Written by Bella | March 22nd, 2016

Mahu meninggalkan segala masalah di Kuala Lumpur, Fasha Sandha dan keluarga kini berada di Bali, Indonesia untuk menikmati percutian bersama.

Malah, Fasha menggunakan peluang tersebut untuk meraikan ulangtahun kelahiran adik lelakinya yang ke 19.

Seronok juga dapat lihat Fasha begitu gembira disamping keluarga tercinta. Anaknya Putra Rayfal juga ada bersama-sama Fasha.

Tidak kami nafikan, Fasha kelihatan begitu jelita dan cantik hampir setiap masa.

Jom kita layan beberapa lagi foto percutian Fasha Sandha di Bali dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

93 responses to (10 FOTO) Fasha Sandha Dan Keluarga Bercuti Di Bali, Indonesia

  1. aa says:

    Cantiknyaaa Fashaaaa…<3

    0

    0
    • Anonymous says:

      32 tahun…waktu masih panjang. Tengok si Maria Farida tu. Yg penting wanita kena jaga badan…kena seksi. Baru lelaki tergoda kiah.

      0

      0
      • Lan says:

        baguslah…jalan2 dgn anak2 bukan dgn anak menteri. ke hulu ke hilir. habok pon tarak. nama ko jugak yg busok.

        0

        0
      • Minah Jambu Hisap Ketom says:

        Jangan buang masa laaaa..kalau clever you masuk je PKR atau PAS Fasha. Jangan masuk UMNO…nanti jadi Mat Maslan dan sekutunya. GST x bebankan rakyat? Kepala hotak. Harga tol, kos dan barangan semua pakat naik tu haper???? Aku benci UMNO.

        0

        0
      • Anonymous says:

        penting ke menggoda lelaki? byk lagi benda lain dia nk pikir kot..

        0

        0
    • Anonymous says:

      bagus fasha.. jejalan bersama famili. bukan macam aktress ketot sekor tu. berkepit dgn pakwe mcm belangkas. kawen nya idak jugok. ada kedai jual tudung..diri sendiri x bertudung. sedih.

      0

      0
      • sendat says:

        Tak sah kalau tak kain kan dgn nora..statement memerli memanjang..abg nara pun bias..padahal nora yg dulu pg bercuti..lg pun dia angkut sume skali..

        0

        0
        • Anonymous says:

          suka hati nara lah nak up story sape..menggelupur nak sgt story nd tu sape g holiday dulu dh kenape.
          sok2 nara up story nd, ko bacalah smpai muntah

          0

          0
        • nora queen of propa says:

          nora ikut rombongan pasal bisnes kedai kopi dia..
          kebetulan jer angkut mak kakak dgn anak dia jer..
          nak ampu x beragak!
          itu pun nak berbangga fans nora nih!

          0

          0
        • Maizatul mohd says:

          Fasha is a Bitch. Her fans are the same.

          0

          0
        • Anonymous says:

          ok nti mintak maaf kt fs ye..sb pil die cmtu..tkot jup lg Allah cabut nyawa ko

          0

          0
        • pedih says:

          alahhh nora pon sama lah. kalu bukan bitch jejai x humban la awal2. menyombong gak tu…

          0

          0
        • Podaaah!!! says:

          se bitch pon, anugerah bintang popular pernah. segedik2 nora…sedekah kerang pada anak menteri umngok!

          0

          0
        • Anonymous says:

          ND tu bakal bercakap dgn kucing la 10 tahun lagi. Nama pun dah busuk. Dah masuk zaman kegelapan gitu. Kalau Nedim tu nak, besok boleh masok meminang.

          0

          0
        • nora propa says:

          ND’s Family bukan sekadar pegi bercutikan?
          rasenyer dorg ader projek kot.. SB dahlia syazwan Hlive tu ikut..
          pastu at the same time dia mcm tgh promote kan bisness baru dia
          Kopi Danish & co

          0

          0
      • Kuis Sikit. says:

        Fans Nora terasa butthurt…hahahaaha….
        Ada ke nama ND kat atas.
        Tak kan???
        So?

        0

        0
        • min says:

          Masalahnya fans fasha butthurrttt sgt smpi nk kaitkn dgn nama nora wpun x mention nama tp secara halus…peminat fasha mmg batu api, jahat hati, busuk hati, jarum halus…..ko bleh refer blk komen kat atas tu. bongok!!!!!

          0

          0
        • whatevaerrr says:

          Fans ND sentap…Nedim xnk masuk meminang. Jadi gundek zaman moden. Alahai…nama pon makin busok.

          0

          0
        • izzy says:

          korg pulak melebih2.. ni bukan fans tp dah kategori macai. xkesahlah pg berkepit dgn bf ke dgn famili ke, yg pting dua2 kena tinggal dengan jejai.. hohohoho.. diorg tgh enjoi life memasing, macai pulak butthurt!

          0

          0
        • melati says:

          abak menteri katik lagi ketot…konon nak bersama hingga ke jannah…hahahaah..sampai skg xde pun rombongan meminang janda miang tu. kesian….

          0

          0
      • Anonymous says:

        fans betina mynmar jual pepet basi dok dislikes komen aku…hahahaha.

        0

        0
      • Anonymous says:

        GOLD!!!!

        0

        0
      • Musykil says:

        Bukan ke Nora Danish pergi Iceland dengan the whole family dia jugak? Nampak dalam IG, semua family members dia ada.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Bali pun okay. Dulu dgn Jejai…Port Dickson aje.

      0

      0
    • R I T A says:

      mana spender aku???

      0

      0
      • Anonymous says:

        Tgh basuh. Kan byk lg spender lain. Nape nak spender tu jugak. Pegi ambik yg lain dlm lemari tu.

        0

        0
      • Anonymous says:

        xyahla nak perli2 rita kat sini. sbb rita la ramai perempuan skrg dah tau buat tuntutan mutaah kat mahkamah bila kena cerai sbb laki miang nak kahwin baru. kalau x before ni ramai pempuan yg dok diam nangis je kne cerai

        0

        0
  2. Anonymous says:

    life goes on….you are beautiful fasha. ignore those people who think they are above than anyone else. wish u all the best sis.

    0

    0
    • Maizatul mohd says:

      Selagi fasha busuk hati, selagi itulah dia takkan bahagia.

      0

      0
      • Anonymous says:

        hati ko bersih sangat ke? xkan sampai komen mcm ni. siap panggil orang bitch. xde duit beli cermin ke samdol???

        0

        0
      • jemah says:

        kesian kt kau ni maizatul…nama muslim…and sah2 islam… tp mulut mcm x kenal syurga n neraka… get a life lorh….

        0

        0
  3. wtfish? says:

    beshday anak kelaki nya yg ke 19???

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Maaf cakap, dalam ramai ahli keluarga Fasha saja yang ber’sinar’ terang. Family mamak yang acah2 moden tapi nampak nan hado.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Jangan susah fasha akan balik dengan jejai….. bini mengandung pun sanggup di cerai inikan hanya talak 1, jejai dan fasha hanya mahu nora dan emaknya dikutuk masyarakat je….., mereka akan rujuk lah……

    0

    0
  6. makcik concern says:

    org masih dlm iddah lps bercerai boleh ke pg jalan2 ni?musykil aku..

    0

    0
    • jari jemari says:

      Lu pahal??ape sala nya makan angin.. x la dduk teperak aje drumah kot mcm org brpantang lps beranak..haih adaa2 je kena kan

      0

      0
      • Anonymous says:

        CONTOH ORG YG TAK ADA AGAMA.. ASSALAM

        0

        0
        • peminat gilak says:

          kat atas dok kutuk maki carut Nd tu nmpk sgt peminat saiko c fs..meroyan marah dh mcm org glerrrr..pa sgt la nk d puja2 c fs tu..dh tu pgomen 1 @ 2 org adalh org yg sama..dh mcm sakit jiwa..org di kate bagai tgh seronok bcuti..Iceland tuh..tmpat yg cntek..ke jeles xdpt pegi..ini mesti kerabat fs hehehe

          0

          0
    • Aloha says:

      Tak boleh tahan sbb nora p jalan obersee..dia pun nak jugak walaupun hanya bali

      0

      0
      • nora propa says:

        ND’s Family bukan sekadar pegi bercutikan?
        rasenyer dorg ader projek kot.. SB dahlia syazwan Hlive tu ikut..
        pastu at the same time dia mcm tgh promote kan bisness baru dia Kopi Danish & co

        0

        0
  7. nok gebuzzz says:

    family adalah tempat paling terbaik lagi2 disaat bersedih…mereka jer yg tahu n faham
    semoga fasha terus tabah

    0

    0
  8. Ms Nana says:

    Dalam iddah, memang tak boleh pergi holiday or berhias cantik. Cuba rujuk balik hukum wanita dalam iddah (bercerai) atau kematian suami.

    Kadang kadang kita pun tak perasan benda ni kalau takde orang tegur. But i love FS

    0

    0
    • Anonymous says:

      perasan..yang aku tahu pakai baju warna warni terang benderang pun xelok..tapi malas nak tegur..kalu tegur retis t fans yang sentap kalu tegur bukan retis t dia cakap kubur masing2..dunia akhir zaman

      0

      0
  9. wutever says:

    walau pape pun dye and family tak mitak makan minum, duit semua kat orang kot..ok bhai!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    fasha ni bergambar je lebih tp jaga anak xreti..g mkn kt publica jejai la elok layan anak dia dok buat muka tonyok..pastu bila suh bergambar bru dok terhegeh peluk anak..ni cite b4 bercerai yer..

    0

    0
  11. Harpy Woman says:

    Perampas akan fefeling so innocent and then always win the games, at the end…. bahagia or tak hanya Tuhan yang tahu… untuk yang ingin jadi perampas berfikirlah sebelum bertindak yer jgn ikut hawa nafsu sahaja…. Petikan Khutbah Terakhir Rasulullah “JANGANLAH KAMU SAKITI SESIAPAPUN SEKIRANYA KAMU TIDAK MAHU DISAKITI OLEH ORANG LAIN”…k la baiiiii

    0

    0
  12. Anonymous says:

    dlu pas kahwin mcm xde nampak pkai sleeveless pas cerai mcm ada blk pulak gambar sleeveless

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Keluarga mamak…apa ado???sisendat kena belanja satu keluarga ke Bali..we know who you are and what you are. Not at par with ND..fake it..fake it sendat

    0

    0
  14. pening says:

    xpyh la cmpare fasha ngn nora…due2 ni same je sebenanyre…fasha pnah rampas jejai nora pnah rampas nedim…xpyhla nk defend mane2…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Mak fasha ni juga turut menyibuk dlm rumahtangga Fasha kan… Entah entah dulu mak dia ni pun pernah rosakkan rumah tangga org lain. Tu yg dia wariskan darah perosak rumahtangga org pada anak dia ni.
    Kalau dah sedar diri tu perosak rumahtangga org, diam diam je lah kita. Patut pun mak Jejai tak berminat dgn Fasha ni jadi menantu dia.

    0

    0
  16. nora ratu maksiat dan propa says:

    ramai nya macai betina myanmar ratu maksiat dan propa..
    maksum sangat di mata fans myanmar
    ke yg komen kondem Fasha ni semua betina myanmar tu?
    kesian la weyh…semua yg maksiat propa myanmar boleh buat, klu Fasha semua salah..
    x per la Fasha, pedulikan haters yg keliru ni mcm anjing meyalak gunung..
    x luak pon…kudis pon tidak!
    ko teruskan jer hidup ko happy dengan family..
    ko lebih tahu apa yg baik dan tak baik yang boleh ko lakukan demi anak2..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ratu maksiat kantoi di bali…ashraf dan bunga citra lestari pecang lobang dlm instagram…heheheheeh

      0

      0
    • Anonymous says:

      kenapa org asyk ckp myanmar2. nora ada darah arab jugak kot?

      0

      0
      • cuba tenung says:

        hidung penyet… arab ke dier???

        0

        0
      • Anonymous says:

        myanmar ok ape dpd keling

        0

        0
      • nora penyedap anak menteri umngok says:

        samapi skrg salasilah nora ni masih dalam teka teki
        mak nya myanmar.. tp berbintikan talib
        apaknya pun x tau asal usul mana.
        masih kabur dan tidak jelas
        mak nora pun x fasih berbahasa melayu
        sally dan danish tu jumpa kat mesia, kawen, pastu nora lahir kat terengganu
        kakak nora pernah post kat media sosial yg moyang or nenek dia bangsawan myanmar..tp sekejapan sahaja dah didelete…
        sungguh tiada kepastian keturunan NORA DANISH nih..

        0

        0
        • Anonymous says:

          yg aku tau si ND ni ada banyak darah..malay, arab, myanmar..maybe mak dia bbintikan talib sbb myanmar islam..lgpun xpernah dgr citer mak dia convert nk kawin dgn ayah dia..ayah dia plak kalu xsalah keje geologist kot..banyak mrantau sbb tu kakak2 dia ada yg lahir kat myanmar & si ND ni lahir kt terengganu..ND pn pernah bgtau dia xigt pn arwah ayah dia sbb keje ayah dia yg banyak mrantau tu diorang jarang jumpa

          0

          0
        • Convent Kajang says:

          Kajang’s Resident sume tau psl ND, anak tauke kedai makan jer pastu dulu budak baik entah bila jadik tak sedar diri mcm nih . ok bhai

          0

          0
      • Anonymous says:

        Orang arab balik arab berjubah labooohhhh (lagu mawi)

        0

        0
  17. Anonymous says:

    Fans Nora terasa butthutt sentap dituduh Mynmar murahan diusung merata oleh jantan ketot… :D

    0

    0
  18. Anonymous says:

    harap jangan jadi janda miang mcm si ketut tu udah…buat malu jerrr.

    0

    0
    • Nyata says:

      Busuk hati betul ler c anonymous nih..mcm fasha juga! hehehe simple kan tk pyah ler nk caci maki org berderet2 tk usahlah bangkit keturunan org perangai org bagai keturunan awk dan akhlak awk blm tau sempurna cermin diri dulu ler weh! hidung penyet ker mata sepet ker tk mintak duit awk pun. Apa yg ada didunia nih sumer ciptaan Allah. Sbnyk mana pun hina caci awk kat dia lagi dia suker punya sbb pahala dekat dia yg awk Masha Allah tk trampun dosa klau tk brtaubat memohon maaf ntah hri nih kau mati mcana? Rasernya c anonymous yg satu ni kan related to ms kepoh agaknyer..hehehe peace!!

      0

      0
  19. Anonymous says:

    Mynmar pendek jual kerang….dating aja kerja.

    0

    0
  20. azwana alia says:

    fans betina mynmar jual pepet basi dok gigih dislikes komen aku…hahahaha.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Lu org pehal??? Biarla dia mkn angin… x kan dduk terperap aje drumah mcm org berpantang lps beranak mcm korang!

    Ada je yg x kena kan fans ND hati berselut ni. Taik la.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    ingat bertudung….

    0

    0
  23. Anonymous says:

    retis g bercuti happy2, fans bergaduh d sini … paloi

    0

    0
  24. minah gomen jer says:

    fasha lebih cantik daripada minah salleh kat belakang tu…

    0

    0
  25. dina says:

    apahal gaduh2 ni??
    budusssss…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    peminat2 semua janganlah menghina nora dan fasha….. minat jak lah tapi jangan mengeji…… pedulikan hidup mereka……. semua manusia bukan sempurna…… (tak minat kedua2) buat dosa jak…… meminati seseorang tu jangan fanatik sangat…….

    0

    0
  27. anon says:

    Tubuh kecik tapi lengan besarnya…
    Ooo…tu rupanya hatejah yg suke meddle….. hmm…padan muka.

    0

    0
  28. dreamer says:

    Bila ada cerita psl fasha, mesti ade yg mengutuk nora…..pd hal takde kene mengena pun. Saje pengomen2 ni hati kotor. Kenapa kena libatkan org lain. Kalau minat kat sorang, jgn lah di cari dosa mengutuk yg lain…. Aku mmg tak minat langsung dua2 ekor tu, tapi sekadar memberi pandangan…

    Komen kat blog ni mmg low class sikit, kene tunggu a few mins baru blh send. ….kalau tak, keluar, …..U R posting comments too quickly…..Kalau kat blog lain, kita blh send in comment kita straight away. Kenapa nara????

    0

    0
  29. jeni says:

    Fashq ni serabut la….nasib lawa, tak mandi pun tetap lawa.

    0

    0
  30. Bicara RM makan spender bertaik says:

    Nak mkn taik! Nak mkn taik!

    0

    0