Written by Bella | March 11th, 2016

Baru-baru ini, Abby Abadi dan suami tercinta Jai Ezzany sempat untuk meluangkan masa bersama tiga orang anak mereka dengan bercuti di Jakarta, Indonesia.

Abby Abadi sebenarnya sudah merencana sejak tahun lepas lagi untuk membawa anak-anaknya bercuti dan kali ini lebih seronok apabila ditemani oleh suami baharunya itu.

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar percutian mereka di Jakarta dengan membaca entri ini sepenuhnya.

22 responses to (10 FOTO) Abby Abadi Dan Keluarga Bercuti Di Jakarta

  1. Anonymous says:

    kurus sikit dah abby..anak2 nampak rapat dgn ayah baru

    0

    0
  2. Anonymous says:

    norman dan memey tak bawa anak ke korea melancung ari tu, takut mengacau kot

    0

    0
  3. aku says:

    muka anak2 perempuan dia mcm rupa memey..hehe..muka anak lelaki dia ni mcm muka suami dia skrg :P

    0

    0
  4. semut merah says:

    alhamdulillah..semoga berkekalan.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    semuga , bahgia sampai ker Jannah……saya ni entah lah, tapi yg penting saya tak abis2 lagi ketawa kan Neelofa yg kata jutawan muda RM50 juta tu !..pungkok hg Neelofa …porahhhh…kakakakakakakakakakaaaaaaaa.

    0

    0
  6. putihkaseh says:

    Anak perempuan abby jer yg nampak mesra dan berkepit dgn ayah baru dia, anak lelaki dok jauh2 jer, x pa ke abby anak perempuan u tu beriba riba ngan ayah baru itu,

    0

    0
    • sam says:

      sesetengah anak lelaki yg sedang meningkat umur mmg camtu ler bila kua berjln dgn family.. bkn sbb bapak tiri ke apa. xkan umur da besar sibuk nk berkepit2 dgn mak bapak. blaja dulu psikologi remaja ni.

      0

      0
  7. ku says:

    semuga ikatan kali ini berkekalan.
    bila lihat pic anak2 abby ni kasihan pun ada.
    kasih syg ibu bapa kandung tdak akn sama dgn ibu bapa tiri. kasihan anak2.

    mereka yg di luar sana,..jika ada masalah pandanglah sedlm2nya air muka anak2.
    anak2 yg kecil jgnlah dibebankn mereka dgn perceraian anda. jika boleh biarlah ank2 kekal dgn ibu bapa kandung.
    tetapi kita tidak boleh menidakkn ketentuan Allah.
    jika ada suami yg hendak berkahwin lain biarlah. izinknlh. jgn biarkn suami melakukn sesuatu dibelakang. tdak dinafikn rmai yg tdak boleh trima poligami.
    poligami ditentang,..perceraian yg dibenci itulh yg anda inginkn.
    jika perceraian/perpisahan boleh meredakn keadaan yg kusut,…jgnlh suami atau isteri yg sudah berpisah itu cepat mngambil keputusan utk berkahwin lain. mungkin dari situ anda boleh pelajari sesuatu, singkapkn kesilapan dan kesalahan masing2. jgn hendak menang atau trlalu ego. jika masih ada perasaan kasih & syg,..kembalilh kepda keluarga. anak2 yg masih kecil trllu memerlukn ibu bapa kandung.
    jika sebaliknya,..terpulanglh, itu hak masing2

    0

    0
  8. MommyUK says:

    Sick minded la ko ni putihkaseh. Tak boleh ke doa yg baik2. Ayah tiri sama je mcm ayah kandung. Org tgk gambar anak2 abby rapat dgn ayah dia happy, ko pikir yg bukan2!!!!! Doa yg baik2 je…geram aku org yg mentally negative mcm ko ni.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Alhamdulillah..aku nmpak adanya kemesraan di situ..tp hati aku cam sayu bila tgk wajah anak lelaki norman tu…betul2 anak yg baik dan melindungi adik2 dia..wajah yg humble dan soleh. Aku rasa norman dan abby pun rasa sayu tgk wajah anak sulong diorg…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ank lelaki dia org tu mcm dh kurus skt…ank pompuan abby muka mcm memey je..cantik…

    0

    0
  11. belajar says:

    Apalah kamu org nie , yg aku pelik tu ada plak si perempuan yg dok musykil.
    Ello kalau si lana tu period terakhir dia pada 25/04/15 dan dia kawin pada 15/05/16 , lepas tu dia beromen pada malam tu , dah tentu2 lah benih boleh melekat… sebab next period dia antara 20/05/15 – 25/05/2015.

    Kalau ko rang nak tau , bila jerk melekat secara auto doktor kata dah 3 minggu walaupun lana baru romen pada 15/5/15.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    npe xbwk skaly anak tiri abby .. ank laki dia tu?

    0

    0
  13. anon says:

    Aaiikk…Ustazah celop ni bercuti pun nak upload gambar ke…. Org alim (konon2..)pun sebok nak publisiti jgk ke..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nko yg acah2 tak celop pun..pegi brcuti ulu selangor,pun haplod jgk..inikan pulak dia selebriti.so..apa yg pelik?sapa2 pun bole haplod.dah hp msg2.dia punya suke lah.family trip moment.ke nko dtg dari family pecah belah?takde gamba family trip utk di haplod?sbb tu nko busuk hati tgk org haplod.kann??

      0

      0
  14. Anonymous says:

    apa daaaa…baca aje sudah lah..

    0

    0
  15. Miss AA says:

    happy je tgok family Abby bercuti, smoga kekal bahagia sampai ke syurga.

    0

    0