Written by Bella | October 13th, 2015

Percutian bulan madu adalah satu perkara yang setiap pasangan pengantin baharu nantikan, bukan kerana dapat merehatkan minda dan bercuti tetapi saat ini mereka akan lebih mengenali antara satu sama lain.

Pada 14 hingga 17 September lepas, Haziq AF tela menikmati bulan madu bersamam isterinya Maisarah Sidki di Bali, Indonesia yang ditaja sepenuhnya oleh Jet World Tour & Travel Sdn Bhd.

Antara tempat  menarik yang mereka kunjungi adalah Pantai Pandawa Nusa Dua, Turtle Island, serta Tanah Lot. Tidak dapat kami nafikan pemandangan sekitar Bali memang cantik berlatarbelakangkan lautan yang cukup indah.

Jom kita lihat beberapa lagi foto Haziq dan isteri berbulan madu di Bali dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

13 responses to (10 FOTO) Haziq AF Dan Isteri Berbulan Madu Di Bali

  1. Boring says:

    Boring…. Bella next gossip pls!

    0

    0
  2. Pekerja Gomen says:

    Dalam banyak2 negara dan tempat peranginan yang aku dah pi kat dunia, aku tak pernah terasa nak pi satu tempat tu 2 kali.
    Tapi Bali je yang aku rasa…. tak puas… Rasa nak datang lagi… rasa 5 hari tak cukup… banyak sgt perkara menarik di Bali yang tak sempat nak explore.
    Wish to be there again…

    0

    0
  3. lalala says:

    so….nak bg tau la even pekerja gomen pn buleh p bercuti kat obe c….!! haisshhh…

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Eh tak le..
      Aku pi kursus….
      Bos aku kata kami duk opis pun takde kije…
      Balik2 anyam ketupat, mengait, tgk tv….
      So guna je la duit kerajaan pi melancong…
      kengkunun pi kursus… sebonanya kursus cuma 1 jam je…
      yg lain sumer poya2 je…

      0

      0
      • ko ckp betol ke ? says:

        Makan duit haram …. pakai duit tax rakyat. Buat le slalu kay … korang salah guna duit rakyat …. korang smua kena minta maaf kat rakyat. Klu mati korang klu smua tak sempat mintak maaf … korang mintak maaf kat pdg masyar. Klu ada org baik ati nk maaf kan korang … nasib korang baik lah tp klu ada yg tak nak maafkan korang …. BERATUR RAMAI2 RED KARPET KE PINTU NERAKA. Bos korang guna duit haram satu citer tp yg korang diam dia buat keja haram … nape subahat.

        0

        0
        • Pekerja Gomen says:

          Ye la…
          Nanti aku bagitau ngan bos aku…
          Dan semua pekerja gomen yg lain.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Wahhhh ko mmg pekeja yg baik lah … congrats sbb ko brani. Tp klu nak tegur bos ko tu kene dgn hikmah pakai saikologi. Paham2 ler nama pon Bos. Jgn ko pakai sembur jer. Klu dia nk buat lg … pi lantaklah dia … janji ko dah usaha nak halang perbuatan mungkar. Insya Allah ko dpt pahala lipat ganda. Ko jgn pegi plak klu dia pakai duit krjaan. Klu betol2 keje … ko pegilah .. itu namanya rezki. Aku doakn ko ada kekuatan. Sebaiknya mula2 ko guna ayat2 kiasan. Itu yg ustd ajar aku.

          0

          0
    • pekerja swasta says:

      kalau pekerja gomen takboleh bercuti luar negara ke apa?
      kalau dia kumpul duit dan mampu pergi apa salahnya.

      you gais pun kalau nak pergi holiday belajarlah simpan duit
      belajarlah buat budget awal awal
      ni tak dok tengok nara je lepastu komen-komen negatif dekat orang yang mampu pergi holiday
      padahal dalam hati nak je pergi cuma malas nak pikir nak buat planning bajet segala

      hah, jangan sentap pula? mengata orang boleh, orang kata you nak sentap. typical malay.

      0

      0
  4. otak nara says:

    masing2 nak menunjuk nak menayang…group nara ni suka update pasal org bercuti je kan…x berkembang lansung

    0

    0
  5. ninot says:

    bila dia kawen?

    0

    0