Written by AbangNara | December 29th, 2010

red carpet 2010

Tahun 2010 menyaksikan pelbagai event dianjurkan di dalam dunia hiburan Malaysia. Setiap kali ada event besar, maka adalah red carpet untuk para artis kita menunjukkan fesyen mereka. Kali ini kami paparkan 10 fesyen red carpet paling pelik yang digayakan oleh artis Malaysia pada tahun 2010.

Pemenangnya tak lain tak bukan ialah Didie Alias dan Enot di gambar kat atas tue. Lady Gaga pun confirm kagum dengan kehebatan mereka berdua meniru gayanya. Sampai kami pun confuse dan pelik macam mana Lady Gaga boleh tersesat kat Malaysia. Kelas gitu ~~

Lagi gambar 10 fesyen  red carpet paling pelik 2010 dengan membaca entri ini. Kredit sepenuhnya kepada Murai.

red carpet 2010

red carpet 2010

red carpet 2010

red carpet 2010

red carpet 2010

red carpet 2010

red carpet 2010

red carpet 2010

red carpet 2010

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

119 responses to 10 Fesyen Red Carpet Paling Pelik 2010

  1. pisau cukur says:

    tu dia memang pelik betui lah hat didie dengan enot tu ntah apa2 depa pakai..tp yang si dior tu pon nak jd superhero apa serabai bagai ja gaya dia tu aaiiihhhh…

  2. petra_dubies says:

    HEBAT2 SEMUA PEREKANYA,,,,
    HUHU,,, PEMIKIRAN YANG LUAR DARI MANUSIA BIASA

  3. anil says:

    gmbr 1st mmg fesyen pling plik n buruk…bleh lak slera nk pkai bju cm2…xcntik pn la…
    bju last skali bole la…cntik le juga..tp myb xkne dgn org yg pkai pkaian 2 yg nmpak jd plik….
    baju nita pkai 2 mmg xsesuai..wrna dh sme dgn kulit..mcm xpkai pape je…plih le wrna len..

  4. zura86 says:

    sumenya nmpk cm x ckup kain,pelik2 fesyen dorang ni,HAMPEHHH..!!!

  5. donut_cute says:

    mmg pelik. diorg tak fikir dulu ke sblm memakainya. lain kali buat ‘homework’ dulu..

  6. mokcik says:

    plg sakit mata n huduh…nita
    bluurrgghh

  7. petra_dubies says:

    BAJU ISMA TU KECIAN TOL…
    BAJU MISLINA MUSTAFA OK JER RASANYA,,,CUMA KAT ATAS TU SEKSA SIKET LE

  8. azza says:

    mmg pelik2 la diorg ni… tak cermin dulu ke or mata dah rabun…

  9. Pakcik says:

    Pic no.4 tuh,,,,,pakai suar biru….tak tahan Pakcik…
    Yang baju si Nita tu pulak…puhhhh…….kenyaaaaannggg pakcik….

  10. what the? says:

    mangsa fesyen.

  11. villa says:

    gler la nita’s outfit..bek naked jek

  12. Lipstick Hijau says:

    comel la didie alias dgn enot ne….

  13. rocco says:

    TERIMA KASIH ENOT & DIDI KERANA TERUS SETIA MENJADI BADUT UTK MENGHIBURKAN KAMI..HAHAHAHA

  14. qistina says:

    waduhhh si nita tu baik x yah pakai baju tu laa…maybe nak tunjuk kt zahid kot (maybe)
    Isma tu plak mmg x sesuai fashion tu…kaki mcm lain mcm je…..better laa enot ngan didie yg suka buat lawak
    pk laaa b4 wearing dat fashion k !

    • Lipstick Hijau says:

      nita tu nak bls dendam kot…..xde maknenyer pun….nita bukan cantik pun….badan bongkok mcm udang….hitam lak tu….kasi telanjang baru tau…

      • lipstik merah says:

        hbis kau cntik sgt ? HAHAHAHAHAHAHAHAHA , entah2 kau teruk lagi pd nita tak , JAHAHAHAHAHAHAHAHA

  15. Rain_17 says:

    list calon2 2 pmenang ahli neraka…noktah!

  16. scorpioncat says:

    hehehe..paling “seramm” nita la…adusss…….

  17. LadyLynn says:

    KESIAN FIZO. NAPE TAK PILIH DULU BETOL2 BAJU SPONSOR….. MACAM CLOWN!

  18. siot77 says:

    pling myramkan… nita oh nita

  19. putrione says:

    yg paling klakar skali ialah…jeng jeng jeng… ** jatuh kpd yg kepala botakkk tu..hahah… & nita Ex-zahid (cam dah btelanjang bulat…..dah laaa gelap…adoyai..xsesuai lgsung..malu menengokkannya…adehhh)

  20. gadissadis says:

    dorang tak tengok cermin dulu ke sebelum dorang pergi???

  21. ahm says:

    macam2 pkaian pelik dekat dunia ni. aku ingat lagi lady gaga pakai baju dari daging.. lagi gila

  22. leha says:

    weird and UGGGLLYYYY

  23. kakchubby says:

    hamba & mangsa fesyen!!

  24. kurus says:

    aku rasa juara bitang rtm tu comel jerk baju dia..
    cuma pinggang kasi ramping sket dow..

  25. eyna says:

    SEMUA FESYEN MCM SENGALLLL……!!!!

  26. coco says:

    nape ler sume org cm berusaha giler nak nampak lawa??x yah ler..org hollywood x de ler cam nie…nie ler kesan bile x de own trademark….sian2….
    pakai simple2 ok ape…

  27. hahahaha

    kpd prempuan2 diluar saner tu agak2 rs2 dri tu xbetul blehlh pakai baju pic no.1 pastu korg2 plih rambut yg gambar picture last skali hahahaha

    confirm leh masuk raja lawak…hahaha

    gambar last tu leh masuk skinheadlh…;p

  28. anonymous says:

    pic las..yg botak 2 sape eak..

  29. hajarul says:

    worst dress ever!!

  30. Puteri Sejinjang says:

    X senonoh…!

  31. do do says:

    nita bogel!

  32. RiRi says:

    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

  33. Amier says:

    Nama pun dunia hiburan, x ada sekatan dan ketetapan berpakaiaan dari Kementrian Penerangan.Cara rakyat Malaysia berhibur pun nak yg excited,striking dan attractive sikit.Kalau tidak siaran hiburan di Tv seperti rancangan Malaysia Idol,Akedemi Fantasia paling mendapat tempat SMS pun mencecah berjuta ringgit.
    Senonoh atau Tidak, itulah kesukaan bahan tajuk perbualan kerap rakyat Malaysia.Kalau tidak masakan website ini ramai yang melayarinya.

    sorry kalau tak suka komen saya

  34. i am xoxo says:

    1 word= outerspace. noktah.

  35. Tiffany says:

    WALDROBE MALFUNCTION.

    Bangga dgn baju2 camtu? Bodoh.

  36. Merpati Putih says:

    mmg leh blah la smua pic tu…
    :-)
    cntik2x blka hamba allah…
    pic last mak cik tu pling cute…

  37. jane says:

    nampaknya didie dan enot sudah menerima hakikat yg mereka ni BADUT sebab tiap2 acara mereka selalu pakai pakaian badut…. so kita sudah ada BADUT MSIA…. tentu anak2 dia org malu mak di panggil badut tapi mak tak kesah camna….mak tak pikir panjang…..kesian

  38. jeanie says:

    buruk …kesian betul ..agree with jane..
    Didie n Enot..the clowns..
    yang lain no comments..ketawa dalam tangisan..

  39. AnneDeSilva says:

    abg nara yg pic no.8 si ernie tu ok jek..
    mana ada pelik..
    cuma seksi jewk taw…
    ada lg yg lebih pelik..

  40. Granite says:

    Aku tak faham la.. masing2 ada suami, apa suami diaorg tak komen ke wife diaorg pakai camtu. Dan empunya diri.. kalau tengok rupa kat cermin, takkanlah tak boleh tengok diri tu semenggah ke tak. Kalau aku ler..jgn kata nak pegi majlis… nak keluar gi buang sampah kat depan rumah pun tak sanggup.. buat malu jer.. cam b***k kat sarkas je ghomannya

  41. aja chocolazy says:

    ni bukan fesyen pelik…ni fesyen memalukan diri…ngeee~~~…tok sah jd lady gaga la…xmenjadinye….n nita yg paling huduh kat citu….ckup2 la pakai cengitu….mueh3

    • jane says:

      kain dia tu ikut badan sampai kat situ pon dia ikut jelas skali…….t…mb..mnye…..malu nak sebut…..

  42. ewfew says:

    wow ,this is a great article !
    **Rich ‘ Flirts. ??M
    .If yo want discover the best approach to finding your perfect match and find compatible local singles in your area! –maybe you can try ——-**Rich ‘ Flirts. ??M-**—— is meant to be the place to connect with beautiful and successful people. Check it out and flirt with those wealthy, handsome or beautiful! love means more !
    @@@@@
    Toth is an agent for Creative Artists Agency. Witherspoon is a CAA client but is represented by another agent.

  43. aida says:

    paling teruk adalah nita.. seksi giler sampai nampak segalanye

  44. peri says:

    kita kene fikir positif..maybe fesyen jenis ini akan popular pada zaman akan datang..sekaligus dapat mengurangkan bajet,atau pencemaran alam..lihat pada DIDIE ALIAS DAN JENOT..eh ENOT..mereka begitu kreatif menggunakan teknik kolaj kata cikgu seni..ala ataupun dengan kata lain…amik lebihan kain perca jahit together-gether jadilah baju..kreatif lagi jimat kan..nilah yang PM kita sarankan btol x??kan kan…>_<

  45. on9 says:

    hahaha…dress didie n enot bagi free pun aku tak hingin.

  46. ifa says:

    lutut itam de ati nk tayang..eee..golimat!

  47. Reena says:

    Warghhh..tolonglah selamatkan!!! Fashion victim!!Fashion police tgk pun nangis!!

  48. fizo dah mcm dram major…kumpulan pancaragam…
    ha ha ha

  49. QAZ says:

    pix no 4 tu..time aku skrol nmpk atas ok..skali skrol ke bwh..seluar die..wakakakakaka

  50. leen says:

    gmbr nita…hmmm..sorry 2 say, kalo terbonjol atas aku boleh terima lg..tp kt ‘bawah’ pn terbonjol same..zzz

  51. silentgirl says:

    1. didie & enot- soooooooooo freak!! mcm badut sarkas pon ade! nk jadi lady gaga la sgt! pe nk bangga jd kapir tu..eiiii, tlg la!
    2. xknal sape…tp xlah pelik sgt.
    3. leya- wuts wrong wit d face?shading tlebeh la! sape la yg make up ni…tlg la nok!! baju tu akn jd lg elok klu xde lace itam tu.
    4. eiwww…sape ni?
    5.cute! very gothic lor…
    6. halaaa…nape la fizo yg kacak ni pkai sut yg klam kabut cmni..aiyooo!
    7. isma- x suainya la pkai dress ni..npk cm isma xde leher.
    8.sape ni? wahhh!! she’s so cute! d dress also is fine for me.
    9.nita-plz la!! sgt hdoh ok! d dress, accesories, hairdo…sume nye out! tlg sental lutut b4 pkai skirt or dress.
    10.adoiii..sape ni nyah?

  52. baju yg 3rd last tue, cantik la..xpatut masuk carta pelik

  53. intan says:

    kesian isma…tak mampu ke beli kasut? beli kat JJ je ker? nak sgt jadi artis konon……masak jaga anak kat rumah lagi afdhal kak oooiiiii…anak dah lima tak payah la camtu..malu jerrrrrr

  54. bukan nama sebenar says:

    yang botak tu bukan ida nerina ke???

    • alahai dia ni de dlam astro jaaa…bkn artis pon hihihi

      elok2 betudung xbertudung dh tu last2 botak pale hahaha
      suami dia xmarah ker ker makin mantain…taste manusia yg paling pelik wlupun dh berusia pelh anak2 kata erkkk

  55. Hotmama says:

    Lebih baik pelik dr seksi.. enot ngan didi tk seksi sgt… NITa.. nauzubillah

  56. :) says:

    suka tgk gaya dide & enot…lain dr yg lain….

  57. miss X says:

    APALAH NK JD GAN ARTIS MSIA NIE… MCM DH XDE MARUAH DH….

  58. anabobo says:

    buruk buruk belaka

  59. kkk says:

    hahahahaha…… lawak gila bila baca komen2 ni

  60. ft says:

    hahahahaha…………. lawak gila bila baca komen2 ni

  61. tony says:

    lady gaga wannabe!

  62. lolyat gang says:

    dorg ni bodo ke pakai camni ?

  63. mi goreng says:

    seyes nympah gile nengok didie alias skrg ni.. kalo pape show ada dia sume cam over acting je.. cam tak sedar diri da tua.. meluat gile..

  64. berukindon says:

    dide d enot aduh comel dn lucu…mcm sarkas tak apa asal tak mengancam mata mcm NITA SEKSI DN RECYCLE…..lololololo

  65. Murni says:

    Ya ampunnnnnnn……aku ingat bapok mana seyy….rupa nya si Didie Alias. Walau awak artis pun tak ya lah terover sgt. Harap2 pas nie Didie kalau dapat duit berlakon beli cermin besor tarok pat rumah OK…

    • Hayati says:

      Khehehehehe……pecah2 perut aku kat sini. Tak baik lah awak ……tapi saya stuju sangat2 !!! Betul2 mcm bapok2 kat Bangkok. Didie dah kehabisan idea mcm mana nak tarik pofularity ke????

  66. Bonda says:

    Anak2 aku paling suka tgk bandot tapi kalau tgk Didie confirm terperanjat… boleh jatuh demam.

    Apa yg korang berdua merepek ni BAHLOL !!!

  67. luna says:

    jam tangan enot xboleh bla,,hahahahahahahahahahahahaha

  68. gmbar 2 dri bawah, nampak shape wo…

  69. sumak says:

    baik ko bogel je nita,,,,ko ni islam ke apa??? cam sial je,,,,,,,,,

  70. white says:

    fashion disaster