Written by Bella | August 7th, 2015

Untungnya Lara Alana, belum lagi mengenali dunia tetapi beliau sudah dapat menjejakkan kaki ke tempat yang menjadi impian ramai. Jika sebelum ini anak pasangan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya ini telah mengikuti ibu bapanya ke London, Perth serta Istanbul kali ini beliau telah menjelajahi Kota Singapura.

Menerusi foto-foto yang di kongsikan di Instagram Lara Alana, mereka sempat berkunjung ke Universal Studios Singapore. Ok lah, tak nak bebel banyak-banyak. Jom kita layan foto Lara Alana di Singapura dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


27 responses to (10 FOTO) Lara Alana Bercuti Di Kota Singapura

  1. Anonymous says:

    Lara soooooooo cute

    0

    0
    • Really??? says:

      And you call that cute???
      Ok…
      .

      0

      0
    • miss lollipop says:

      banyak2 artis, miss suka gaya scha, baik dia pakai kasual atau pun baju raya dia pun, mesti kena je gaya dia.. tak over simple je..

      0

      0
      • miss karipop says:

        yang nenek tayang betis. yang mak tayang petis sipi-sipi. lara please esok dah baligh don’t be ok. hope lara akan jadi starter generation yang tidak lagi tayang betis. kesian dekat daddy. kesian dekat bakal suami. and kesian dekat diri sendiri jugak. semoga membesar jadi yang solehah ye lara.

        0

        0
  2. adudu says:

    comel family nii :)

    0

    0
  3. Cjk lay says:

    Muka lara tu macam muka mak nya…nenek dia pun sama aje…mak scha…cute

    0

    0
  4. esah says:

    Comel lara alana buat hair cut gitu..br nmpk gugurl…

    0

    0
  5. sya says:

    comelnya rara

    0

    0
  6. intan kembong says:

    comey sgt la rara ni..geram aunty nengoknya…

    0

    0
  7. anon says:

    Super cute lara ni, geram tengok…..esp dgn shades dia tu

    0

    0
  8. unknown says:

    scha celeb yg pandai sesuaikan pemakaian pada tempatnya.. rara damn cute.. luv ya

    0

    0
  9. Joyah Pok Pek says:

    Joyah yakin kali ni mesti dia travel bawak bibik..sebab x dgr pun complain sush bawak budak kecik

    0

    0
    • Her Ladyship says:

      ” Handicap”….tak leh handle kalau takde bibik.!!! , inclusive……” yang sewaktu dgn nya”

      0

      0
  10. ss says:

    syoknya jadi artis.time2 currency teruk pun boleh g makan angin ke overseas.

    0

    0
  11. Larawan says:

    Dulu tak berapa gemor depa ni sebab bapaknya suka nau sentap, tapi suka jer tengok dorang especially scha ngan Lara ni, tak serabut mata. Tak macam artis satu tu anak dah cute miut sangat sangat tapi segala bunga kembang semangkuk, rantai mas gajah digantung kat budak tu, rimas tengok. opsss

    0

    0
    • Anonymous says:

      stuju! simple lg sejuk mata memandang. klu dah cntk dan kiut tak plu lah nak tmbh apa bagai aksessori lg. menyemak jer..mcm belukar pulak. kesian ank jd mangsa fesyen yg over

      0

      0
  12. ash says:

    Sume ok xcept awal, pendek sgt seluor tu, kelako sgt tgk kn, muka & rambut tip top tp bwh? Nk simple pn patut2 la, kalo pakai penuh lg cool bergaya ape

    0

    0
    • Hajah raebAh says:

      MAta ko ni ngalahkan janda Mati suami la plak..
      Takat tu pun nk komen.
      Hahahhaha

      0

      0
  13. Her Ladyship says:

    Musim ARTIS2 … yg popular dan yg kurang, tidak mahu ketinggalan “show off” anak diorang. Mungkin bila dah besar sikit “show off” pulak gi sekolah naik kereta apa?…. and other “every movement” di instagramkan !!!. …Canggih?

    0

    0
  14. anonym says:

    cliche artis malaysia….riak

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Selamt dtg Awal n family.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    lara si hidong kembang!

    0

    0
  17. nana says:

    lara si hidong kembang

    0

    0