Written by AbangNara | December 23rd, 2010

uncle seekers

Pejam celik pejam celik tinggal lebih kurang 8 hari lagi sahaja tahun 2011 akan tiba. Jadi apakah artikel-artikel sepanjang tahun 2010 yang paling banyak dilihat oleh pembaca BeautifulNara? Kami sajikan kepada anda top 10 artikel di BeautifulNara.

1. Uncle Seekers Dedahkan Hubungan Cinta Rahsia Dengan Bekas Permaisuri Agong Siti Aishah

2. Video Lucah Ariel Peter Pan Dan Luna Maya Tersebar Luas

3. (GAMBAR)Aliff Aziz Bercium Penuh Penghayatan

4. (GAMBAR)Fasha Sandha Di Parti Halloween

5. (GAMBAR)Artis Malaysia Melalak Di Karaoke

6. Sexy Bikini Pictures Of Luna Maya, Indonesia Actress

7. (GAMBAR)Aksi Terlampau Intan Sarafina Dan Rakan-Rakan

8. (GAMBAR)Fasha Sandha Hisap Rokok Dengan Machonya

9. (GAMBAR)Ayu Raudha Seksi Dalam Mangga

10. (GAMBAR)Perkahwinan Marion Caunter Dan SM Nasarudin

Ternyata kontroversi Uncle Seekers dan Siti Aishah paling hangat dilawati oleh pembaca-pembaca BeautifulNara yang kebanyakkannya menyampah dan meluat dengan Uncle Seekers. Dan ianya diikuti rapat oleh Ariel Peterpan yang bertukar nama menjadi Ariel Peterporn kerana video lucahnya.

Paling mengkagumkan ialah artikel gambar perkahwinan SM Nasarudin dan Marion Caunter berjaya menduduki tempat ke 10 sedangkan ianya baru dikeluarkan bulan ini. Ternyata populariti SM Nasa dan Marion sememangnya tip top. Lebih hebat daripada biasa kata orang. Dan tidak dilupakan kelibat Fasha Sandha juga terselit di dalam 10 artikel paling popular di BeautifulNara.

Sepanjang minggu ini dan minggu depan kami akan bawakan kepada anda beberapa statistik menarik untuk dikongsi bersama. Buat masa ini, teruskan berkunjung ke BeautifulNara.com. Jangan lupa untuk bergosip secara berhemah (walaupun kami tahu anda main komen je sesuka hati mak bapak korang). Enjoy ~~

73 responses to 10 Artikel Paling Popular Di BeautifulNara Sepanjang 2010

  1. huhu.. angkel muka kentut …top 10 rupanya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • LadyLynn says:

      MUNTAH AKU TENGOK MUKA JANTAN SEEKERS TU.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku pown.. huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kerja kosong says:

        sangat setuju!

        kita still ingat kes dia dgn dr.fadzilah kamsah dulu…

        banyak lagi orang yg lebih baik boleh masuk tv…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • silentgirl says:

        bwekkkkk! jom muntah beramai2 kat rambut rebonding angkel langsuir….!!

        p/s: kpd angkel langsuir, skiranya anda membaca entry ini, silalah berbangga dan tersengih girang krana niat anda utk menjadi fofular sdh tcapai krana bjaya mraih rating tertinggi skali gus mnewaskan pencabar2 yg hebat..sdangkan artis pon xseglamour anda walaupun di dlm blog gosip artis..sgt hebat strategi angkel langsuir utk mnjadi terkenal di ruangan gosip, laman web dan di dada akhbar(newspaper bodo2 je)..mungkin angkel langsuir tdk bjaya mnangkap antu krana antu pon takot tgk muke angkel langsuir ini…lantaran itu angkel mgambil langkah drastic utk mereka ceritera cinta persis dodi al fayed dan princess diana…namun bgitu, tersangat la nk muntah hijau ble membaca hasil nukilan angkel langsuir..diharapkan angkel langsuir berhentilah memalukan siti aisyah. heheh!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gilo says:

      bila ada flashback mcm ni, memang rasa nak bukak balik page tu..hehe..
      fasha kira sapu lantai walau bukan 1st…keh keh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Uncle Lee says:

      mane ade muke kentut beb, hensem ape. Bekas permaisuri juge perlukan lubangnya diservis.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. bahulu hangit says:

    yey..bahulu coming now…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. cibiusagi78 says:

    x di sangka crite tu plak yg ter 1 ye. ksian ct aishah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. love letters says:

    huhuhu abg nara, please lah tukar gambar lain…. tak sanggup aku tgk page ni ader gambar uncle sarkis tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • haha..tu r..aq pon rasa nak muntah je nengok muka kat angkel perasan..kat atas tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra_dubies says:

        letak pic yang BURUK mcm ni baru ramai n banyak benda yang boleh komen,,,,

        strategi bang Nara tu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lipstick Hijau says:

      uncle sarkas tu dah la hitam…..mgkn selalu sgt nampak iblis, pasal tu dia jadi x betul…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gilo says:

        UNCLE SARKAS???? WAKAKKKKAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

          ksian bekas permaisuri aishah diaibkan….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. cibiusagi78 says:

    nape x kluar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Syed Hakim says:

    pasti yg menarik dikomen sampai no 1 ya artikel uncle seekers tu ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Lipstick Hijau says:

    Fuh…..9 daripada 10 post tu semua yg buruk2…..nampak sgt mcm mna perangai org M’sia….kalau isu yg buruk2, semua nak sibuk2….kalau benda baik, org buat x tau jer……alahai…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Merpati Putih says:

    Jom Join Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara 29 Ogos & Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara Meriah Tak Hengat…..
    ptt ltak yg ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. AbangNara says:

    ini berdasarkan view bukannya berdasarkan komen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. fyna says:

    woww!~
    top story!!~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Blog Sensasi says:

    yang burk popular tapi yg bagus x popular kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lipstick Hijau says:

      nampak sgt perangai2 followers BN ne….smua buruk lagi busuk…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mmmmm says:

        OMG!!!!klu followers BN ni buruk lg busuk mknenye ko pon same la sbb ko ade kt cni……wakakakakaka…….!!!!!pe la ko ni berfikir dlu sbelum taip!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lipstick Hijau says:

          dah terang lagi bersuluh MMMMMM…aku followers BN so aku pun buruk…busuk….dengki…jahat….jerangkung…ketupat….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. petra_dubies says:

    kalo p kat semua gosip2 kat atas ni….
    kelakar lak baca komen2 kita semua
    hehehehe

    BN ni dah mcm melodi lak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. petra_dubies says:

    Sepatutnya Gosip yang paling banyak komen tentang FARINA AF8,,, sebab terlalu bayak yang kutuk2 n hina dia bang nara terpaksa buang komen n stopkan tak bagi komen…..

    kalo x yang tu le yang paling banyak komen n penuh dengan hinaan n mcm2 ayat yang kurang senang tuk didengar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. cilipadi says:

    lor uncle senget ni no 1…ingat kan nek jah no 1…dasat lg nek jah rasanye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. cilipadi says:

    ooooo…ye ke xperasan ler..rasa cam baru semlm jerr gosip panas dia klua…cam xpercaya dah nk msk 2011 kejap je masa berlalu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. cibiusagi78 says:

    bestnya lepak kat cni. ilang tension.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lipstick Hijau says:

      buat dosa mg x reti bosan…..setan kiri kanan membisik suruh buang masa n sampai lupa solat…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. cibiusagi78 says:

    kenapa cite psl mati plk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. kiahpekasam says:

    SMUA ARTIKEL YG POPULAR MENGANDUNGI UNSUR LUCAH & SEKSI…. !!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Reena says:

    Artikel Azwan ‘gey’ tu tak cukup popular ke? Aku rasa artikel tu yg panas compared to (GAMBAR) Ayu Raudha Seksi Dalam Mangga. Setakat seksi AR tu, aku rasa seksi lagi siti maeva..tu lagi gaban..tersembul separuh dah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurus says:

      ya aku tengok tu yg meletop komen dia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurus says:

      mintak mahap..aku jujur mgatakan
      aku tk hader pon view kawin ns n mrc (artikel terkini) bnyak2 kali.. tak seperti kawen2 yg lain lain tu.. 10 kali pun lebih aku tengok.. suker sangat2

      artikel lelain tu, mmang aku tk ada masuk, n tk minat nk tgk walopun dah masuk top 10

      (kecuali yg trbaharu iaitu no 1 & 4) no 1 pun aku kelip2 mata..in the dark
      no 4 adalah aku ada komen bnyak sket..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. cibiusagi78 says:

    la..la…la…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. paperjer says:

    la.. top 10 psal atikel jer.. pengkomen trbyak xder ke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. jefri says:

    nnti wat yg paling xramai singgah or paling kurang komen..err yang bkaitan gosip jek ek.yg entri bkaitan iklan xkira..=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. mmmmm says:

    aq meluat tol la tgk muke angker sengkek tu!!!!!!!!bibir dh la itam tu lah kuat ngat isap rokok!!!tlg la tuka gmbr laen!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. nape sheikh muzaphar xmasukkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. amba manusia jg says:

    x masuk sebab 2 tandanya org x kata2 kat dia dan org respek kat dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. krazix says:

    Wah angker sekes.. menang publisiti.. peterporn pon kalah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0