Written by AbangNara | July 8th, 2012

Kalau tak silap Abang Nara, hari ini telah pun berlangsung majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmie dan Redza di sebelah pihak pengantin lelaki. Abang Nara hanya berjaya menjumpai sekeping sahaja gambar pasangan pengantin baru di majlis tersebut. Kedua-dua mempelai nampak sangat menawan dengan persalinan serba hijau.

gambar resepsi Irma dan redza

Abang Nara akan update lagi sekiranya ada gambar-gambar terbaru. Kalau anda ada foto yang ingin dikongsikan, boleh email ke hi[at]beautifulnara.com. Kredit foto kepada Facebook De Classaflora.

UPDATE: Terima kasih kepada seorang pembaca BeautifulNara yang sudi berkongsi 8 lagi gambar untuk tatapan anda. Walaupun gambarnya agak kurang kualiti, namun rasanya masih sesuai untuk dikongsikan bersama anda. Baca entri ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar.

gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza
gambar resepsi Irma dan redza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to (1 GAMBAR)Majlis Resepsi Irma Hasmie Dan Redza Syah

  1. ina says:

    cantikk

    0

    0
  2. Rooney says:

    Kahwin duda uals.

    0

    0
  3. aku says:

    cantikkkkk……..irma nie gelak besar aje….

    0

    0
  4. mutiara hati says:

    saya suka sangat sweet couple ni……

    0

    0
  5. Prince Noob says:

    untung la jadik artis, asal kawin je dengan orang kaya… jarang aku dengar artis kawin dengan orang biasa keje gomen ke apa ke

    0

    0
    • Oxy 10 says:

      Yela, jadi artis kan maintenance tinggi..setakat shopping sekali habis dah sebulan gaji laki…

      Kira okay lah cari yang kaya..mcm Irma ni, satu jela boleh cakap…hai bertuahnya badan :)

      Moga Irma bercinta hingga ke syurga :)

      0

      0
  6. LAILA says:

    abg nara nak lagi gambar irma dan suami pergi ke fb MOMENT EFFECT.cantik gambar dia orang.

    0

    0
  7. cinta says:

    abg nara nie.aku lg laju dari die….pegi je page de haja…dia kan duta produk tu.. dari smlm lg dah tgk tgu abg nara lmbt…rupanye aku lg cepat dari kau bang nara oihhhhh……kekekeke…..

    0

    0
  8. sukati aku la says:

    kenapa la kecoh2 pasal duda?yusri ngn lisa ok jer…yusri pun duda per?x de org kecoh pun…bluerrkk

    0

    0
  9. Anonymous says:

    cari sendiri laaaa,heishhh..nak suh org email kan pulakss…

    0

    0
  10. ANON says:

    baru nak lupe ngan kehenseman si redza nie, ade ag rupenye.. ari2 kene update BN gini

    0

    0
  11. sukeeee says:

    nak nanges tgk pics kawen irma ni….sweet2 sume…untunglah irma…semoga berkekalan :)

    0

    0
  12. jieha says:

    Congrats! Sky and Irma…

    0

    0
  13. boni kacak says:

    tahniah kepada pasangan pengantin.. sama cantik sama padan

    0

    0
  14. irma says:

    sweet u ols!

    0

    0
  15. […] Kalau tak silap Abang Nara, hari ini telah pun berlangsung majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmie dan Redza di sebelah pihak pengantin lelaki. Abang Nara hanya berjaya menjumpai sekeping sahaja gambar pasangan pengantin baru di majlis tersebut. Kedua-dua mempelai nampak sangat … Continue reading → […]

    0

    0
  16. suami irma hensem irma cun gile says:

    kenape bile aku tgk gambar artis lain yg kawin 2012 ni rase cepat muak n bosan, tapi tengok gambar irma kahwin sampai 10 album pon tak kisah…

    btw, semoga perkahwinan irma kekal smpi akhir hayat n dpt anak2 yg sihat comel n beriman

    0

    0
  17. bel says:

    Sweetnyer kak irma..even kahwin pon aurat masih ditutup dgn btl…tak mcm sesetengah pengantin skrg…asal kawen je kepala tu msti jd cam bonggol unta..huhuhu…

    0

    0
    • Oxy 10 says:

      Dan tudungnya masih tutup dada…Moga aku kahwin nanti pun, aku berpakaian menutup aurat dengan sempurna…

      0

      0
  18. aisy says:

    tahniah buat kak irma….abg nara sudah2 le letak gmbr k.irma dlm ni… nnt org naik meluat…

    0

    0
  19. Penghuni Alam says:

    terkesima kejap;;;;pengantin mau senyum smp ke telinga…happpy dpt kahwin pasangan yang cantik molek belaka….anyways…tahniah semoga kekal hingga ke akhir hayat……..

    0

    0
  20. kak Nera says:

    Ni gambar ke ape ni Nara.. Berpinar bijik mata aku..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    semoga kak irma terus istiqamah dengan apa yg ada skarang…
    barakallah alaikum…
    tahniah kak…cantik sgt…

    0

    0
  22. jaja says:

    tk jemunya tgk mereka ni cantik sung…guh…tak pernah tgk perkahwinan yg seindah ini,seri pengantin yg terselah…comeynye….

    0

    0
  23. rojak buah says:

    huhu.. untg la laki irma, dpt irma.. nangis la jando die… tp sian jugak kt janda lama die… dgr2 saling mncintai.. sbb xde restu keluarga je… ok, dun contact2 ex2 janda2 u ok… :)

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tu janda dia punye pasal lah !!!! ape nk kesian2 cari je jantan lain buat laki…..bukan nye susah sangat !!!! nk kesian pn nk buat ape !!!!! nk suroh si redza ni ambek balek exbini dia !!!!!!!! huh !!!!!!

      0

      0
  24. huk oloh says:

    kak irma, takde adik ipar lagi ka? huahuahua..

    0

    0