna punya wedding lagi grandz dan elegan , korang punya berserabot walaupun berjuta. Kesian….

    0

    0
  8. fafau says:

    apa yg cuba dibuktikan pon x pasti…over kalah anak raja. Padahal….kawin mcm kt zoo. Semak la!

    0

    0
  9. Ayoooo says:

    25 juta stilll nampak low class…

    0

    0
  10. Adoiii says:

    Tilla muka tua….ceh.

    0

    0
  11. salju says:

    Syatilla macam puteri gorgeous! Berseri2 muka Samtilla terpancar kebahagiaan. Seronok tengok pengantin baru ni sporting bergambar sama fans. Pasangan yg bertuah.

    0

    0
    • Kak Kiah Propa says:

      mcm Puteri gorgeous ko kata??? r u kidding me?? Kiah tgk mcm nk pegi kenduri kawin je tp bkn jd pengantin.. jd tetamu ajer…

      Kata Tajaan.. tp asal mekap x cntik? mcm mekap sndiri jer.. ermmmm… Sam x abis2 ngn spek mata.. Well.. they’re not my favorite couple.. juz wish them all da best!

      0

      0
  12. lolipop says:

    Maldives adalah tmpt percutian yg mewah. Dah majlis mewah, honeymoon pun mewah class, really envy these two lovebirds. All the best Samtilla, such lovely couple….

    0

    0
  13. melati says:

    contohi lah mcm TMJ…kawin pun simple2 jer…tu baru Melayu sejati, melayu menunjuk2 nya mesti ader darah Koling….tak percaya tgk Google..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Biarlah diorang..kan nara kata dia share utk peminat sam n tilla..so klu x minat x pyh tgk n xpyh komen negatif..why dont we just happy for them.yg pasal taja juta2 tp nmpk kampung tu biarla dorg

    0

    0
  15. melati says:

    Kasta jer minat diaorang ni…

    0

    0
  16. kekdah nya says:

    hahaha lala..coco…salju..lolipop mcm orang sama je komen..puji lelebih even hakikatnya…hadapppp! ….hahahah…ke kak syatilla sendiri komen nak sedap hati…..gitchewwwwww!!!!

    0

    0
  17. Anonymous says:

    tudung dia kelakar…wedding sponsor mcmtu je baju bajan dia?…hahahahahaahah sawet!

    0

    0